IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахаха, интелигентни неудачници, непознали тренда на имоти, зовящи се професУри, спрямо инвеститори в кв. Младост, които ги бият в пъти с инвестициите с минимум 500 000лв. напред от тези смешни философи...хахаха
    немой така да ме хвърляш в неравна битка с юлката
    де да го знаеш колко квадрата и колко акции е заприходил
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

браво, бе. кога се научи, докато търкаше билетчета от еврофутбол ли
      Билетчета никога не съм търкал, бъркаш футболните залози с на черепа лотариите. Аз играех онлайн най- вече в западните букмейкъри( глобет, спортинг бет, бет 365, бетфеър борсата, пинакъл....) От поне 5 години съм приключил с хазарта- букитата имат един отдел наречен за благозвучие " мениджмънт на клиентите" и като те преценят че има вариант да печелиш дългосрочно ти лимитират залозите( при мен до 3 евро на залог) с което ти обезсмислят занимавката. Преди като играех само пинакъла не си ограничаваха играчите, сега не знам как е

Коментар

Съсобственост е да, но това не изключва да го прави на десеторна цена от покупната нали? Пишем за 2002г. спрямо 2024г. ДЕСЕТ ПЪТИ!!!!
        е, не, ти виж само кой ти прави забележки за съсобственост
        препоръка е

Коментар

• рубла, можеше да ми оставиш похвалата
          закачката е ясно, че не си я схванала и я затри
          Last edited by ratten; 20.03.2024, 23:33.
          препоръка е

Коментар

• ПрофесУр Джулия, ако имаш равностойност на пари в гарсониера в София в NYCE портфейл, покажи го, аз също ще покажа, става ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

САМО толкова за четвърт век!?!?

И то за едната капиталова на 'артия!

Добре, че си неспособен да сметнеш колко си се минал, че .... сигурно ще си посегнеш!
              Хахахахахааааа, смешнико, ти за четвърт век сигурно в NYCE си се оакал 30 пъти.

Коментар

Съсобственост е да, но това не изключва да го прави на десеторна цена от покупната нали? Пишем за 2002г. спрямо 2024г. ДЕСЕТ ПЪТИ!!!!
                САМО толкова за четвърт век!?!?

И то за едната капиталова на 'артия! А на реално - нищо! Само виртуално.

Добре, че си неспособен да сметнеш колко си се минал, че .... сигурно ще си посегнеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Хамалската дейност - за хамалите!

Интелигентната дейност - за интелигентните!
                  Хахаха, интелигентни неудачници, непознали тренда на имоти, зовящи се професУри, спрямо инвеститори в кв. Младост, които ги бият в пъти с инвестициите с минимум 500 000лв. напред от тези смешни философи...хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

напротив бонвивана е разумен инвеститор.

твоето е съсобственост плюс дребно за лично ползване,което не е сравнимо въобще с горецитираните участници.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

доколкото имам наблюдения, професорите са скарани с фината моторика
                      Хамалската дейност - за хамалите!

Интелигентната дейност - за интелигентните!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Всичко без монтиране на дограма.
                        браво, бе. кога се научи, докато търкаше билетчета от еврофутбол ли
                        препоръка е

Коментар

Монтирана е навсякъде- кьомерлинг- стандарт за пасивни къщи с троен стъклопакет( бяло,бяло, ка).
                          Супер качество, поздравления. И моята срещу училището е Кьомерлинг петслоен

Коментар

Че, тя дограмата е най-лесна за монтиране! Ти сериозно ли? Повикай ме и ще ти я монтирам напълно безплатно, ей така от лорда във всичките ти панеляци, обещавам
                            Монтирана е навсякъде- кьомерлинг- стандарт за пасивни къщи с троен стъклопакет( бяло,бяло, ка).

Коментар

Имаш предвид, че може би не е бил правилния тайминг на Бонвивана! Едва ли, на Бонвивана, на Дюри и на Лева, тайминга е бил учудващо точен. Моят, през 2002г. Може да не ти се е сторил такъв за покупка на къща в Редута за 34000$. Навярно сега е по-евтина от 340 000 $. Може би, но едва ли...
                              напротив бонвивана е разумен инвеститор.

твоето е съсобственост плюс дребно за лично ползване,което не е сравнимо въобще с горецитираните участници.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Всичко без монтиране на дограма.
                                Че, тя дограмата е най-лесна за монтиране! Ти сериозно ли? Повикай ме и ще ти я монтирам напълно безплатно, ей така от лорда във всичките ти панеляци, обещавам

Коментар

Working...
                                X