Първоначално изпратено от direkto4eto2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнениеЕто едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.
- "80 м2" (29,7% общи части... найс)
- "антре, спалня, баня с тоалетна, дневна с трапезария, кухня"
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=avlhvb&f1=1
lol
Кве е тази "спалня" 8 кв???? Как ще побереш нормално легло? Автора на прокта да си фърли дипломата в коша.Last edited by better; 16.07.2024, 16:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ето едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.
- "80 м2" (29,7% общи части... найс)
- "антре, спалня, баня с тоалетна, дневна с трапезария, кухня"
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=avlhvb&f1=1
lolLast edited by direkto4eto2; 16.07.2024, 15:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСпирам да пиша за почистване или хамалогии, понеже все още не съм готов, но само искам да кажа, че цените са космически. Няма да се учудя, ако са подобни на тези в Манхатън.
ако не си инвалид ...запретвай ръкави и давай
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Пубери пускай ти в мазето си да мърсуват. Казах ти, къщата ми вече е почистена и то за 100 лева. След моето посещение за 1 и 2 Юли. Не е замърсена никак, но прах, прозорци, первази, бани и тоалетни трябва редовно да се почистват, защото инак верно и на 4 кинта може да отиде.
В Албена има доста камериерки с по 50 стаи като им изплющат и жените ходят допълнително и си бачкат. Явно съм намерил. Я не вдигай цените на почистването ако обичаш.
За 100 лв за цяла къща? Хахахах. Докажи ми, и ти давам веднага х10, т.е 1000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
УжасТ! Това живот ли е?! На мен само едната верандите ми е толкова голяма. (чиста площ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Дай я тая чистачка насам.Мене ме дерат 70 лв за 45 кв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/share/v/gyV...ibextid=WC7FNe
Дедо Краси в комбина с кака Поля Христова, обясняват отново как аха аха и имотите ще паднат с 30 до 50 процента. Аз мисля, че тези хора нямат нито една реална сделка в живота си. Има нещо, наречено съвест, чест, достойнство. Просто се скрий и не се излагай повече, ей го кавръка, покри се и не говор ни звук. Ама тия са решили да се излагат до последен дъх..
BTW Говорейки за почистване, я кажете фирма за чистене в София.
ОК съм да си платя добре, но да получа качествена услуга.
Убеден съм, че най-ефективно е да намеря някоя леля и да и плащам на ръка без никакви посредници, но нямам много доверие.и не знам как да я намеря.
Коментар
-
Нощувката не е една, а 9, не се прави на ощипан. Чистенето и хигиената е 100 кв. За сравнение в Сф чистене и смяна на бельо е 50 лева за 75 кв.м. Но там се плашат от наемателя. Така работят платформите - чарджи се наемателя, парите идват при мен, в моя сметка, а после чарджат мен. Още 100 лв ток да има, айде 150 сложи да се успокоиш.
Къщата може да се отдава и извън сезона за почивка, и много биха искали точно извън сезона да наемат. Но аз не ща, искам къщата ми да е на мое лично разположение. Правя го да хвана някой лев да си покрия разходите по пътуване и поддръжката.
Коментар
-
https://www.facebook.com/share/v/gyV...ibextid=WC7FNe
Дедо Краси в комбина с кака Поля Христова, обясняват отново как аха аха и имотите ще паднат с 30 до 50 процента. Аз мисля, че тези хора нямат нито една реална сделка в живота си. Има нещо, наречено съвест, чест, достойнство. Просто се скрий и не се излагай повече, ей го кавръка, покри се и не говор ни звук. Ама тия са решили да се излагат до последен дъх..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти да, щом 600 кинта ги не броиш, то е ясно, ти си над тези неща. Но...25€ е таксата, да съм още по-точен, демек 48,90 български левчета.) отиде на 6 кинта. 100 кв х 6 кинта= 600 кинта само почистването, и то ако намериш някой свободен в сезона.
Коментар
-
Нощувката не е една, а 9, не се прави на ощипан. Чистенето и хигиената е 100 кв. За сравнение в Сф чистене и смяна на бельо е 50 лева за 75 кв.м. Но там се плашат от наемателя. Така работят платформите - чарджи се наемателя, парите идват при мен, в моя сметка, а после чарджат мен. Още 100 лв ток да има, айде 150 сложи да се успокоиш.
Къщата може да се отдава и извън сезона за почивка, и много биха искали точно извън сезона да наемат. Но аз не ща, искам къщата ми да е на мое лично разположение. Правя го да хвана някой лев да си покрия разходите по пътуване и поддръжката.
Коментар
-
Знам. Умерен по отношение на имотите, купува в подходящ момент и има имота за инструмент, ако има друга идея - продава, не се замисля. Но и така купува, не чака да цъфнат налъмите. Той сам ви го каза...продадох за да се науча да не продавам.
Коментар
Коментар