Първоначално изпратено от travelboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В курорта Св. Константин и Елена има много предложения и оферти. И рушняците се изтеглиха. Лошото е че имотите им се изкупуват от богати посредници брокери. И после те пускат на пазара. Цените така остават високи. Все още. И не знам как ще е. Интересувам се в детайли и виждам какво става. Инак е гот да клъвнеш нещо на добра цена и да го пускаш кеш за краткосрочни договори и парата в джоба. Това е държавата - те те крадат, ти пък даваш на познати без пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да ама си го ползвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Имаш ли ваканционен имот на морето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не си казал туристи, но каза че хотелиерите ще гризнат дръвцето. Според теб те не разчитат ли основно на туристи? Ето и моята прогноза - сравнително добър сезон по морето, 15-20% по-скъпи кръчми и хотели, повече туристи от миналата година, но по-малко от 2019.
- 1 like
Коментар
-
Малка част - 10~15% основно пенсионери, не се знае дали и как ще могат да ги поддържат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Част от руснаците с имоти са си тук, но и половината да изчезнат, ще има сериозни последствия.
Коментар
-
Не съм казал туристи - 300 000 имота х 4 човека ~1.2 млн. руснаци. Всички те, ядат, пият, зареждат гориво, ползват ресторанти ит.н. Да кажем 40 лв да ден ~ 50 млн - на ден само от руснаци. Хубавите хотели може би са пълни, но другите дет чакат сиромаси, ще гризнат дръвцето ми се струва. Ресторантите, атракционите, магазинчетата не ги виждам при тези - 1 млн човека.
- 1 like
Коментар
-
Не съм казал туристи - 300 000 имота х 4 човека ~1.2 млн. руснаци. Всички те, ядат, пият, зареждат гориво, ползват ресторанти ит.н. Да кажем 40 лв да ден ~ 50 млн - на ден само от руснаци. Хубавите хотели може би са пълни, но другите дет чакат сиромаси, ще гризнат дръвцето ми се струва. Ресторантите, атракционите, магазинчетата не ги виждам при тези - 1 млн човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В курорта Св. Константин и Елена има много предложения и оферти. И рушняците се изтеглиха. Лошото е че имотите им се изкупуват от богати посредници брокери. И после те пускат на пазара. Цените така остават високи. Все още. И не знам как ще е. Интересувам се в детайли и виждам какво става. Инак е гот да клъвнеш нещо на добра цена и да го пускаш кеш за краткосрочни договори и парата в джоба. Това е държавата - те те крадат, ти пък даваш на познати без пари.
То ако имаше файда нямаше да се продават от 10 год на 200 евра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
А те укрите са много богати. Средна заплата извън Киев около 400 щатски долара бруто.Освен това не им е целта да се заселят точно в БГ.Така че второ Банско е сигурно
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Никога не е имало 1 милион руски туристи, последните няколко няколко години украинските бяха в пъти повече (последно около 400 000).
Не знам какво дръвце гризват, но цените на почивките са поне с 30% по-високи от миналогодишните, а в хубавите комплекси всичко е заето.
Румънците стават все повече с всяка година (информация от приятел хотелиер).
Посредствените хотели може и да усетят нещоLast edited by better; 08.05.2022, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТъз год хотелиерите май ще гризнат дръвцето. Данните за великден и 1 май показват срив на почивките в Бг. Отделно очакванията са за - 1 млн руснаци, -300 000 украинци, 100 000 беларуси, молдовци. Освен хотелиерите, ще фалират и доста спомагателни дейности, това ще удари и фирмите за подръжка на ваканционните имоти, които поради неплащане, може да бъдат запорирани. Вече виждам оферти от слънчака на 200-300 евра. Алчността ще бъде наказана жестоко.
Не знам какво дръвце гризват, но цените на почивките са поне с 30% по-високи от миналогодишните, а в хубавите комплекси всичко е заето.
Румънците стават все повече с всяка година (информация от приятел хотелиер).
Посредствените хотели може и да усетят нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТъз год хотелиерите май ще гризнат дръвцето. Данните за великден и 1 май показват срив на почивките в Бг. Отделно очакванията са за - 1 млн руснаци, -300 000 украинци, 100 000 беларуси, молдовци. Освен хотелиерите, ще фалират и доста спомагателни дейности, това ще удари и фирмите за подръжка на ваканционните имоти, които поради неплащане, може да бъдат запорирани. Вече виждам оферти от слънчака на 200-300 евра. Алчността ще бъде наказана жестоко.
- 1 like
Коментар
-
Тъз год хотелиерите май ще гризнат дръвцето. Данните за великден и 1 май показват срив на почивките в Бг. Отделно очакванията са за - 1 млн руснаци, -300 000 украинци, 100 000 беларуси, молдовци. Освен хотелиерите, ще фалират и доста спомагателни дейности, това ще удари и фирмите за подръжка на ваканционните имоти, които поради неплащане, може да бъдат запорирани. Вече виждам оферти от слънчака на 200-300 евра. Алчността ще бъде наказана жестоко.
- 1 like
Коментар
Коментар