IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ти ше си първия бързоразвиващ се, който слага 1000% "обезшетение"

Не се ли казваше обезпечение ? Минавал си ти покрай банка ....

В Апекс ли работиш ?
    ОбезШтение, къркаш ли? Аз съм създал банките и темата, ти си световно неизвестен абонат. Не ти се отразява добре поскъпването на цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Не само два вагона книги,ами кажи и че цяла тема в Инвестор също е измислена от теб .
      Исках да бъда скромен все пак, нали има дебили дето си въобразяват, че се перча. В инвестиционния форум за имоти IREF , също съм известен и на много хора съм наливал акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL
        440м2 са само в жилищни зони в града и ги споменах като 1000% обезщетение на нищожния кредит, който съм усвоил. Бавноразвиващи люде по-добре биха разбрали мнението ми.
        Ти ше си първия бързоразвиващ се, който слага 1000% "обезшетение"

Не се ли казваше обезпечение ? Минавал си ти покрай банка ....

В Апекс ли работиш ?

Коментар

• Различните типове стоки и различните фактори, които влияят на връзката между ценовите равнища и обемите на търсене и предлагане, обуславят формирането на понятията:

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
            Потребителският ми на ЧСИ, като дял от една четвърт на покупната цена на маломерка в Бургас, при 440м2. притежание в Столицата, ти какви субстанции взимаш Бога ми?!
            За какъвто и да ти се иска да се представиш, кашата в главата сама говори.
            Столица се пише с голяма буква само когато е начало на изречението.
            Анонимен форум , не е най-доброто място за хвалби , но е най-доброто място за демонстрация на комплекси. Поне във Фейса да беше ...
            Даваш ли си сметка , че 440м2 в София, освен ако не е склад на гара Искър, ще е между 600 и 1000к евро ? Даваш ли си сметка , че хора с такъв wealth не теглят потребителски кредити особено за закупуване на жилише? Колко според теб е разликата между лихвите по потребителски кредит и кредит за жилище ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Вече съм им намерил цаката.
              В Кауфланд пазарувам зеленчуци за стотинки.Онзи ден отворих една позната,купи си банани жената 2 килограма за ..познай 0.66 стотинки.
              Има 2 схеми с електронните везни,които ще запазя за себе си,дори пред очите на касиерката ги маркирам,плащам и излизам.
              Домати за левче,6 килограма зеле за 1.90 лева.
              Даже мога да ти сканиран и касовите бележки да ги видиш...
              И още и още топ промоции,но трябва акъл да има човек,Вие не знаете каква храна да ядете,купувате най вредните боклуци пък за промоции,врътки и цени да ви отварям е безмислено мисля...
              С неплащане на домати никой не е забогатял, имаше една мисъл- " икономията е майка на мизерията"

Коментар

Средният размер на ипотечните кредити:
                https://www.google.com/amp/s/m.inves...-g-321020/amp/

Пиша за общото увеличение на вноската, не на лихвата...явно и ти не си прекрачвал праг на банка като Нрадев
                Прага на банката съм го прекрачвал доста повече пъти отколкото ти и за доста по-големи неща. За теб 50 лева може да са нищо, ама за хората които са на средна заплата или по-ниска е значителна част от доходите им. Генерално мисълта ми беше, да не оставаш с впечатлението, че ще вдигнат лихвата с 0.5%, до месец-два ОДИ (референтен лихвен процент) по кредити в лева ще нарастне, тъй като вече някои банки предлагат депозит с 0.5% лихва.

