И с наемите нещата стават сложни. И скъпи. Айде да не казвам човек от форума имал над 90 огледа за месеца. Представете си!. Нивата са с 20% нагоре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
[QUOTE=два_таралежа;n4106873]
Еж 2, това не требеше да пишеш, че ей ся бетерчо ще поиска снимки на нот.акт, берджо ще поиска заключението на геодезист, петърчо ще пожелае да види удостоветението за произход на средствата, а джони е любопитен, на каква стойност минава сделката и ако нещо не е наред ще ти изпрати частна данъчна ревизия от ВиК Добрич.
нищо нема да им давам. Хеле пък безплатно. Аз да не съм рекламно лице или на битака. Идват пият по един бърбън, смайвам ги с имота и кой откъде е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
https://blitz.bg/article/3843/amp
Веселин Маринов ми подари два куфара с дрехи. Винаги съм в крак с модата. Костюмите са прекалено лъскави и много скъпи, но аз ги нося само по тежки мероприятия.
- Кой подарък ти е най-скъп?
- За мен най-важното е не да ме облекат и нахранят, а това, че си оставаме приятели за цял живот. Един златен синджир с кръст от Йорданка Христова е моят талисман.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз какво общо имам с това, че и бас да хващам, нито ме интересува какво можеш или не можеш да си позволиш, нито искам да имам контакт с теб пи какъвто и да било начин ..
Гледам, че ти не изпускаш ден да не ръсиш "знания" във форума, а пък, като стане тъмно направо си неудържим в писането.
Коментар
-
Аз какво общо имам с това, че и бас да хващам, нито ме интересува какво можеш или не можеш да си позволиш, нито искам да имам контакт с теб пи какъвто и да било начин ..
Гледам, че ти не изпускаш ден да не ръсиш "знания" във форума, а пък, като стане тъмно направо си неудържим в писането.
Веселин Маринов ми подари два куфара с дрехи. Винаги съм в крак с модата. Костюмите са прекалено лъскави и много скъпи, но аз ги нося само по тежки мероприятия.
- Кой подарък ти е най-скъп?
- За мен най-важното е не да ме облекат и нахранят, а това, че си оставаме приятели за цял живот. Един златен синджир с кръст от Йорданка Христова е моят талисман.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Добър вечер, Вълчо съм. Спадът пак се оказа ръст, но като скръцне зимата тази година и по-страшно ще стане! Този път ще е различно!
От няколко дни брокери ми взривяват ДЖИЕСЕМА без да имам актуални обяви. Всичко живо отивало под наем докато чекат големото мяу. Чекане му е майката, търпеливостта се отплаща в дългосрочен план!
https://www.youtube.com/watch?v=8bwIUPGn3mk Мъка, мъка, мъка........
Истински богата нация сме, а масово не го осъзнаваме. На запад се раждат и умират в квартирата.
# Вълчо съм
# 2039
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Искаш ли басче, кой от нас двамата може да си позволи по-дълга почивка в която точка на света ти посочиш?А, става ли?, без да разчиташ на министерството ти разбира се от, което аз ще използвам да те изритам, като ненужна хлебарка.
P.s Ти защо мислиш, че работя в министерство? Може да е някаква агенциика примерно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Искаш ли басче, кой от нас двамата може да си позволи по-дълга почивка в която точка на света ти посочиш?А, става ли?
Коментар
-
Споко бе чиче, не всички са, като теб - женени за форума!
Представи си, че съществуват хора, които ходят на дълги почивки и не пристрастен към смартфона си!Last edited by Bailor; 25.08.2023, 23:36.
Коментар
-
Хахахаха, САЩ, баси безсилието!!!!!
А и чувам, че Германия са в рецесия, добре че при нас всичко шес...
Да не забравяме, че сме на първо място в Европа и по брой жилищни единици на глава на населението. Аз не виждам какво може да бутне имотите в Бг, просто няма такава сила
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеАйде стига де, къде в срива -40%?
От няколко дни брокери ми взривяват ДЖИЕСЕМА без да имам актуални обяви. Всичко живо отивало под наем докато чекат големото мяу. Чекане му е майката, търпеливостта се отплаща в дългосрочен план!
https://www.youtube.com/watch?v=8bwIUPGn3mk Мъка, мъка, мъка........
Да не забравяме, че сме на първо място в Европа и по брой жилищни единици на глава на населението.Last edited by ivanvg93; 25.08.2023, 23:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
https://www.economic.bg/bg/a/view/im...-na-euforijata
.
Препоръката ми е да се играе само на сигурно. И да имате търпение. Не е дошъл моментът да се купува. Това ще е добре да става след 2026 г. Пазарът на недвижими имоти не е „Газ - спирачки, газ - спирачки“. Когато удари кризата, първо изчезват всички купувачи. Продавачите се оглеждат. Но затишието продължава с месеци, може да стигне две години и повече. Най-ниската точка най-вероятно ще е през 2029-а. Тогава според мен ще дойде идеалното време за инвестиции в недвижими имоти.
търпение, търпение, търпение…
- 1 like
Коментар
-
Хахахаха, САЩ, баси безсилието!!!!!Last edited by два_таралежа; 25.08.2023, 23:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеКъде е Laconic, дето прогнозите му се сбъдвали, къде е този лирически герой, къде са му прогнилите прогнози????
Представи си, че съществуват хора, които ходят на дълги почивки и не пристрастен към смартфона си!
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар