Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...godina-351754/
S&P500 падна под 4 хил. пункта за първи път от над година Разпродажбите на акции са заради политиката на Фед за лихвите, според анализатори
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Беше цел, но поради некадърно управление (и в комбинация с други фактори като войната и ковида) целта се превърна вече в проблем и то сериозен.
Всичко е една голяма лъжа за наивници !
Днес ходих пеш в оборище ,близо до мола . Е няма такава смрад !
Тва са моите 5ст !Last edited by pa4anga; 09.05.2022, 23:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Отново да повторя ,за мен инфлацията е цел а не проблем !!! И да ще вдигнат лихвите но колко и кога ..... 2023 края щяла да е примерно 2% , ти знаеш ли дотогава какво ще се случи с цените ?!
ПП От доста време насам смятам следната Аритметика, по Тошово време добрите средни заплати за работниците бяха по 300лв , е и сега са толкова с една нула отзад !!!
ПП "Комай ви лъжат тия синковци" ........
ПП Всичко е лъжа и измама .... гледайте си живота и който може да създава добавена стойност е отличник !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini/130/a...z-iuli-351710/
Още преди два месеца бях сигурен, че ЕЦБ ще последват ФЕД при увеличението на лихвите, те обаче го разбират едва сега!
Надявам се еврото поне частично да се възстанови, иначе американските акции остават твърде скъпи. Да не говорим, че имотаджиите в София са на минус 15% само за 1-2 месеца.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini/130/a...z-iuli-351710/
Още преди два месеца бях сигурен, че ЕЦБ ще последват ФЕД при увеличението на лихвите, те обаче го разбират едва сега!
ПП От доста време насам смятам следната Аритметика, по Тошово време добрите средни заплати за работниците бяха по 300лв , е и сега са толкова с една нула отзад !!!
ПП "Комай ви лъжат тия синковци" ........
ПП Всичко е лъжа и измама .... гледайте си живота и който може да създава добавена стойност е отличник !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
КЕШът става цар! За рецесия бях писал и за петрола, но имаше съфорумци които не повярваха. Бягайте от имотите докато още можете, все още има заблудени "инвеститори"! В Нова Зеландия и Австралия цените вече падат, в САЩ сега започват. Рецесията ще е бърза!
https://money.bg/economics/petrolat-...tarseneto.htmlТова добре, но защо не споделиш какъв имот продаде ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение
Просто в България все още преобаладава сивата икономика и това държи цените високи, засега
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini/130/a...z-iuli-351710/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение- Или е брокер/строител, на когото хлябът/печалбите зависят от грешните информации, че едва ли не София е рай по достъпност. Тази тема се чете доста и предполагам много хора имат едно наум когато четат мненията тук
- Не може да преглътне егото си и поне веднъж да признае, че не е прав, особено ако е вярно, че всичко е набил в Софийски имоти. Нали се досещаш, че най-големият му кошмар би бил един такъв срив - така цялото му виртуално богатство изчезва на секундата.
Нумбео е смешка, Още като почна да го цитира стана ясно, че нещата отиват на стъкмистика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеИзглежда има някакво забавяне в излизането на мненията ми. Неша писани в 18:30 стават видими в 20:10. Някой знае ли каква може да е причината ?
По темата: Далеч съм от мисълта да сравнявам Ница със София.. Няма никаква база за сравнение. Точно поради тази причина сходните цени на имоти са странни. Ако си спомняте при кризата 2008 цените на имотите в София паднаха наполовина. По други места паднаха с до 20%. Сега почнаха пак да стават съизмерими. За мен това означава , че имотите в София са много надценени и при следващ катаклизъм ше има нов трус като този 2008 с много голям ресет. Всеизвестно е , че цените на имотите зависят от достъпа до евтини пари а наемите зависят от доходите. Който иска да спори за цената на живота да сравнява наемите. Ако се сравнява Витошка с квартал Musicians, наемите на Витошка са наполовина (че и по зле) но цените не са.
Ако направим подобна калкулация за който и да било европейски град, излиза абсолютно същото - София е много по-надценена от където и да било, а а ако вземем и качеството като фактор - нещата са абсолютно несравними.
Специално Песимистчето не е глупав, той много добре осъзнава реалностите, просто писаниците му могат да се дължат само на 1 от следните 2 фактора:
- Или е брокер/строител, на когото хлябът/печалбите зависят от грешните информации, че едва ли не София е рай по достъпност. Тази тема се чете доста и предполагам много хора имат едно наум когато четат мненията тук
- Не може да преглътне егото си и поне веднъж да признае, че не е прав, особено ако е вярно, че всичко е набил в Софийски имоти. Нали се досещаш, че най-големият му кошмар би бил един такъв срив - така цялото му виртуално богатство изчезва на секундата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеИзглежда има някакво забавяне в излизането на мненията ми. Неша писани в 18:30 стават видими в 20:10. Някой знае ли каква може да е причината ?
По темата: Далеч съм от мисълта да сравнявам Ница със София.. Няма никаква база за сравнение. Точно поради тази причина сходните цени на имоти са странни. Ако си спомняте при кризата 2008 цените на имотите в София паднаха наполовина. По други места паднаха с до 20%. Сега почнаха пак да стават съизмерими. За мен това означава , че имотите в София са много надценени и при следващ катаклизъм ше има нов трус като този 2008 с много голям ресет. Всеизвестно е , че цените на имотите зависят от достъпа до евтини пари а наемите зависят от доходите. Който иска да спори за цената на живота да сравнява наемите. Ако се сравнява Витошка с квартал Musicians, наемите на Витошка са наполовина (че и по зле) но цените не са.
- 1 like
Коментар
-
Изглежда има някакво забавяне в излизането на мненията ми. Неша писани в 18:30 стават видими в 20:10. Някой знае ли каква може да е причината ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Ти си от всичкотемните тролей май , а .
''Налазвайте'' в имотната / биткойнер - ъпер в биткойн темата / ваксинатор в Ковидната / укролюбител в Военната
И навсякъде бой по шишарката .
Коментар
Коментар