Коментар

Прав си за справянето с кредита, но защо си мислиш, че се перча? Просто се наслаждавам / и не само аз, а цялата ми рода/ на тази покупка. Ако с нещо се перча, това е локацията, която е мегатоп. Избирах между това и друга в Солун. Избрах родната и не съжалявам. На мен до края на дните ми , остава само една покупка на нещо дребно, което очаквам да купя, само, ако се сбъдне вашата прогноза. За разлика от понижителите, аз не съм фрустриран, а напълно спокоен, люпя семки и чакам дали ще се сбъдне вашия момент или няма да се сбъдне. Нямам никакви притеснения и терзания за разлика от вас.
                  Ти вземи напиши книга,със заглавие името на темата,имаш време,остави нещо реално след себе си...Реален актив книга за темата в Инвестор...ще бъде хит на пазара...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Той ще се справи кредита. Просто не си обяснявам тези хвалби и перчене до небесата, за някакви 40 квадрата в провинциален град, дето струват колкото 2-3 заплати на някои хора...Все едно е купил пентхаус в Манхатън.
                    Прав си за справянето с кредита, но защо си мислиш, че се перча? Просто се наслаждавам / и не само аз, а цялата ми рода/ на тази покупка. Ако с нещо се перча, това е локацията, която е мегатоп. Избирах между това и друга в Солун. Избрах родната и не съжалявам. На мен до края на дните ми , остава само една покупка на нещо дребно, което очаквам да купя, само, ако се сбъдне вашата прогноза. За разлика от понижителите, аз не съм фрустриран, а напълно спокоен, люпя семки и чакам дали ще се сбъдне вашия момент или няма да се сбъдне. Нямам никакви притеснения и терзания за разлика от вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Разкрий схемата на оня дето се е запътил към немско, че иначе съвсем ще изпука от глад. Имоти няма да имате, ама поне да крадете зеле ви бива.
                      Нищо не крадем.Плащаме си,цени народни.
                      Реално под 50%от обявените на етикета .Всичко е на каса,маркира се и си заминаваш.
                      Всяка система си има дупки,те те цакат с хиляди други неща ,в крайна сметка и ние имаме право да платим разумна цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

Не знам какво и къде е купил, но ориентировачно спомена Лазур, който винаги е бил желаният квартал заради Морската и плажа. Преди няколко дни проучвах за един от крайните квартали от правилната страна на града. Панелка, коптор на последен етаж, не се продава за по-малко от 1000е., ако е след някакъв ремонт - 1200е. Точните думи на колегата бяха: "Няма апартаменти!".
                        При тази фаза на пазара е така,предлагане нула.Цени до космоса +нула предлагане...
                        Така е било и преди 10 години.

Коментар

Хахаха, и двамата сте супер забавни, аз като реален играч /не имагинерен като вас/, съм бил съдлъжник по четиристаен апарт, закупен през 2007г, и знам прекрасно с колко му се вдигна вноската през 2011г. от Пощенска банка. Вие само си чешете езиците, дано ви има във форума след две-три години да сравняваме и обсъждаме.
                          Потребителският ми на ЧСИ, като дял от една четвърт на покупната цена на маломерка в Бургас, при 440м2. притежание в Столицата, ти какви субстанции взимаш Бога ми?!
                          Ами аз съм тук от 2006, още преди такива читатели на Блиц като тебе да се пръкнат.

Имаше хора с пъти по-богати знания и с които дискусията (вкл. и спора) беше истинско удоволствие.

Читателите на Блиц освен да свалят нивото както с разсъжденията, така и с евтиния си речник, не знам какво друго...

Коментар

Това не доведе до спад в цените.

Е, това, ако е сбъднатата ти прогноза, здраве му кажи

Коментар

Стига !
                              Лордиевич е купил маломерна в Бургас с потребителски,там пък лихвите ще пръскат кръв направо.
                              Стига,че ще му стане лошо.
                              Той има и друга опция.
                              Скоростно да се заеме да напише авторска книга за имотите и така с продажбите от нея да си направи постъпления и да спаси маломерната,щото дадат ли го на ЧСИ заради потребителския....не ми се говори...
                              Той ще се справи кредита. Просто не си обяснявам тези хвалби и перчене до небесата, за някакви 40 квадрата в провинциален град, дето струват колкото 2-3 заплати на някои хора...Все едно е купил пентхаус в Манхатън.

Коментар

Стига !
                                Лордиевич е купил маломерна в Бургас с потребителски,там пък лихвите ще пръскат кръв направо.
                                Стига,че ще му стане лошо.
                                Той има и друга опция.
                                Скоростно да се заеме да напише авторска книга за имотите и така с продажбите от нея да си направи постъпления и да спаси маломерната,щото дадат ли го на ЧСИ заради потребителския....не ми се говори...
                                Не знам какво и къде е купил, но ориентировачно спомена Лазур, който винаги е бил желаният квартал заради Морската и плажа. Преди няколко дни проучвах за един от крайните квартали от правилната страна на града. Панелка, коптор на последен етаж, не се продава за по-малко от 1000е., ако е след някакъв ремонт - 1200е. Точните думи на колегата бяха: "Няма апартаменти!".

Коментар

Working...
                                X