Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Активе, ти се набута с $8хил допълнително и седна да ми правиш сметка хахаха
Аз само за месец и половина вдигнах 61хил евра от нула - значи съм живял 60 години по бакалските ти сметки само от Май насам. Реви, не ми пречиш хахахаха, гьотферен!
ПП: ако въобще се беше научил на бизнес, щеше да вденеш и че такъв като мен винаги има де да иде - нищо не ме спира да живея от утре в апарта в Солун на моренце с рентата от немското къще 1200-1500 евра месечно. Ти блъскай, твоята порода сте създадени за това - както и моята - да си почивам
Да да знам притежаваш десетки левове - Разкажи ни и за биткойните ти да ти се посмеем и съботно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Контейнера всъщност е на петорна цена защото от 2000 долара последният тръгна на 10 000 долара, а следващият вероятно ще бъде на около 14 000 долара
Горе долу колкото струва бунгалото ти в Гърция дето ти е целият актив за 50 години живот като го сметнеш за 30 години активен ти се връзват по нема 2000 лв на година
Та те толкова ти струва целият живот аз ако бях на твое място бих си поревал вместо да се смея че целият ти живот струва колкото транспорта на един контейнер от Китай
И не ми обяснявай как имаш и актив къща в немско щото живееш в нея и ако я продадеш трябва да спиш под мостовете или да се върнеш на село
Аз само за месец и половина вдигнах 61хил евра от нула - значи съм живял 60 години по бакалските ти сметки само от Май насам. Реви, не ми пречиш хахахаха, гьотферен!
ПП: ако въобще се беше научил на бизнес, щеше да вденеш и че такъв като мен винаги има де да иде - нищо не ме спира да живея от утре в апарта в Солун на моренце с рентата от немското къще 1200-1500 евра месечно. Ти блъскай, твоята порода сте създадени за това - както и моята - да си почивамLast edited by redcretin; 03.07.2021, 21:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Туй ще го подмина само щото си кадър на УНСС, ако беше на Меи-то никав шанс :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Днес гледах един строеж и инвеститорът ми обясни за един от апартаментите на обезщетение, че четирима кандидати се отказали, защото банката не дала кредит, смятайте какви хора вземат кредите в момента - куцо, кьораво и сакато. Това не може да свърши добре.
А банките все пак си мисля, че са дащни добре, но явно купувачите не са имали дори 20% от кеша....
ПП Днес прегледах от любопитство сайта на Кошер , че ми излизат постоянно реклами. Гледам 70-80% е продадено , а Софбилд не продават евтино, сигурно е над 1500 /нямам идея/ на база предният им проект от другата страна ....На първа линия на България в Ливадите.... Не мога да проумея кой го купува....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
такъв е профила на тези които искат да излъжат с ипотечка. Спестили 10-20к за 3-4г. Сгаджосали са се, мислят за наследник и тука са брокерите със сега е момента за хапартамента. И ще направят НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ЖИВОТА СИ.
Господ здраве и кураж да им дава и да не си помислят за 4-стаен , че тогава изплащането отива към 100-тната година от живота им....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
такъв е профила на тези които искат да излъжат с ипотечка. Спестили 10-20к за 3-4г. Сгаджосали са се, мислят за наследник и тука са брокерите със сега е момента за хапартамента. И ще направят НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ЖИВОТА СИ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мажи ските и си лягай!
На дедо ти курника на село с двата двора нема да поскъпне.
Снежето не ги разбира тия работи.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Ти пък конкретно винаги си много далече от истината, но е похвално, че в случая си схванал, какво имам предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Принципно не ги целиш нещата много, ама този път изглежда си познал за част :-)
"Профилът на купувача е до 35 години, голяма част - с висше образование, над 80% са семейни, с доход около 2200 лв. месечно. Такъв е купувачът, който търси много качествен имот - като строителство и разпределение. Има голям ръст в търсенето на тристайни и четиристайни апартаменти",
Къ стаа туй нещо не нам.....До 35 години с 2200 доход мое да успеят да купят гаража или мазето на лЮксозният 4-стаен....
По-скоро само мазето а за гаража нема да могат....
- 1 like
Коментар
-
Мажи ските и си лягай!
Снежето не ги разбира тия работи.
"Профилът на купувача е до 35 години, голяма част - с висше образование, над 80% са семейни, с доход около 2200 лв. месечно. Такъв е купувачът, който търси много качествен имот - като строителство и разпределение. Има голям ръст в търсенето на тристайни и четиристайни апартаменти",
Къ стаа туй нещо не нам.....До 35 години с 2200 доход мое да успеят да купят гаража или мазето на лЮксозният 4-стаен....
По-скоро само мазето а за гаража нема да могат....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 03.07.2021, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСнежето Стойчева....цените ще продължат да растат и през 2024г.....ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ, що ги ручахме тия жабета
https://blitz.bg/obshtestvo/ekspert-...ews825883.html
Снежето не ги разбира тия работи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Снежето Стойчева....цените ще продължат да растат и през 2024г.....ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ, що ги ручахме тия жабета
https://blitz.bg/obshtestvo/ekspert-...ews825883.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Да се посмеем докато чакаме контейнера с ламби на тройна цена на превоза? Моооже
Гледам в сметката - гръчкия наем върви. Значи имам хахахаха, а ти? Опа, ти нямаше. Дребна разлика.
Горе долу колкото струва бунгалото ти в Гърция дето ти е целият актив за 50 години живот като го сметнеш за 30 години активен ти се връзват по нема 2000 лв на година
Та те толкова ти струва целият живот аз ако бях на твое място бих си поревал вместо да се смея че целият ти живот струва колкото транспорта на един контейнер от Китай
И не ми обяснявай как имаш и актив къща в немско щото живееш в нея и ако я продадеш трябва да спиш под мостовете или да се върнеш на село
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
там става дума за помещение, длъжника едва ли живее в него.
настоявам, човека трябва да говори с този, който е поставил имота под възбрана и да разбере обстоятелствата.
ще ходите ли по анталия тая година?
Коментар
Коментар