IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в момента го играят 'ден година храни'

ако не си инвалид ...запретвай ръкави и давай
    Аз искам като лева - левче на кв, даже съм готов да платя същото и на него, но знам, че ще тръгне да се оправдава, че тази цена е само за него и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз под наем не отдавам, кво остава краткосрочно.
      За 100 лв за цяла къща? Хахахах. Докажи ми, и ти давам веднага х10, т.е 1000 лв.
      мани и аз съм закъсал за чистачка. Идва една 2 пъти в месеца уж да бърше прах по мебели и банята да мие ама мрънка, не си върши работата. А и аз 100лв давам за месеца. А преди давах 60 за 4 пъти . Няма такива времена вече и ми чистеха перфектно
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Половин милки за 50 кв + 1000 евра ремонт и обзавеждане (среден клас). Ще има да чака.....

Кве е тази "спалня" 8 кв???? Как ще побереш нормално легло? Автора на прокта да си фърли дипломата в коша.
        Реакцията е напълно резонна, но мога да дам малко повече контекст, тъй като дебнех да взема един апарт там.

Почти съм сигурен, че в случая става дума за апартаменти, които са били предвидени да си останат собственост на инвеститора и да бъдат отдавани средносрочно/дългосрочно за под наем (виж BLD LIVING).
        В някой момент преди поне половин година обаче всички тези апартаменти излязоха на пазара (тези прословути 10% доходност за две години от билбордовете), повечето ремонтирани и с оборудване.

Тезата ми е, че от BLD са си направили лесната сметка, че им е по-доходно да продадат предвид неочаквано големия ръст на цените за трите години, в които се строя сградата.
        Или пък, че управлението на другите им подобни комплекси ги е отказало, или просто не искат да имат една сграда отдалечена от другите (комплекса от няколко сгради МОНА в ман. ливади с подобен режим на настаняване).

За една седмица да си там може би не е лоша идея тази кутийка. Но за дългосрочно ползване и за 230 хиляди...

It is what it is.

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
          Ето едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.

- "80 м2" (29,7% общи части... найс)

- "антре, спалня, баня с тоалетна, дневна с трапезария, кухня"

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=avlhvb&f1=1

lol
          Страхотен е но 50к Е са му много за нова душегубка лол

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
            Ето едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.

lol
            Половин милки за 50 кв + 1000 евра ремонт и обзавеждане (среден клас). Ще има да чака.....

Кве е тази "спалня" 8 кв???? Как ще побереш нормално легло? Автора на прокта да си фърли дипломата в коша.
            Last edited by better; 16.07.2024, 16:05.

Коментар

• Ето едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.

lol
              Last edited by direkto4eto2; 16.07.2024, 15:39.

Коментар

Спирам да пиша за почистване или хамалогии, понеже все още не съм готов, но само искам да кажа, че цените са космически. Няма да се учудя, ако са подобни на тези в Манхатън.
                в момента го играят 'ден година храни'

ако не си инвалид ...запретвай ръкави и давай

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Спирам да пиша за почистване или хамалогии, понеже все още не съм готов, но само искам да кажа, че цените са космически. Няма да се учудя, ако са подобни на тези в Манхатън.
                  Last edited by better; 16.07.2024, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Пубери пускай ти в мазето си да мърсуват. Казах ти, къщата ми вече е почистена и то за 100 лева. След моето посещение за 1 и 2 Юли. Не е замърсена никак, но прах, прозорци, первази, бани и тоалетни трябва редовно да се почистват, защото инак верно и на 4 кинта може да отиде.
                    В Албена има доста камериерки с по 50 стаи като им изплющат и жените ходят допълнително и си бачкат. Явно съм намерил. Я не вдигай цените на почистването ако обичаш.
                    Аз под наем не отдавам, кво остава краткосрочно.
                    За 100 лв за цяла къща? Хахахах. Докажи ми, и ти давам веднага х10, т.е 1000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

УжасТ! Това живот ли е?! На мен само едната верандите ми е толкова голяма. (чиста площ)
                      Ама на село.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Дай я тая чистачка насам.Мене ме дерат 70 лв за 45 кв
                        УжасТ! Това живот ли е?! На мен само едната верандите ми е толкова голяма. (чиста площ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                          https://www.facebook.com/share/v/gyV...ibextid=WC7FNe
                          Дедо Краси в комбина с кака Поля Христова, обясняват отново как аха аха и имотите ще паднат с 30 до 50 процента. Аз мисля, че тези хора нямат нито една реална сделка в живота си. Има нещо, наречено съвест, чест, достойнство. Просто се скрий и не се излагай повече, ей го кавръка, покри се и не говор ни звук. Ама тия са решили да се излагат до последен дъх..
                          Е как, Поли Христова има стотици сделки и си разбира жената. Преди година много съм учил от нея.

BTW Говорейки за почистване, я кажете фирма за чистене в София.
                          ОК съм да си платя добре, но да получа качествена услуга.
                          Убеден съм, че най-ефективно е да намеря някоя леля и да и плащам на ръка без никакви посредници, но нямам много доверие.и не знам как да я намеря.

Коментар

Нощувката не е една, а 9, не се прави на ощипан. Чистенето и хигиената е 100 кв. За сравнение в Сф чистене и смяна на бельо е 50 лева за 75 кв.м. Но там се плашат от наемателя. Така работят платформите - чарджи се наемателя, парите идват при мен, в моя сметка, а после чарджат мен. Още 100 лв ток да има, айде 150 сложи да се успокоиш.
                            Къщата може да се отдава и извън сезона за почивка, и много биха искали точно извън сезона да наемат. Но аз не ща, искам къщата ми да е на мое лично разположение. Правя го да хвана някой лев да си покрия разходите по пътуване и поддръжката.
                            Дай я тая чистачка насам.Мене ме дерат 70 лв за 45 кв

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/gyV...ibextid=WC7FNe
                              Дедо Краси в комбина с кака Поля Христова, обясняват отново как аха аха и имотите ще паднат с 30 до 50 процента. Аз мисля, че тези хора нямат нито една реална сделка в живота си. Има нещо, наречено съвест, чест, достойнство. Просто се скрий и не се излагай повече, ей го кавръка, покри се и не говор ни звук. Ама тия са решили да се излагат до последен дъх..

Коментар

Ми може, освен да е станал брокераз вчера. Щото го познавам и даже сме приятели с него. Но съм забравил да го питам, дали па случайно не е станал брокераз.
                                Няма значение, кажи му да не се пени толкова - горещо е, може да получи Хиперхидроза.

Коментар

Working...
                                X