If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най ми е жалко за тия дето гласуваха за Киро уж да въведе върховенство на закона. Основния закон на който стъпва целия бизнес е чл.2 на БНБ за ценовата стабилност. Без ценова стабилност няма как да имаш кеш флоу, нито дългсрочни договори. Единствено избрани корумпета могат да виреят при такава инфлация.
Вземи го прочети този прословут чл. 2, защото го повтараш може би за десети път в няколко теми, а не си го разбрал. Пиша го наистина съвсем добронамерено, не като заяждане.
Ще изкара поне 2 години защото народа бавно загрява и частта която Терзиев обясни / има задачи за изпълнение, сега и Украйна.... нужен е послушник да изпълнява без въпроси и коментари/
През периода ще ударим 30% инфлация поне, а той ще вдига заплатите с по 10% със закъснение и матряла шъ пляска от огромното увеличение.. Тва докато не се усети, че ги цака.... Трябват 2 години за осъзнаване....
Скоро ще дойде момент в който държавата ще определя какви нива на наеми може да определяш .
Работи се в тази посока
Поскъването на жилищата допринесе и за нарастване на опасенията, че закупуването на облигации, подкрепени с ипотеки, от Riksbank може допълнително да увеличи рисковете пред финансовата стабилност на страната.
Въпреки че гуверньорът на банката многократно е споменавал тази тема, той обикновено заявява, че справянето с недостатъците на пазара е работа на политиците, не на Riksbank. Според Уинст обаче централната банка трябва да поеме отговорност за високата задлъжнялост на домакинствата.
„Централната банка носи отговорност, ако види, че тази структура има пропуски. Да казваш, че някой друг трябва да поправи това, е като да си заровиш главата в пясъка“, коментира икономистът.
Ако Киро изкара до края на годината с тая инфлация наистина голяма греда. Ако не се появи формация изрично против имотния балон, имотната мафия и инфлацията, аз на следващите предсрочни избори съм за ГЕРБ пък не ме интересува Гешев, Мешев, ЕС. Тва да стоиш и да гледаш с опулена усмивка в камерата при 10% инфлация го могат само редки национални предатели. Имотите са в свой собсвен балон далеч над инфлацията и там дори не е коментирал нито Киро нито Асен.
Най ми е жалко за тия дето гласуваха за Киро уж да въведе върховенство на закона. Основния закон на който стъпва целия бизнес е чл.2 на БНБ за ценовата стабилност. Без ценова стабилност няма как да имаш кеш флоу, нито дългсрочни договори. Единствено избрани корумпета могат да виреят при такава инфлация.
Ще изкара поне 2 години защото народа бавно загрява и частта която Терзиев обясни / има задачи за изпълнение, сега и Украйна.... нужен е послушник да изпълнява без въпроси и коментари/
През периода ще ударим 30% инфлация поне, а той ще вдига заплатите с по 10% със закъснение и матряла шъ пляска от огромното увеличение.. Тва докато не се усети, че ги цака.... Трябват 2 години за осъзнаване....
Киро ще изкара до докато има доверието на посолството. Няма никакво значение дали има обществена подкрепа у нас. Киро със сигурност ще има доверието на посолството докато на власт са Бидон и демократите. Ако не са те, не е сигурно дали няма да го сменят. Евентуален горещ конфликт в Украйна ще бъде основание да отменят "борбата" с инфлацията.
А ако някой наистина е гласувал доброволно за тоя тъп боклук, да му го тури слон.
Заплатке, напоследък някой да не ти е хакнал профила ?
Виждам, че всеки ден осъзнаваш все по-добре нещата. Но осъзнаването като прочетеш написаното по-горе не помага кой знае колко....
Ще ти дам още 1 жокер - влизането в Еврозоната с нашите цени на стоки и услуги е НЕприемливо. Тези неща у нас са 2-3 пъти средно по-евтини от Европа / в частност имотите дори повече/ . Затва Ханке разправя за инфлацията в Балтийските еврови страни / и там е било така/.
Не знам дали съзнателно или не Кире ще ДОГОНИ голяма част от Евроцените преди да ни приемат. Разбира се като всичко стане по 2, заплатите ще се вдигнат примерно с 50%..... греда....
Но нема кво да наравиш.... освен да се адаптираш и да си коректен в плащането на наема защото и той потегля нагоре с инфлацията.... / за да направя ремонт след теб ще платя инфлационни цени/
Ако Киро изкара до края на годината с тая инфлация наистина голяма греда. Ако не се появи формация изрично против имотния балон, имотната мафия и инфлацията, аз на следващите предсрочни избори съм за ГЕРБ пък не ме интересува Гешев, Мешев, ЕС. Тва да стоиш и да гледаш с опулена усмивка в камерата при 10% инфлация го могат само редки национални предатели. Имотите са в свой собсвен балон далеч над инфлацията и там дори не е коментирал нито Киро нито Асен.
Къщите в Ню Йорк в Украйна в момента се продават само за около 70 долара. Това е така, защото селището се намира на няколкостотин метра от фронтовата линия и е лесна мишена за обстрел.
Виждам, че всеки ден осъзнаваш все по-добре нещата. Но осъзнаването като прочетеш написаното по-горе не помага кой знае колко....
Ще ти дам още 1 жокер - влизането в Еврозоната с нашите цени на стоки и услуги е НЕприемливо. Тези неща у нас са 2-3 пъти средно по-евтини от Европа / в частност имотите дори повече/ . Затва Ханке разправя за инфлацията в Балтийските еврови страни / и там е било така/.
Не знам дали съзнателно или не Кире ще ДОГОНИ голяма част от Евроцените преди да ни приемат. Разбира се като всичко стане по 2, заплатите ще се вдигнат примерно с 50%..... греда....
Но нема кво да наравиш.... освен да се адаптираш и да си коректен в плащането на наема защото и той потегля нагоре с инфлацията.... / за да направя ремонт след теб ще платя инфлационни цени/
Нещо си се объркал обаче ,прекалено много риби сложи в тигана накуп
Най-вероятно няма объркване. Прав е професор Ханке. Изсипаха се парите. Кандаеца раздава щедро и ще изсипе още пари. После и от фонда за "взстановяне" ще изсипят още пари па съвсем да цъфнем. Ако се докараме от еврозоната и резерва и лихвите шоково ще изпържат всизко останало. Ханке много добре го обясни това в едни лекции за прибалтийските. Щом кандаеца е решен да наводни с инфлация ще го направи явно. Единствения ни шанс е да го разкараме от правителството.
Имотите като защита от инфлация също ще изкарат на тея цени още поне 6 месеца няма какво да се лъжем. Киро Канадеца по примерa на цар Трюдо не го интересуват балони на пазара. Напротив имотите са най-лесния начин за надуване на БВП. Строиш имот и директно отива в БВП. Купуваш стар, ремонтираш и продаваш на 5 пъти по висока цена от когато е построен и пак отива в БВП-то. Строиш инфраструктура, разрушаваш го и пак всичко отива в БВП-то. Индиректно това раздува много отрасли. Много хубав пример с ламанша. Така бутат икономиката уж напред, ама само за богоизбраните със достъп до разрешителни и условия за инвестиране.
Трябва да започнем да се примиряваме че банките ще станат водещ инструмент за репресиране и контрол на населението със кредити и прочее. И привилегии като собственост на аквити и имоти ще са запазени само за близките на властта.
Коментар