Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Не само два вагона книги,ами кажи и че цяла тема в Инвестор също е измислена от теб .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL440м2 са само в жилищни зони в града и ги споменах като 1000% обезщетение на нищожния кредит, който съм усвоил. Бавноразвиващи люде по-добре биха разбрали мнението ми.
Не се ли казваше обезпечение ? Минавал си ти покрай банка ....
В Апекс ли работиш ?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Различните типове стоки и различните фактори, които влияят на връзката между ценовите равнища и обемите на търсене и предлагане, обуславят формирането на понятията:- висока еластичност,
- ниска еластичност, и
- нееластичност.
- nft art
- https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=80bhlx&f1=1
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПотребителският ми на ЧСИ, като дял от една четвърт на покупната цена на маломерка в Бургас, при 440м2. притежание в Столицата, ти какви субстанции взимаш Бога ми?!
Столица се пише с голяма буква само когато е начало на изречението.
Анонимен форум , не е най-доброто място за хвалби , но е най-доброто място за демонстрация на комплекси. Поне във Фейса да беше ...
Даваш ли си сметка , че 440м2 в София, освен ако не е склад на гара Искър, ще е между 600 и 1000к евро ? Даваш ли си сметка , че хора с такъв wealth не теглят потребителски кредити особено за закупуване на жилише? Колко според теб е разликата между лихвите по потребителски кредит и кредит за жилище ?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Вече съм им намерил цаката.
В Кауфланд пазарувам зеленчуци за стотинки.Онзи ден отворих една позната,купи си банани жената 2 килограма за ..познай 0.66 стотинки.
Има 2 схеми с електронните везни,които ще запазя за себе си,дори пред очите на касиерката ги маркирам,плащам и излизам.
Домати за левче,6 килограма зеле за 1.90 лева.
Даже мога да ти сканиран и касовите бележки да ги видиш...
И още и още топ промоции,но трябва акъл да има човек,Вие не знаете каква храна да ядете,купувате най вредните боклуци пък за промоции,врътки и цени да ви отварям е безмислено мисля...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Средният размер на ипотечните кредити:
https://www.google.com/amp/s/m.inves...-g-321020/amp/
Пиша за общото увеличение на вноската, не на лихвата...явно и ти не си прекрачвал праг на банка като Нрадев
- 1 like
Коментар
� -
Прав си за справянето с кредита, но защо си мислиш, че се перча? Просто се наслаждавам / и не само аз, а цялата ми рода/ на тази покупка. Ако с нещо се перча, това е локацията, която е мегатоп. Избирах между това и друга в Солун. Избрах родната и не съжалявам. На мен до края на дните ми , остава само една покупка на нещо дребно, което очаквам да купя, само, ако се сбъдне вашата прогноза. За разлика от понижителите, аз не съм фрустриран, а напълно спокоен, люпя семки и чакам дали ще се сбъдне вашия момент или няма да се сбъдне. Нямам никакви притеснения и терзания за разлика от вас.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Той ще се справи кредита. Просто не си обяснявам тези хвалби и перчене до небесата, за някакви 40 квадрата в провинциален град, дето струват колкото 2-3 заплати на някои хора...Все едно е купил пентхаус в Манхатън.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Разкрий схемата на оня дето се е запътил към немско, че иначе съвсем ще изпука от глад. Имоти няма да имате, ама поне да крадете зеле ви бива.
Реално под 50%от обявените на етикета .Всичко е на каса,маркира се и си заминаваш.
Всяка система си има дупки,те те цакат с хиляди други неща ,в крайна сметка и ние имаме право да платим разумна цена.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Не знам какво и къде е купил, но ориентировачно спомена Лазур, който винаги е бил желаният квартал заради Морската и плажа. Преди няколко дни проучвах за един от крайните квартали от правилната страна на града. Панелка, коптор на последен етаж, не се продава за по-малко от 1000е., ако е след някакъв ремонт - 1200е. Точните думи на колегата бяха: "Няма апартаменти!".
Така е било и преди 10 години.
- 1 like
Коментар
� -
Хахаха, и двамата сте супер забавни, аз като реален играч /не имагинерен като вас/, съм бил съдлъжник по четиристаен апарт, закупен през 2007г, и знам прекрасно с колко му се вдигна вноската през 2011г. от Пощенска банка. Вие само си чешете езиците, дано ви има във форума след две-три години да сравняваме и обсъждаме.
Потребителският ми на ЧСИ, като дял от една четвърт на покупната цена на маломерка в Бургас, при 440м2. притежание в Столицата, ти какви субстанции взимаш Бога ми?!
Имаше хора с пъти по-богати знания и с които дискусията (вкл. и спора) беше истинско удоволствие.
Читателите на Блиц освен да свалят нивото както с разсъжденията, така и с евтиния си речник, не знам какво друго...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Това не доведе до спад в цените.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Стига !
Лордиевич е купил маломерна в Бургас с потребителски,там пък лихвите ще пръскат кръв направо.
Стига,че ще му стане лошо.
Той има и друга опция.
Скоростно да се заеме да напише авторска книга за имотите и така с продажбите от нея да си направи постъпления и да спаси маломерната,щото дадат ли го на ЧСИ заради потребителския....не ми се говори...
- 1 like
Коментар
� -
Стига !
Лордиевич е купил маломерна в Бургас с потребителски,там пък лихвите ще пръскат кръв направо.
Стига,че ще му стане лошо.
Той има и друга опция.
Скоростно да се заеме да напише авторска книга за имотите и така с продажбите от нея да си направи постъпления и да спаси маломерната,щото дадат ли го на ЧСИ заради потребителския....не ми се говори...
Коментар
�
Коментар