IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как е, купуват ли се имотите?
    Last edited by better; 26.02.2022, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Зимай, зимай.....
      (че да изпревариш проекта)
      После няма да казваш че си на 4-та линия, а на 2 спирки от плажа!
      (акцента винаги да е в/у по-малкото число)
      Знаех си че ги разбираш .... акцентите на изказа :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
        Хаха за метрото не бях се сетил :-)
        Ама аз затва държа Радомир. БХ почти го обеща до там :-)
        Зимай, зимай.....
        (че да изпревариш проекта)
        После няма да казваш че си на 4-та линия, а на 2 спирки от плажа!
        (акцента винаги да е в/у по-малкото число)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          Абе зимай, бре!

Като пуснат скоро и метрото на Слънчака - найш как ша рипнат!
          Хаха за метрото не бях се сетил :-)
          Ама аз затва държа Радомир. БХ почти го обеща до там :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

За съсед на Дури трябва да си от лъв нагоре.
            Вероятно си прав / а аз съм много далеч от това ниво/, но в суматохата може да има и случайно попаднали....
            Или съм оптимист ?

Коментар

Пак ми изчезна поста, а мисля че си е баш по темата.
              Руснаци имат куп имоти у нас и за някои ще стане абсолютно безсмислено притежаването им като не могат да ги ползват. Не знам само дали могат да ги продават дистанционно....
              Макар и да не харесвам нашето море бих отнесъл нещо на половин цена.... Ей така заради прИмоцията....
              forum брокерчетата ще те оправят. Май 10% искаше баш териката, ама на 1/2 цена като е пак ще има далавера . Аз ваканционен имот не ща. Още повече от луди руснаци
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

... ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
                Абе зимай, бре!

Като пуснат скоро и метрото на Слънчака - найш как ша рипнат!

Коментар

Давай да правим списъци на чакащи :-)
                  Боби, ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
                  Само ако съм съсед на Дури бих се замислил....:-)
                  За съсед на Дури трябва да си от лъв нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

И аз бих лепнал един!
                    Давай да правим списъци на чакащи :-)
                    Боби, ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
                    Само ако съм съсед на Дури бих се замислил....:-)

Коментар

Руснаци имат куп имоти у нас и за някои ще стане абсолютно безсмислено притежаването им като не могат да ги ползват. Не знам само дали могат да ги продават дистанционно....
                      Макар и да не харесвам нашето море бих отнесъл нещо на половин цена.... Ей така заради прИмоцията....
                      И аз бих лепнал един!
                      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Те от доста време продават. Имаше и много евтини имоти, особено в осрани места като Слънчев Бряг. На руснаците не им пречи да мяза на Люлин, ама повечето българи не им харесва, поне на морето, та имаше доста промоционални цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

С малка разлика - в ЕС само за санкционирани лица, в Русия - каквото си поискат от когото си поискат. Така, че който има активи в Русия - да се притеснява с основание. Руснаците няма причини да се тревожат за кутийките си в Сарафово или Поморие, никой нито ще им ги взима, нито ги иска. НО дали ще им е изгодно да ги притежават е друг въпрос. А това лято ще са на море, ама с уеб-камера.

Коментар

Ето една интересна новина....
                            Дури ще има ли къщички на първа линия на Буджака на промо ?
                            https://dnes.dir.bg/svyat/rusiya-zat...skite-samoleti
                            Иначе това е резултата с чуждите инвестиции рекламирани от Джони и Кавръка....:-) .... не само за имоти, а за всичко дето ТВОЯТА ръка не го пипа и управлява....
                            Плащаш данъци и поддръжка, не можеш да стигнеш до имота да го ползваш и накрая държавата го национализира / както ще се случи с цялата Западна собственост в Русия и руска на Запад/
                            С малка разлика - в ЕС само за санкционирани лица, в Русия - каквото си поискат от когото си поискат. Така, че който има активи в Русия - да се притеснява с основание. Руснаците няма причини да се тревожат за кутийките си в Сарафово или Поморие, никой нито ще им ги взима, нито ги иска. НО дали ще им е изгодно да ги притежават е друг въпрос. А това лято ще са на море, ама с уеб-камера.

Коментар

• ...
                              http://ibg.bg/id-157/
                              http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

Къде има ВОЙНА?
                                Какво трябва да направим ДА НЯМА война в БГ? Като дразним воюващите? Не мисля, грам не мисля че това е начина
                                Тест

Коментар

Working...
                                X