IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Днес получих инфо от много близък приятел работещ в една изследователска компания занимаваща се с разработването на едни много важни неща че имат пробив.Постигнали са успех и го пускат за одобрение от правителството за патентоване и производство.Набих едни бързи 200 к мазни доларчета с които до 6 месеца чакам поне 300-400 % ръст който много лесно ще ми закупи още няколко имота.Та в този ред на мисли ами нека падат имотите бе хора.Дай боже!!! Ще се получи чудесно !!
    Ташунко, аз също имам нещо за патентоване - помада за обезкосмяване на ташаци - без раздразнение на кожата, без сърбеж - абе голяма работа.
    Нямаш ли едни 200-300к да инвестираш?

Коментар

• Днес получих инфо от много близък приятел работещ в една изследователска компания занимаваща се с разработването на едни много важни неща че имат пробив.Постигнали са успех и го пускат за одобрение от правителството за патентоване и производство.Набих едни бързи 200 к мазни доларчета с които до 6 месеца чакам поне 300-400 % ръст който много лесно ще ми закупи още няколко имота.Та в този ред на мисли ами нека падат имотите бе хора.Дай боже!!! Ще се получи чудесно !!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Професори, шейхове...сичко под ножа.
        Той шейха като ходи там си кара и цистерна с нафта с него да не мръзне

Ти мани че мръзнат ама и се не къпят. То и по добре че ще изпонастинат

Коментар

Землянкаджии, дето се топлите на реотан... нямам думи

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Тоталната липса на имоти, които стават за нещо...
            Такава липса може би има за хора, за които покупката на имот е еднократен акт в техния живот, които ще живеят в него, за тези, които са събрали някаква сума поради различни причини и никога повече няма да имат шанс да купят каквото и да било. Голяма част от плямпащите по този повод само си приказват и се кефят от възможността да купят ( реално или демек имали такава възможност).
            Другите, които имат кеш купуват (ама чак пък толкова избиране няма) и после дават имота на първите под наем, за да има къде да се подслонят, докато мечтаят.
            Първите се изкарват едва ли не аристокрация, претенциите им край нямат. Разбирам да претендираш, но ако имаш добър имот в който да живееш, ама ако нямаш нищо зад гърба си, ставаш смешен.
            Много несвързано изказване - на практика всяко от написаните изречения си противоречи по логика и смисъл с останалите. Малко брокерско ми се струва.

Аз средства имам предостатъчно, но същите ми носят доходност 30%-40%. Обясни ми защо да купувам имот,с под 2% доходност тогава, при това без да избирам много много (както ти казваш)? Знаеш ли кога ще тръгна да се занимавам да събирам някакви мизерни левчета от наематели, да правя ремонти, да плащам данъци и да се надявам на 2% в най добрия случай? Никога.

Освен това имам 2 апартамента, но не живея в тях, защото съм в София само няколко дни в месеца и предпочитам под наем в идеалния център. Останалото време прекарвам в хотели, слугуват ми като на цар и всичко това на фирмени разноски. Оглеждам се единствено за някой добър имот, в който да се нанеса да живея когато спра да работя. В момента обаче не намирам такъв и изглежда няма скоро да намеря. Боклук обаче, при това на завишена цена, в разни мизерни клоаки като Гоцето, Манастирски и подобни никога не бих купил, даже да ми го подаряват не бих го взел.

Коментар

Такава липса може би има за хора, за които покупката на имот е еднократен акт в техния живот, които ще живеят в него, за тези, които са събрали някаква сума поради различни причини и никога повече няма да имат шанс да купят каквото и да било. Голяма част от плямпащите по този повод само си приказват и се кефят от възможността да купят ( реално или демек имали такава възможност).
              Другите, които имат кеш купуват (ама чак пък толкова избиране няма) и после дават имота на първите под наем, за да има къде да се подслонят, докато мечтаят.
              Първите се изкарват едва ли не аристокрация, претенциите им край нямат. Разбирам да претендираш, но ако имаш добър имот в който да живееш, ама ако нямаш нищо зад гърба си, ставаш смешен.
              В темата за наеми се разбра, че двама тукашни повишители са от племето на землянките Така че има резон в туй дето пишеш - като си готов на порка мизерия, имоти в Б-стан има

