Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Как ще продам, да не съм луд. Онзи ден намерих я пощенската си кутия в Докторска бележка - продавам слънчев тристаен 103 кв м апартамент в района на Докторска...смятай може да е било в Подуяне, цена 219К€. Щях да звъня, но се усетих, а и бележката е от есента на миналата година. Извадих 100 брошури на хипермаркети.
Коментар
-
Джони, кога ще ме посрещнеш в Априлци, мисля да отскоча с една троянска кака натам. Ама няма да мога този месец вероятно. После половината Юни съм в Австрия на училище.
Не у вас, няма да те притеснявам.Last edited by ejonny2376; 30.04.2022, 23:45.
Коментар
-
Как ще продам, да не съм луд. Онзи ден намерих я пощенската си кутия в Докторска бележка - продавам слънчев тристаен 103 кв м апартамент в района на Докторска...смятай може да е било в Подуяне, цена 219К€. Щях да звъня, но се усетих, а и бележката е от есента на миналата година. Извадих 100 брошури на хипермаркети.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65123785252172
Ето и на нашата най-добра локация, точно зад Била. Явно все пак е решил да продава. Обаждах му се преди година и на зелено не продаваше. Каза ми, че това къще го строи за семейството си, собственик е и на съседните парцели.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65037698390417
Тези две оферти в момента май са най-доброто, което може да се купи в София.Last edited by ejonny2376; 30.04.2022, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Това е на дневен ред. Няма да е в сървърното, то е на фирмата. Има си къща в Априлци, където живее почти целогодишно.
Не у вас, няма да те притеснявам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз и Песимиста няма да продаваме до живот. Лева, както и всички бабички в докторската също не са навити. Остава да дадеш личен пример като продадеш всичко във Вазов и набиеш в акции, докато приютиш и майка си в сървърното в очакване на голямата печалба от акции и фондовеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз и Песимиста няма да продаваме до живот. Лева, както и всички бабички в докторската също не са навити. Остава да дадеш личен пример като продадеш всичко във Вазов и набиеш в акции, докато приютиш и майка си в сървърното в очакване на голямата печалба от акции и фондове
Коментар
-
Аз от моите кофтори съм доволен завинаги. Осигурил съм дъщеря ми, имам ваканционна база на море и планина.
търговски помещения с 6% ритърн, без да стъпвам с години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре, от твоите кофтори ти какви печалби очакваш оттук нататък? Нищо не е пожелателно, акциите са вече 15% от върха, т.е. дори сега е добър момент да се влезе.
При имотите да се влиза на 2900 в Красно Село в ЕПК - звучи доста неатрактивно.
търговски помещения с 6% ритърн, без да стъпвам с години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо да е грешна темата? Съветът ми е да се разкарват мълниеносно имотите при тези балонизирани цени и да се купуват акции, защото подобни шансове са рядкост.
Който иска да ме слуша, който не иска - не. Всеки си има глава на раменете.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Всичко описано е ЩЕ, демек пожелателно.
Как свободния кеш е най-доброто като е изпапкан на 50% за две години???
При имотите да се влиза на 2900 в Красно Село в ЕПК - звучи доста неатрактивно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
С Амазон не видя ли какво стана вчера?
В момента настроението на борсите е супер мрачно - много по-зле е и от 2009 ако питаш мен. Просто напечатаните пари след 2020 не позволяват нещата да се сринат напълно, защото освободените средства все пак трябва да бъдат вложени в нещо. Всичко зависи от поведението на ФЕД през идните месеци. Облигациите стават много атрактивни и ще привлекат многото средства. Ако ФЕД почнат нетно да продават облигации, доходността им ще се увеличава и ще стане страшно, същевременно паричната маса ще се свие.
Ще пострадат надценените технологични акции в САЩ, ще пострадат и всички акции от развиващите се икономики заради отлива на капитал. Ще пострадат европейските акции. Ще пострадат най-вече имотите - колкото и да не ти се иска.
Тъй като борсите в дългосроче план винаги се възстановяват и носят средно 7% годишно, свободният кеш е най-доброто нещо, което може да имаш по време на подобна криза, защото имаш шанса да навлезеш на 100% в акции.
Как свободния кеш е най-доброто като е изпапкан на 50% за две години???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колко много теми има в инвестора за фондове, защо постоянно киснете и давате съвети в "грешната" тема?
Който иска да ме слуша, който не иска - не. Всеки си има глава на раменете.
- 1 like
Коментар
-
Малко още, да видим ще продължи ли несигурността. Ще вляза пак, поне не излизам. В никакъв случай.
- 1 like
Коментар
-
Изрязах глупостите, но ме изненада и прогнозата ти за акциите..кои точно очакваш да се сгромолясат с 40%?
В момента настроението на борсите е супер мрачно - много по-зле е и от 2009 ако питаш мен. Просто напечатаните пари след 2020 не позволяват нещата да се сринат напълно, защото освободените средства все пак трябва да бъдат вложени в нещо. Всичко зависи от поведението на ФЕД през идните месеци. Облигациите стават много атрактивни и ще привлекат многото средства. Ако ФЕД почнат нетно да продават облигации, доходността им ще се увеличава и ще стане страшно, същевременно паричната маса ще се свие.
Ще пострадат надценените технологични акции в САЩ, ще пострадат и всички акции от развиващите се икономики заради отлива на капитал. Ще пострадат европейските акции. Ще пострадат най-вече имотите - колкото и да не ти се иска.
Тъй като борсите в дългосроче план винаги се възстановяват и носят средно 7% годишно, свободният кеш е най-доброто нещо, което може да имаш по време на подобна криза, защото имаш шанса да навлезеш на 100% в акции.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар