IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Питай строителните фирми не БНБ!
    Е,какво да ги питам?
    В БНБ работят хора които не са случайни,и отделно от там има голям обем информация на базата на това че БНБ е регулатор номер 1.
    Това е едното.
    Другото е че ако си започнал да строиш преди войната ,и нямаш материали,за завършването и караш на поръчки,какво правиш като просто свършат материалите.
    Желязо няма вече ако не знаеш,поръчки има,цените не ги коментирам,но стока няма,няма с какво да работиш.
    Отделно цената ,има един момент в който пазара няма да ти я плати вече и фалираш.
    Това са процесите в момента и тях никой строител не може вече подчертавам да управлява,защото говорим за война,и то с големи мащаби и последствия на световно ниво.
    Попитах за повече инфо и дали е достоверно и на базата на какво се твърди.
    Отговора беше това,ще има недовършени сгради заради липсата на материали,и лихвите ще се вдигат,това беше,повече не пожелаха да коментират.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

1.Брутални фалити и незавършени сгради,заради проблеми със материалите,най вече липсата им.
      2.Лихвите ще се вдигнат.
      Това е инфо от БНБ.
      Информацията е от жена работеща там.
      Питай строителните фирми не БНБ!
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Парите не обичат шума по форумите, бре каръче...
        Влизам от време на време да се забавлявам с познавачи като теб.

​​​​​​
        Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не знам какво правиш тук,милионите инвестиции от Украйна ,нали те чакаха,баровците ИТ,та също са на опашката от наеми,нали така беше или бъркам ????
        Нямаше да е толкова смешно,ако не беше трагично,нали така.
        ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
          Благодаря за пожеланията!
          Особено от "познавача от Коньовица"....

Не знам какво правиш тук,милионите инвестиции от Украйна ,нали те чакаха,баровците ИТ,та също са на опашката от наеми,нали така беше или бъркам ????
          Нямаше да е толкова смешно,ако не беше трагично,нали така.
          ​​​​​​

Коментар

• Благодаря за пожеланията!
            Особено от "познавача от Коньовица"....

Накрая и ти ще се стопиш,като гледам накъде отиват нещата.

Коментар

Това е за шушляци като теб, които казарма не са помирисали.
              Не бери грижа, а спасявай топящия се всекидневно "кеш".

п.п. Ясно е, че вече няма нищо...

Успех!
              Накрая и ти ще се стопиш,като гледам накъде отиват нещата.

Коментар

• Това е за шушляци като теб, които казарма не са помирисали.
                Не бери грижа, а спасявай топящия се всекидневно "кеш".

п.п. Ясно е, че вече няма нищо...

Успех!

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...n-efekt.522073

Отивай да си купиш йодирани таблетки,ако още не са свършили по аптеките.
                Имаш около седмица,после ще ти останат само добрите спомени.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Берти, мани ги лихвите, кажи онуй коте с мустачките къде се скри ? Котките живеят ли 20 години ?
                  Котето е там ,само че вече зад него се подават крилати ракети.

Коментар

БНБ, к'во беше това...?!?
                    И една лелка кАзала...

Вади кеша (ако е останал), че утре може и да не е достъпен...

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...n-efekt.522073

Отивай да си купиш йодирани таблетки,ако още не са свършили по аптеките.
                    Имаш около седмица,после ще ти останат само добрите спомени.

Коментар

• БНБ, к'во беше това...?!?
                      И една лелка кАзала...

Вади кеша (ако е останал), че утре може и да не е достъпен...

1.Брутални фалити и незавършени сгради,заради проблеми със материалите,най вече липсата им.
                      2.Лихвите ще се вдигнат.
                      Това е инфо от БНБ.
                      Информацията е от жена работеща там.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

лихвата е правопропорционална на риска, а дали има риск сами си преценете.
                        Берти, мани ги лихвите, кажи онуй коте с мустачките къде се скри ? Котките живеят ли 20 години ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Аз съм се отказал (устно) от наследство отдавна. Ако се наложи някога ще го направя и писмено. Не ме интересуват имотите на баща ми и майка ми, да си се оправят с тях както намерят.

За апарта във Вазов ще гледам да падне в добри и грижовни ръце. Такива като теб ще търсят само печалбата, за да я вложат после в ново строителство. Не си ми от потенциалните купувачи. Ако трябва ще го дам със загуба, но на хора, имащи нужда от него. Не на спекуланти и сметкаджии.
                          Айде сега спекулант...И как ще стане тва като нищо не продавам, а само купувам ?
                          Ще разпишем, че нема да го продавам в близките 20 години и че няма дори да го отдавам под наем ако ми го дадеш на цената дет си го взел + 10%. Ок ? Нали нема да падне за 20 години ? Шъ пусна тъщата да живее там и тя да се отърка у елитО.... Нема само с крави да се занимава цел живот я...., а и ком елитО да пообщува с една краварка :-)
                          А моите ръце са много добри...Немам недовършен апарт. Всичко е направено прилично :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ми нали си имаш 1 наследствен.... ставаш алчен.
                            Освен тоца сега ме мързи да търся назад, но обеща , че като се изнесеш ще го продадеш без печалба....
                            Не държиш на думата си Джони....:-)

ПП И аз диверсифицирам / мале че сложна дума/ с имоти в различни сгради :-)
                            Аз съм се отказал (устно) от наследство отдавна. Ако се наложи някога ще го направя и писмено. Не ме интересуват имотите на баща ми и майка ми, да си се оправят с тях както намерят.

За апарта във Вазов ще гледам да падне в добри и грижовни ръце. Такива като теб ще търсят само печалбата, за да я вложат после в ново строителство. Не си ми от потенциалните купувачи. Ако трябва ще го дам със загуба, но на хора, имащи нужда от него. Не на спекуланти и сметкаджии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Забравяш, дребният корсиканец
                              Е него нали го таковаха руснаците...

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Веднъж да ти повярвам
                                Ти нямаш и толкова, обитателю на кофтор в гетото на София - Манастирски.

Коментар

Working...
                                X