If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зимай, зимай.....
(че да изпревариш проекта)
После няма да казваш че си на 4-та линия, а на 2 спирки от плажа!
(акцента винаги да е в/у по-малкото число)
Знаех си че ги разбираш .... акцентите на изказа :-)
Хаха за метрото не бях се сетил :-)
Ама аз затва държа Радомир. БХ почти го обеща до там :-)
Зимай, зимай.....
(че да изпревариш проекта)
После няма да казваш че си на 4-та линия, а на 2 спирки от плажа!
(акцента винаги да е в/у по-малкото число)
Пак ми изчезна поста, а мисля че си е баш по темата.
Руснаци имат куп имоти у нас и за някои ще стане абсолютно безсмислено притежаването им като не могат да ги ползват. Не знам само дали могат да ги продават дистанционно....
Макар и да не харесвам нашето море бих отнесъл нещо на половин цена.... Ей така заради прИмоцията....
forum брокерчетата ще те оправят. Май 10% искаше баш териката, ама на 1/2 цена като е пак ще има далавера . Аз ваканционен имот не ща. Още повече от луди руснаци
Давай да правим списъци на чакащи :-)
Боби, ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
Само ако съм съсед на Дури бих се замислил....:-)
Давай да правим списъци на чакащи :-)
Боби, ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
Само ако съм съсед на Дури бих се замислил....:-)
Руснаци имат куп имоти у нас и за някои ще стане абсолютно безсмислено притежаването им като не могат да ги ползват. Не знам само дали могат да ги продават дистанционно....
Макар и да не харесвам нашето море бих отнесъл нещо на половин цена.... Ей така заради прИмоцията....
И аз бих лепнал един!
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Те от доста време продават. Имаше и много евтини имоти, особено в осрани места като Слънчев Бряг. На руснаците не им пречи да мяза на Люлин, ама повечето българи не им харесва, поне на морето, та имаше доста промоционални цени.
С малка разлика - в ЕС само за санкционирани лица, в Русия - каквото си поискат от когото си поискат. Така, че който има активи в Русия - да се притеснява с основание. Руснаците няма причини да се тревожат за кутийките си в Сарафово или Поморие, никой нито ще им ги взима, нито ги иска. НО дали ще им е изгодно да ги притежават е друг въпрос. А това лято ще са на море, ама с уеб-камера.
Ето една интересна новина....
Дури ще има ли къщички на първа линия на Буджака на промо ? https://dnes.dir.bg/svyat/rusiya-zat...skite-samoleti
Иначе това е резултата с чуждите инвестиции рекламирани от Джони и Кавръка....:-) .... не само за имоти, а за всичко дето ТВОЯТА ръка не го пипа и управлява....
Плащаш данъци и поддръжка, не можеш да стигнеш до имота да го ползваш и накрая държавата го национализира / както ще се случи с цялата Западна собственост в Русия и руска на Запад/
С малка разлика - в ЕС само за санкционирани лица, в Русия - каквото си поискат от когото си поискат. Така, че който има активи в Русия - да се притеснява с основание. Руснаците няма причини да се тревожат за кутийките си в Сарафово или Поморие, никой нито ще им ги взима, нито ги иска. НО дали ще им е изгодно да ги притежават е друг въпрос. А това лято ще са на море, ама с уеб-камера.
Коментар