Първоначално изпратено от Minaiivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 28.05.2024, 15:20.
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм от старите софиянци и съм ходил на Кулата и на Златните мостове с рейс от автогара Овча купел и съм карал колело по Казбек и по Пирин (днешните Манастирски ливади) в края на 80-те години.
И при хижа Алеко също съм ходил, имаме вила от другата страна на Витоша (южната).
Но ми се струва, че е хубаво да живееш баш в центъра и вечер да ходиш на лов в нощните заведения и всичко да ти е близо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изобщо не си е работа да живее човек в Бояна, ако е в активна възраст.
Ти какво мислиш за моето мнение от днес тук?
За кое какво мисля ? За баща ти ли ? Човека е виждал нещата по начина който е постъпил и е имал някакви съображения. сега може да изглежда грешно , но то е от позицията на времето.
Всички правим грешки , аз специално много... по различни причини , но това е живота бутаме напред в опити да ги минимизираме доколкото може
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Имаш огромно разминаване с реалностите, около 10 пъти в сметките за отопление. Не си ли чувал че никой вече не слага котли, в краен случай газ, какъв парнаджия? За изолации не си ли чувал?
Не знам колко би отнело, въпросът се свежда до колко време е нужно да се стигне до метростанция. Отскоро май има някъде на Борис Трети такава.
Важното всъщност е друго, че хората имат различни виждания, възможности , които дори се менят в различни етапи от живота им.
Мен не ме кефи района и по ред други причини и не съм там , на теб ти харесва и си там. Всичко е нормално , всеки е там където иска или може.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Слагам ти лайк, понеже съм на твоето мнение.
С какво обаче България се различава от Германия в случая? Кой пръв си свали гащите за Украйна?
Боко, Шиши и Кирчо - същите, които според вас били докарали толкова много напредък в БГ през последните години.
И съм много далеч от мисълта , че тези дето си описал или които не си са свестни.и ли пък имат избор и свободна воля. Въпросът е по-скоро кой може да нанесе най-малко щети докато прави това което не може да не направи / как става питай баща ти :-)/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MinaiivanДъртия травестит Урсула предупреждава да се готвим за война. Няма по мръсна сган от тия неофашизирани либерални отрепки. И ще ми я хвалите германия. Бездетна либерална кранта.
С какво обаче България се различава от Германия в случая? Кой пръв си свали гащите за Украйна?
Боко, Шиши и Кирчо - същите, които според вас били докарали толкова много напредък в БГ през последните години.Last edited by ejonny2376; 28.05.2024, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Не е така. Това, че всички парвенюта искат да живеят в Манастирски ливади/Лозенец/Изток и да гледат на съседите праните гащи с дупки по тях, не означава, че да живееш в южната яка на София е зле. Знаеш ли каква гледка е от Бояна/Драгалевци/Симеоново? Сега и на Драгалевци му слагат канализация. В западна Европа богатите и имотните не живеят в центъра, а в покрайните.
И при хижа Алеко също съм ходил, имаме вила от другата страна на Витоша (южната).
Но ми се струва, че е хубаво да живееш баш в центъра и вечер да ходиш на лов в нощните заведения и всичко да ти е близо.
Коментар
-
Изобщо не си е работа да живее човек в Бояна, ако е в активна възраст.
Ти какво мислиш за моето мнение от днес тук?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Може да съм попреувеличил малко или просто преместил календара на 1 Януари 2026.
Предполагам, че човек който плаща 1 мелеон лева за апарт или 2 за къща няма да го съборят сметки за топло по 1-2К или съответно 3-4К месечно...
Или алтернативата е парнаджия.
Относно шофера не знам колко време би отнело на детето ми да отиде с градски транспорт до СМГ от Бояна.... допускам около 1.30 в посока с чакането по спирките....ако извади късмет....
Не знам колко би отнело, въпросът се свежда до колко време е нужно да се стигне до метростанция. Отскоро май има някъде на Борис Трети такава.
- 1 like
Коментар
-
Може да съм попреувеличил малко или просто преместил календара на 1 Януари 2026.
Предполагам, че човек който плаща 1 мелеон лева за апарт или 2 за къща няма да го съборят сметки за топло по 1-2К или съответно 3-4К месечно...
Относно шофера не знам колко време би отнело на детето ми да отиде с градски транспорт до СМГ от Бояна.... допускам около 1.30 в посока с чакането по спирките....ако извади късмет....
Ти какво мислиш за моето мнение от днес тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Големи сметки за отопление, парнаджия, шофьор... Ти май ментално още си в 90те някъде.
Коментар
-
Не знам сега как е или как ще бъде , но един от близките ми приятели от детството има къща във Владая. На младини сме оставали там по няколко дена да мааме бридж и/или водиме каки по гората.... СТУУУУУД , а той вече не ходи дори лятото а си седи в Стрелбище....
Бояна едва ли е по-топло от Владая.
Понякога като гониш престиж и големи сметки за отопление и постоянно кола не те бъркат. и другите детайли - може да си имаш шофер да ти кара децата насам натам, парнаджия, жената не работи а седи дома и т.н....... въобще може да си го позволи Бояна е добре , но не е за всеки ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеТи хич не се притеснявай, няма абсолютно никаква опасност да живееш там. Гледай си панелната квартирка и си свиркайпонякога си мисля, че така е по-добре. Колкото по-нямаш и колкото ти е по празна главата, по-убаво…
Коментар
Коментар