If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ползвах робски труд - на български гастари Като Лева. Инак щях да го платя на 200 хил евра, нищо де - сега ще си ги инкасирам при продажбата, като реша да се местя другаде и те така - за 5 години толкова. А групата ви отдавна ми е под нивото ...
Какво си направил като Лева не разбрах? Да ти сметна ли колко е дал за имоти в Сф и колко би взел сега? - по 3 общо взето за всички накуп. Наемите от три обекта ги заеби - 2000 лв са месечно. И не е купил просто имоти колкото да каже има.
Ако семпъл гастар изобщо ги разбира тези работи, де.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
За 200К щеше да си построиш нов хан от основи.... Приказвай ги тези на ондзи колкото искаш .... Там да се надлъгвате за кой ква риба е фанал :-)
Щом Египет е нивото или мазе в блатата на Солун, наистина си от група различна от А :-)
В Кайро ходил ли си досега щото аз съм и съм поогледал кое как е ?
Не, пропуснал е. Мечтае за Шарм Ел Шейх на Червено море.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Туке вече се говори за риск от (забележете) нарастване на лихвиата по бързо инфлацията. И откровенно се говори за защита на вече признати надценени имоти. Заключението е ясно. Вече ЕЦБто ще пази лихвите да не растат по-бързо инфлацията и надценението имоти въпреки че са надценени и всички го знаят, ще останат надцени да не фалират банките.
То е станало тук това дето е станало там....
Въпросът е такъв че у нас ипотечната задлъжнялост е буквално пъти по-ниска от Западният свят....
Още не е станало, пак се отлага техническия паспорт на старите ви панели - инак ще ви изселят поголовно от всичките, като опасни.
Тя ипотеката на Запад не е драма, щото вноските са по-ниски от наема. Обаче като фалираш в Б-стан, си приключил доживот... те и една от разликите.
За 200К щеше да си построиш нов хан от основи.... Приказвай ги тези на ондзи колкото искаш .... Там да се надлъгвате за кой ква риба е фанал :-)
Щом Египет е нивото или мазе в блатата на Солун, наистина си от група различна от А :-)
Точно от основи, така се калкулира тоталното реновиране - 920 евра / м2.
Кайро ти е таман, като у дома си в Радомир Ходим на моренцето нормалните в Египет, ти седи в Кайро...
Last edited by RUBLA; 25.05.2022, 15:31.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Не знам какво е това твое влечение по панелите, ама никога не съм имал такъв апарт, нито пък съм живял в Люлин..... Радомир е мястото....
ПП Зидарията толкова зле ли беше станала, че требеше с клинкер да я облицоваш ? Нали знаеш, че мое да пази малко от атмосферата ама нема да я заздрави .... 1 век си е 100 години :-)
Глупи, тук клинкера е стандарт, затова откарват и по 200 години Не можем по радомирски в сламени колиби, срамота, 21 век е...
То е станало тук това дето е станало там....
Въпросът е такъв че у нас ипотечната задлъжнялост е буквално пъти по-ниска от Западният свят....
Като за нашия пазар е достатъчно висока!
Отделно както и сам можеш да видиш - има сериозно влошаване спрямо 2008-2009 /свет. фин. криза/.
Защото тогава е била още по-ниска спрямо западняците и пак рефлектира.
Така че тия аргументи са слабички... издишат.
Ползвах робски труд - на български гастари Като Лева. Инак щях да го платя на 200 хил евра, нищо де - сега ще си ги инкасирам при продажбата, като реша да се местя другаде и те така - за 5 години толкова. А групата ви отдавна ми е под нивото ...
Контактите с българското простолюдие са щокиращи за всеки, живял за дълъг период извън БГ. Също и алчността - 300к няма как да струва имот в тази измислена държавица. Много ясно, че никой няма да изсипе с труд изкараните си пари на някой готованко -наследник или на строител-измамник.
Хората, живели навън, очакват качество, получават боклук. Ако не беше така, нямаше да сме изтривалката и на Европа, и на САЩ, и на Русия едновременно. Тези измислени цени,на които се търгуват имотите, са си за вас - вярвате си взаимно че тези боклуци струват нещо и си ги обменяте. Нормален човек отвън да дойде и да купи нещо в тази мизерия - забрави.
ПС: Преди 30 години България все още приличаше на нещо - не беше толкова разграбена и имаше интелигентни хора, които не се бяха изнесли. В сравнение с тогава, сега имаме едно сметище и една разбита инфраструктура.
Прав си, но донякъде.
Преди 30г България беше доста бедна, масово затворени заводи, безработица, няма какво да купиш. И хората си караха с каквото имат от предишния строй.
Един приятел - психолог казва: "Аз съм живял в 90-тарската бедност и не обичам да харча много пари по заведения дори когато ги имам".
Иначе отношенията между хората не бяха толкова комерсиални. Жените пускаха само с добра дума и по харесване.
Точно така Юлка. Ипотечната задлъжнялост като процент от БВП е в ТОП 3 като отдолу в Европа. Данните ги имаше някъде може би Евростат или нещо подобно но не ми се търси отново. Та ако искаш го приеми на доверие или си ги потърси сам :-)
Нищо чудно и 2009 да сме били в топ 2 отдолу нагоре у Юропата като % от БВП!
Мда, тухлена немска къща с изолация и облицовка от клинкер - не 70-годишен люлински соц-панел. Определено разбирам
Не знам какво е това твое влечение по панелите, ама никога не съм имал такъв апарт, нито пък съм живял в Люлин..... Радомир е мястото....
ПП Зидарията толкова зле ли беше станала, че требеше с клинкер да я облицоваш ? Нали знаеш, че мое да пази малко от атмосферата ама нема да я заздрави .... 1 век си е 100 години :-)
Коментар