Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Петрето, толкова е заблуден горкия, че разчита да забогатее от технически анализ на акции!!! Не позна за есенен срив на атерата до 2,8, камо ли да познае нещо за пазара на пазарите, какъвто е НИ. Прекалено дребно представилче е на този могъщ парар, да не кажа дребно насекомо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Аз казвам какво ПРЕДСТОИ!
Ти си тоя, който гледа в миналото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какви застраховки какви 5 лева ?
Днеска Американския пазар ми и изкарал 50 евро.Даже докато се прибера в панелката може и повече да са .. Америка е велика !
И не го казвам случайно .За адета купих най скъпата европейска компания Краля на лукса,гледам и Ферари акции ,еми сори,ако сравним Американския пазар с тоя в Европа като динамика ,изобщо представяне ,все едно гледам умиращ старец ,това е Европата ти си взел да ми говориш за застраховки...чак ме е яд че по рано не влязох аз на пазарите както ми цъка мозъка за търговия досега милионер да бях станал..
Коментар
-
Аз ли съм ги подвел???? Кой Лъжепрофесор пишеше за дефлация, при най-грандиозната инфлация през последните 30 години?????????
Ти си тоя, който гледа в миналото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Абе така е, ама като се има предвид колко народ си подвел с обещания за светлото бъдеще и постоянен ръст на капиталовата - а гледай сега как се обърна палачинката!Сигур барем 20 човека са ти се наточили, не знам ще можем ли да ги удържим?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тука говорим за дългосрочен прозорец ,не от днес за утре .Поне едни 3,5 години Тия 50 евро за са днес само.
ако не си, няма да коментираме
аз моите ги мушнах у пазватаLast edited by ratten; 07.11.2023, 22:40.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Каквито искаш, стига да си плащат доволно. Последните даже плащат повече, без данък 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Иначе какво вижда твоето свръхточно виждане в бъдещето? Войни, пандемии, катаклизми ще има ли и къде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми стой в София нависоко. 550 м. н.в. Купувай, или бегай още по-нависоко в гората.
- 1 like
Коментар
-
Петрето, толкова е заблуден горкия, че разчита да забогатее от технически анализ на акции!!! Не позна за есенен срив на атерата до 2,8, камо ли да познае нещо за пазара на пазарите, какъвто е НИ. Прекалено дребно представилче е на този могъщ парар, да не кажа дребно насекомо...
и която му заприлича на графика я плясва тука
и почва да изпълнява мажоретски танц с припляскване
тоя ще е или първия или третия случай на изгонен от родител в бгпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дреме ми на кренвирша за моите врагове, те са слаби смешници.Сигур барем 20 човека са ти се наточили, не знам ще можем ли да ги удържим?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако приливна вълна потопи Бургас, аз ще му покрия щетите. Но моите способности за свръхточно виждане в бъдещето гарантират, че това няма да се случи.
Иначе какво вижда твоето свръхточно виждане в бъдещето? Войни, пандемии, катаклизми ще има ли и къде?
Коментар
Коментар