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Абе какво топло с 10кв система си мръзнат на общо основание

Това зимата става само да си мият ръцете а за отопление въобще не може дума да става - мръзнат като кучета
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

И аз забелязах че нещо не е на ред. Може да е имал повод и да се е почерпил на обяд с 300 бързи. Работа нямат освен да пишат. Но и това е работа и ето че стават пакости когато не си я гледаш съвестно.
                  По-скоро са си бъркали двамцата по дупките

Коментар

Ама дереш наемателите за топло башкЪ. Селски хитрец си ти.
                    Абе какво топло с 10кв система си мръзнат на общо основание

Това зимата става само да си мият ръцете а за отопление въобще не може дума да става - мръзнат като кучета

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

изобщо не смятам че си на печалба умнико
                      поста ми е точно за обратното
                      смея се на доайенката
                      защото тя смята повишението от 10 € за НЕЩО
                      а аз и казвам че е НИЩО
                      че не може и да ги види тези пари затова я карам да купи и след 20 дена да продаде .
                      има някой които пише наизуст и се е назобал от гугъл
                      хиихихихихиихи
                      Абе умен си си, знаех си. ...само малко и от време на време ветрееш. Но ще се научиш в следвашите няколко години и на следващите тълпи кибици ще им развиеш темата: ,,Как и защо не можах да купя имот".
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Веднага се разпознава, че никога не си била от малката част. Този форум, и в частност тази тема, се напълни с всякакви гладни, комерсиални и опитващи се да променят естествения ход на нещата . Имотите са актив, а всички активи ги чака само и единствено, спад. Един колега по надолу го е казал ясно и точно : Пълна глупост е да се купува имот в момента.
                        Сега, разни объркани и фрустрирани притежатели на маломерни, панелни и отдавна понижили се имоти , може и да изразят несъгласие, но фактите и нещата стоят именно по този начин. Това е пътя за следващите 10 години

Коментар

• Тоталната липса на имоти, които стават за нещо...
                          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Съгласна съм ,че този пазар е много бавен, но преди една година цената беше със сто евро на квадратен метър по-евтина
                            Толкова за поевтиняването
                            Проблемът не е толкова в средната цена на квадрат, колкото в тоталната липса на имоти, които стават за нещо.
                            Т.е. преди година поне имаше тук-там по нещо добро, макар и на завишена цена. В момента няма абсолютно нищо на каквато и да било цена, а предлаганите боклуци са на супер-завишена цена, като например онези 2700 за Гоцето.

Според мен в момента има изтегляне на хубавите имоти от продажба заради очакванията за покачване на цените от продавачите. Ако обаче се стигне до една стагнация/задържане от 5-6 месеца на цените или до лек спад, неминуемо ще се появят и повече оферти. Просто в момента всичко живо говори за инфлация и поскъпване, банките са супер агресивни в раздаването на пари, а много народ е подведен от повишители и сключва неизгодни сделки - купува лош имот на нереална цена. Пълна глупост е да се купува в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Туй правилно го пишеш към Маврика, туй търси той и без тва
                              И аз забелязах че нещо не е на ред. Може да е имал повод и да се е почерпил на обяд с 300 бързи. Работа нямат освен да пишат. Но и това е работа и ето че стават пакости когато не си я гледаш съвестно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Съгласна съм ,че този пазар е много бавен, но преди една година цената беше със сто евро на квадратен метър по-евтина
                                Толкова за поевтиняването
                                и какво от това
                                какво са това 100€ на квадрат - смешни сте в задачата си
                                да представите бялото за черно
                                хихихих

100 кв апарт х 100€ = 10 000 € ЗА ГОДИНА
                                и това само разлика в цената
                                като сметнеш всички такси ,комисионни и т.н
                                слизаш около 6000€
                                това са 1000 лева на месец за нещо от пазар
                                който
                                Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                                е много бавен,
                                е, 1000 лева на месец бива ли да обсъжда цяла година
                                доайен на повишители
                                мене ще ме срам , не можеш да си платиш само кафета и редбулите
                                докато щракаш всеки ден на компа постчета у форума
                                хихихихихих

толкова за повишението
                                хихихи

Коментар

Working...
                                X