Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениети сериозно ли ?биткойн макс 10% да не кажа 5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Съжалявам, но неутралитета е много скъпо нещо. Колкото и да ни се иска ние не сме Швейцария, където много страни си държат парите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Дурка айде моля ти се може и още как...Ние сме длъжни да сме неутрални..Който иска да се бие да хваща калашника и да заминава...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеБългария, не може да бъде неутрална ! Това го запомни !
Неутралитета е като да си позволиш съхраняваш пари на свръхотрицателна лихва в доста продължително време,а това Швейцария исторически си го е завоювала.А разликата между свръх-отрицателната и силно-положителната е чисто математическа,но финансово погледнато е напълно еднаква - т.е.свръх-рискова!
Впрочем инвеститорите в БГ са застинали като кроманьонец в Алпите - и след 2000 години ще го намерят замръзнал със завещание върху откраднатите тухли!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дурка айде моля ти се може и още как...Ние сме длъжни да сме неутрални..Който иска да се бие да хваща калашника и да заминава...
- 1 like
Коментар
-
България, не може да бъде неутрална ! Това го запомни !
- 1 like
Коментар
-
България, не може да бъде неутрална ! Това го запомни !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Песи не е глупост не съм сляп и много добре виждам накъде драпаш..Никъде не съм писал че Изтока ни мисли доброто.Винаги съм твърдял че ние трябва да сме неутрални и да си вървим по нашият път...Та какъв СССР те гони не знам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
имаме ... познал верния отговор.
У нашия край немаме.........!!!!!
Куче влаче рейс, диря няма....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не ти се случва често, ама този път написа глупост. Нито Запада, нито Изтока ни мисли доброто. Те си следват техните интереси, които понякога изглежда, че съвпадат с нашите. И в двата случая е за наша сметка.
Не знам какво хубаво ни е наоравил Запада освен ''възможността'' Крети да ходи да им мие тоалетните, ама поинтересувай се какво е изнесено от България към СССР от 44-та до 60-те години. Умопокрачително количество материални блага за страна като България. Не е случайно, че има чести занулявания на лева през периода....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Песи е ясен той със зъби нокти ша драпа към Запада
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти не помниш ли мача 2008 на година.
Инфлацията тогава,отиде в небето и след това хоп...Краш...
Тогава работех в Бизнес парка и поскъпването ме смазваше,заплатата ми не стигаше,та се налагаше и от време на време да работя втора работа.
Я да те питам намери ми в световната история момент,период когато да е имало инфлация в такива размери и после да не е била последвана от криза ???
Потърси добре и ако намериш пиши...
Също така и цените на петрола...След изстрелване и задържане над 100 долара за барел отново стагнацията чука на вратата,така е било винаги...и през 70,те и преди 10 години отново.
Той ориза утре може да е 8 лева за няколко месеца и после да го продават 2 пакета за 4 лева..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Песи е ясен той със зъби нокти ша драпа към Запада
Не знам какво хубаво ни е наоравил Запада освен ''възможността'' Крети да ходи да им мие тоалетните, ама поинтересувай се какво е изнесено от България към СССР от 44-та до 60-те години. Умопокрачително количество материални блага за страна като България. Не е случайно, че има чести занулявания на лева през периода....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар