Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ама как така ?
Я виж коментарите около мен ???
Имотите им щели да растат,чакат наематели от Украйна и да им купуват,и да им наемат.дъжд от благоденствие се очаква от милионерите във форума.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...mpaign=tag_box
мъка ще е поне още 10 години по детските стаи и квартирите
Ти в час ли си в момента ??
Тази новина е от преди инвазията в Украйна .
Новината е публикувана в България на 25 Февруари ,а самите анализи са правени доста преди това и преди конфликта да бъде фактор за каквото и да било .
Мъка ще е да агонизираш до маломерките ,щото дори и за мобилизация си негоден
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Грубо е да обсъждаш как ще се облажиш от бежанската криза ,при положение че страната ни е е на прага иска или не да бъде въвлечена във глобален военен конфликт !!!
Това е грубото .
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...mpaign=tag_box
мъка ще е поне още 10 годиниLast edited by X_Y; 28.02.2022, 11:17.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Това е грубо, но може и да мине в темата за вицове. Не е за тук. Все още
Това е грубото .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСпешните продажби на имоти в района на Българското Черноморие се извършвали само с каски и всички защитни мерки,по данни на брокери от региона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
...
Я виж коментарите около мен ???
Имотите им щели да растат,чакат наематели от Украйна и да им купуват,и да им наемат.дъжд от благоденствие се очаква от милионерите във форума.Last edited by X_Y; 28.02.2022, 09:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982Ето и новина относно локацията на имотната инвестиция на Адролчо Адреналинков...
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...i-krizi.521857
Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов заяви, че влошаващата се среда на сигурност в Черноморския регион налага предприемане на мерки в отговор на кризата.
......Един апартамент,една инвестиция,търсена,желана ....ах ах ,а имаше и потребителски кредит....
- 1 like
Коментар
-
https://fb.watch/brHXywb2Jv/
ТОП ВИДЕО за пазара на имоти в момента от колежката на Мавриков Поля Христова !!!!
Гледайте !!!!
Жената поне е коректна та си казва всичко на хората.
Същите безумия дето и тука се коментираха с лелеяните и чакани като манна небесна бежанци и розовото бъдеще на локациите на Песимиста.
Last edited by X_Y; 28.02.2022, 09:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Долни Луковит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ако не е тайна кое е селотоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеСега,
Първо, не можеш да използваш мой епитет по твоята особа, щото е пантентован единствено и само за Кольо Каръка от Красна поляна...
Второ, ясно е, че нищо не купи всички откраднати парета се изнизаха като пясък през гевгир и реването е още по-яростно...
Трето, никой от тук присъстващите не е виновен за собствените ти избори...
п.п. Ако можеш, погледни света, живота по друг начин.
п.п.п. Кой е другия начин - ако можеш, ще разбереш! Ако не можеш..., и панеляка ще замине...
Ти гледай да спреш с мизериите с клиентите си и не давай акъл там където никой не ти го иска.
- 1 like
Коментар
-
Не знам кога си се пръкнАл, ама мноо 'лЯб има да ядеш докато разбереш основни принципи на хедж-а...
п.п. Не съм ги измислил аз...
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАми аз какво ти обяснявам...
Очаквам инфлация само в т.нар. нееластични стоки - демек тия дето не можеш да спреш да ги купуваш.
Останалото - в киреча!
А туу'лите не са сред тия стоки дето не можеш да спреш да купуваш.
(е, ся... ти сигур' си в клуба на анонимните зависими от цимент, вар и киреч - ама туй си е твой проблем)
Коментар
Коментар