IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Лошото на тази справка, която гледате е, че не може да се види броя на обявите т.е дали предлагането расте или намалява, а това е важно. Аз следя предлагането на 3 и 4 стайни апартаменти в определен квартал и наблюденията ми от последния месец са, че средната цена почти не се променя (днес е малко нагоре, а утре надолу), но броя на имотите за продажба се е увеличил драстично с над 20%.
    Бройката на имотите се вижда за София когато сложиш курсора на мишката в карето за София и ти се показва - 36115 продажби днес за София
    Има и друг инструмент който разработихме с Бертрам ,но той е платен ,някой съфорумци ползват и него

Коментар

Лошото на тази справка, която гледате е, че не може да се види броя на обявите т.е дали предлагането расте или намалява, а това е важно. Аз следя предлагането на 3 и 4 стайни апартаменти в определен квартал и наблюденията ми от последния месец са, че средната цена почти не се променя (днес е малко нагоре, а утре надолу), но броя на имотите за продажба се е увеличил драстично с над 20%.
      справката я ползваме за ориентир.
      откакто накавръков започна да я пуска, цените са с почти 1000е нагоре,
      което също е ориентир
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

знам, закачам се с тях.
        те от 2017-та, свалят цени и пукат балони.
        от 2017-та сметката не излиза с добра доходност, а кога и как ще го разбере масата е вече въпрос до развитие на пазара и финансовата грамотност на населението. Ясно е, че няма как да е адекватно и рационално. Това е тълпа.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

странно, а аз очаквах да вземат да паднат, след всичките тия изгърмели банки и рънове

няма съмнение, финансово-мозъчния тръст накавръков & бъртрам отново познаха

Коментар

странно, а аз очаквах да вземат да паднат, след всичките тия изгърмели банки и рънове

при нас нещата са си постарому съответно няма причина да се очаква промяна в нагласите на стадото
            когато се обърне политиката на банките към сериозно затягане на кредита едва няколко месеца след това може да има някаква промяна

неразвит пазар сме

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение

При кризата от 2008ма паднаха след около година по-късно. Недвижимите имоти на са акции и пазара им е инертен...
              знам, закачам се с тях.
              те от 2017-та, свалят цени и пукат балони.
              препоръка е

Коментар

При кризата от 2008ма паднаха след около година по-късно. Недвижимите имоти не са акции и пазара им е инертен...Първото което се случва е спад на сделките, после продавачите с месеци умуват дали да свалят и с колко, по-закъсалите свалят и така до общ спад на пазара.
                Last edited by baba_meca; 21.03.2023, 12:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
                  Влизам само да видя какво става с цената на имотите в БГ и о, ужас....... ! Ето :

Резултат от Вашето търсене на:
                  Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                  Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 126659 euro
                  Средна цена на кв.м: 1794 euro.

Цената се качва !!!
                  сделките как са ?
                  в момента гледам изкарват по 2500 обзаведени готови, които са видяли, че явно наемче няма да какпе така леко, но се пробват да им вземат богата цена... е да видим колко балъци има да им я платят, че да скрият кеша в надценени тухли.
                  2008-ма март все едно гледам
                  Last edited by bertram; 21.03.2023, 12:29.

Коментар

Проблема с очакванията за теб конкретно ,е че банките в момента обмислят да сринат рязко икономиката заради инфлацията ,идеята е да приключат всичко тази година

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
                      Влизам само да видя какво става с цената на имотите в БГ и о, ужас....... ! Ето :

Цената се качва !!!

препоръка е

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...t-suisse-i-ubs
                        Валутните пазари насочват поглед към Фед след сделката между Credit Suisse и UBS

Съществува „риск финансовите условия да се затегнат толкова много, че да предизвикат твърдо приземяване с рязко забавяне на инфлацията“, пишат стратези на ANZ Bank

Съществува „риск финансовите условия да се затегнат толкова много, че да предизвикат твърдо приземяване с рязко забавяне на инфлацията“, пишат Шарън Золнър, главен икономист, и Дейвид Крой, стратег в ANZ Bank. Според тях съществува и риск централните банки да се окажат неспособни да повишат лихвените проценти с темп и до ниво, които да са достатъчни за охлаждане на инфлацията, преди тя да се вгради“ в икономиката.

Коментар

• Влизам само да видя какво става с цената на имотите в БГ и о, ужас....... ! Ето :

Резултат от Вашето търсене на:
                          Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                          Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Цената се качва !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Заради руснаците?
                            Хммм, не бях се сетил.

Коментар

Еее, чакай малко, кой твърди, че ще са достъпни за масовката? Объркал си се май...
                              Явно да, нещо съм се объркал. Имотите остават недостъпни за масовката.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                Ъъъъ, в страната на бамките имотите почнаха да се продават за Биткойн.

[ATTACH=CONFIG]n4042231[/ATTACH]
                                Заради руснаците?

Коментар

Working...
                                X