IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега,
    Първо, не можеш да използваш мой епитет по твоята особа, щото е пантентован единствено и само за Кольо Каръка от Красна поляна...
    Второ, ясно е, че нищо не купи всички откраднати парета се изнизаха като пясък през гевгир и реването е още по-яростно...
    Трето, никой от тук присъстващите не е виновен за собствените ти избори...

п.п. Ако можеш, погледни света, живота по друг начин.

п.п.п. Кой е другия начин - ако можеш, ще разбереш! Ако не можеш..., и панеляка ще замине...

Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Шушляк скрий се някъде .
    Пълен смешник !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      песимисчо да не се прави на много подготвен
      а да се вслуша в прогнозата на оракула от панелата
      и да разпродава, докато още има заблудени джонковци
      друг в гоцето нема да купи
      Да предлагам ли на Джони ?
      А ако той не иска теб интересува ли те ? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Малеее, Джулка, ще те почерпя ако този сценарий се заформи. А дано, ама надали.
        Не е уцелил тук нищо. Чете някакви новини дето го манипулират.
        Има нараснала производствена себестойност за всички роу материали от десетки до стотици проценти. Заводите досега покриваха за своя сметка от стар склад, субсидии и т.н. това в някаква степен. Вече много от тях няма накъде и вдигат цените. После са търговците и т.н.
        Инфлацията се движи със забавяне до крайният потребител 12-24 месеца. И гледай сега забавата - новите газо-петролни изпълнения все още не са отчетени в тази схема. Печатането е само частично и то е със забавяне и т.н.
        За следващите 5 години инфлацията за мен е ясна като слънчев ден. За следващите 5 до 10 ще дойде от увеличените държавни разходи да се покрива инфлацията за застрашените групи.
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.02.2022, 20:23.

Коментар

• песимисчо да не се прави на много подготвен
          а да се вслуша в прогнозата на оракула от панелата
          и да разпродава, докато още има заблудени джонковци
          друг в гоцето нема да купи
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Левчо специално за тебе поствам тоя линк...

https://btvnovinite.bg/amp/bulgaria/...ikonomika.html

Предприятията, които изнасят за Русия, и за Украйна не знаят какво ще се случва с доставките им и дали ще си получат парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              С всеобщата инфлация мисля, че приключихме! При това без да са барнали още лихвите.
              Е, в рубли всичко ще расте, ама в долари и евра - само горивата и храната!
              Всичко останало ще е надолу заради потенц. рецесия.
              Банките и те вероятно ще позатегнат условията.
              А ако навън се напънат и свалят цената на петрола (както навремето Рейгън ги съсипа с петрол от 25$) в допълнение към резнатите руски банки - т. нар. путиномиката ептен ще каталяса. Скоро ще стане ясно.
              Моето не е прогноза, а познание от първо лице за определени процеси, цени, разходи....извън България и със съответните последици към нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                С всеобщата инфлация мисля, че приключихме! При това без да са барнали още лихвите.
                А ако навън се напънат и свалят цената на петрола (както навремето Рейгън ги съсипа с петрол от 25$) в допълнение към резнатите руски банки - т. нар. путиномиката ептен ще каталяса. Скоро ще стане ясно.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Да не влизам в детайлите - правилно си го скицирал...
                  Който има "багаж" - знае какво си казал (написал).

Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

А ако погледнеш само чистите факти остават подозрения.
                  1. Създава се изкуствено напрежение.
                  2. В момент когато енергията - газа е по 3 или по 5 вече не знам. Без причина !
                  3. Всъщност причината е не пускането на Северен поток 2 . И резултата е тройни приходи за Русия. Ами те въобще няма да искат да го пускат. Защо им е да наводняват пазара с количества и да свалят цената ?!
                  4. После избамкват една междинна държава дето вдига МНОГО шум щото са я прескочили и без да искат ще повредят нейната газопреносна мрежа.... война
                  5 Арабите и Американците возят пачки с танкери.
                  6. Китайците последните 2 години изкупуват храна по света като обезумели....Дали не са били наясно ? ! А и за да мълчат имат поток тънкана от Русия....
                  8 С цената на 100К живота в Украйна говорим за трилиони печалба годишно и няколко милиона МЛАДИ емигрантки и деца от Украйна за одъртелият Запад....
                  И т.н. Безкрай са нещата и много от тях миришат.... Конспирации се правят с лекота. Коя грешна , коя вярна все тая сметката я плащаме ние обикновените хора и най-вече Украинците....

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Понеже хиляда пъти повтори как никога нямало да продаваш...е.... в тези времена никога не казвай никога както се казва....дойде и това време...
                    За теб може да е дошло, аз съм живял през 90-те и не е имало гладен вкъщи..... Сега просто къщите са повечко иначе разлика няма.
                    Каврък , имам не само апарти, а и къщи със земя. 1 прасе, 5 кокошки и 200 квадрата градина + наличните овошки ме изхранват семейно на 80%..../ без млечните продукти.... крава няма да гледам и хляб ако няма рента/

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                      точно сега при много вероятна двуцифрена инфлация за следващите 5-10 години...
                      Last edited by Julius_BG; 27.02.2022, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Имаш ли злато и земеделска земя?
                        п.п. Май наричаш златото - жълти койни!
                        Май ще ковна и една земица в едно плевенско село. Лошото е че там цена под 1850 лв няма да мога да договоря вероятно. В Сряда изповядвам в Нови Пазар.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Имаш ли злато и земеделска земя?
                          п.п. Май наричаш златото - жълти койни!
                          Земя имам да - разхвърляна е но е над 100 декара сумарно.... наследствени. Не смятам да купувам повече, но няма и да продам нищо....
                          Злато само наследствено 2 монетки демек нищо. Златото е бита карта като инструмент за запазване на стойност и генерира само проблеми и разходи... Горе долу е вече на равнището на раковините.... Последните няколко години с възможно най-добрите условия за него показаха каква фегматична набутвация е....:-) Е по-добре е от кеша де... то всичко е по-добро от него....

Коментар

Понеже хиляда пъти повтори как никога нямало да продаваш...е.... в тези времена никога не казвай никога както се казва....дойде и това време...
                            Не е дошло още де , стига паника .

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Каквото за мен , такова и за всички други у нас....
                              Е предполагам, че ще съм по-добре от мнозинството / не от всички/....и без да продам нито 1 тухла....

Коментар

Нищо,сега като прасне една финансова кризичка и ще хрупкаш тухли.
                                Объркал си се със стабилния ковид обяд,сега обаче трапезата ще е доста по постна.
                                Каквото за мен , такова и за всички други у нас....
                                Е предполагам, че ще съм по-добре от мнозинството / не от всички/....и без да продам нито 1 тухла....

Коментар

Working...
                                X