IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
    Да, моя грешка, Меркел беше бездетна. Дали Урсула ще изпрати някое от децата и внуците си на фронта да ги утрепят като гниди и да ти върнат в ковчези, дали?
    Тя няма... има чужд матрял ...нейните имат по-важна роля за обществото :-), гледам в Англия щели да връщат казармата вчера статия... нещата не отиват на добре и се мислят дългосрочно, за да се правят такива мерки се предполага, че събитията ще ескалират бавно и постепенно, но за сметка на това ще е продължително. Не виждам как някоя от страните би отстъпила като винаги в ръкава си има бутон за край на играта и всички губят... Обмислям да почна пак да зареждам землянката .... Та понеже темата е за имотите не знам землянките по колко вървят и има ли предлагане ;-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 28.05.2024, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм от старите софиянци и съм ходил на Кулата и на Златните мостове с рейс от автогара Овча купел и съм карал колело по Казбек и по Пирин (днешните Манастирски ливади) в края на 80-те години.

И при хижа Алеко също съм ходил, имаме вила от другата страна на Витоша (южната).

Но ми се струва, че е хубаво да живееш баш в центъра и вечер да ходиш на лов в нощните заведения и всичко да ти е близо.
      Tи пък си един ловец.

Коментар

Изобщо не си е работа да живее човек в Бояна, ако е в активна възраст.

Ти какво мислиш за моето мнение от днес тук?
        Там живеят хора, доста са да речем с добри финансови възможности и могат да са и на друго място, следователно им харесва.
        За кое какво мисля ? За баща ти ли ? Човека е виждал нещата по начина който е постъпил и е имал някакви съображения. сега може да изглежда грешно , но то е от позицията на времето.
        Всички правим грешки , аз специално много... по различни причини , но това е живота бутаме напред в опити да ги минимизираме доколкото може

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Имаш огромно разминаване с реалностите, около 10 пъти в сметките за отопление. Не си ли чувал че никой вече не слага котли, в краен случай газ, какъв парнаджия? За изолации не си ли чувал?
          Не знам колко би отнело, въпросът се свежда до колко време е нужно да се стигне до метростанция. Отскоро май има някъде на Борис Трети такава.
          Не мисля , пилците ще почнат да се броят след 18 месеца и нататък. Не може да знаем предварително колко са , но зима , в часове пик без тецове и с неясен Козлодуй е по 10 да....Добре е човек на такова място да има алтернативи , парнаджии, газ , кюмбета квото може, че със студа шега не бива.
          Важното всъщност е друго, че хората имат различни виждания, възможности , които дори се менят в различни етапи от живота им.
          Мен не ме кефи района и по ред други причини и не съм там , на теб ти харесва и си там. Всичко е нормално , всеки е там където иска или може.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Слагам ти лайк, понеже съм на твоето мнение.
            С какво обаче България се различава от Германия в случая? Кой пръв си свали гащите за Украйна?
            Боко, Шиши и Кирчо - същите, които според вас били докарали толкова много напредък в БГ през последните години.
            Знаеш, /надявам се/ , че нещата са толкова праволинейни само от позицията на публиката матрЯл....:-)
            И съм много далеч от мисълта , че тези дето си описал или които не си са свестни.и ли пък имат избор и свободна воля. Въпросът е по-скоро кой може да нанесе най-малко щети докато прави това което не може да не направи / как става питай баща ти :-)/

Коментар

• Да, моя грешка, Меркел беше бездетна. Дали Урсула ще изпрати някое от децата и внуците си на фронта да ги утрепят като гниди и да ти върнат в ковчези, дали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan
                Дъртия травестит Урсула предупреждава да се готвим за война. Няма по мръсна сган от тия неофашизирани либерални отрепки. И ще ми я хвалите германия. Бездетна либерална кранта.
                Урсула има 7 деца, де и нашите кранти да бяха толкова бездетни

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan
                  Дъртия травестит Урсула предупреждава да се готвим за война. Няма по мръсна сган от тия неофашизирани либерални отрепки. И ще ми я хвалите германия. Бездетна либерална кранта.
                  Слагам ти лайк, понеже съм на твоето мнение.
                  С какво обаче България се различава от Германия в случая? Кой пръв си свали гащите за Украйна?
                  Боко, Шиши и Кирчо - същите, които според вас били докарали толкова много напредък в БГ през последните години.
                  Last edited by ejonny2376; 28.05.2024, 14:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Не е така. Това, че всички парвенюта искат да живеят в Манастирски ливади/Лозенец/Изток и да гледат на съседите праните гащи с дупки по тях, не означава, че да живееш в южната яка на София е зле. Знаеш ли каква гледка е от Бояна/Драгалевци/Симеоново? Сега и на Драгалевци му слагат канализация. В западна Европа богатите и имотните не живеят в центъра, а в покрайните.
                    Аз съм от старите софиянци и съм ходил на Кулата и на Златните мостове с рейс от автогара Овча купел и съм карал колело по Казбек и по Пирин (днешните Манастирски ливади) в края на 80-те години.

И при хижа Алеко също съм ходил, имаме вила от другата страна на Витоша (южната).

Но ми се струва, че е хубаво да живееш баш в центъра и вечер да ходиш на лов в нощните заведения и всичко да ти е близо.

Коментар

Не е така. Това, че всички парвенюта искат да живеят в Манастирски ливади/Лозенец/Изток и да гледат на съседите праните гащи с дупки по тях, не означава, че да живееш в южната яка на София е зле. Знаеш ли каква гледка е от Бояна/Драгалевци/Симеоново? Сега и на Драгалевци му слагат канализация. В западна Европа богатите и имотните не живеят в центъра, а в покрайните.
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Може да съм попреувеличил малко или просто преместил календара на 1 Януари 2026.
                        Предполагам, че човек който плаща 1 мелеон лева за апарт или 2 за къща няма да го съборят сметки за топло по 1-2К или съответно 3-4К месечно...
                        Или алтернативата е парнаджия.
                        Относно шофера не знам колко време би отнело на детето ми да отиде с градски транспорт до СМГ от Бояна.... допускам около 1.30 в посока с чакането по спирките....ако извади късмет....
                        Имаш огромно разминаване с реалностите, около 10 пъти в сметките за отопление. Не си ли чувал че никой вече не слага котли, в краен случай газ, какъв парнаджия? За изолации не си ли чувал?
                        Не знам колко би отнело, въпросът се свежда до колко време е нужно да се стигне до метростанция. Отскоро май има някъде на Борис Трети такава.

Коментар

Може да съм попреувеличил малко или просто преместил календара на 1 Януари 2026.
                          Предполагам, че човек който плаща 1 мелеон лева за апарт или 2 за къща няма да го съборят сметки за топло по 1-2К или съответно 3-4К месечно...
                          Относно шофера не знам колко време би отнело на детето ми да отиде с градски транспорт до СМГ от Бояна.... допускам около 1.30 в посока с чакането по спирките....ако извади късмет....

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Големи сметки за отопление, парнаджия, шофьор... Ти май ментално още си в 90те някъде.

Коментар

Не знам сега как е или как ще бъде , но един от близките ми приятели от детството има къща във Владая. На младини сме оставали там по няколко дена да мааме бридж и/или водиме каки по гората.... СТУУУУУД , а той вече не ходи дори лятото а си седи в Стрелбище....
                              Бояна едва ли е по-топло от Владая.
                              Понякога като гониш престиж и големи сметки за отопление и постоянно кола не те бъркат. и другите детайли - може да си имаш шофер да ти кара децата насам натам, парнаджия, жената не работи а седи дома и т.н....... въобще може да си го позволи Бояна е добре , но не е за всеки ...
                              Големи сметки за отопление, парнаджия, шофьор... Ти май ментално още си в 90те някъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                                Ти хич не се притеснявай, няма абсолютно никаква опасност да живееш там. Гледай си панелната квартирка и си свиркай понякога си мисля, че така е по-добре. Колкото по-нямаш и колкото ти е по празна главата, по-убаво…
                                Бацето колко имот има / виртуален/ сите у форумо не моем да го стигнем :-)

Коментар

Working...
                                X