If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жилишата , които нямат добър рейтинг може да се купуват, но не може да се отдават под наем. Така , че това е насочено към свалянето на цените на жилищните имоти като се изкарат от пазара под наем.
Мммм, не е точно така. Тогава наемите ще скочат ,а от там и цените
Това ще вдигне цените. И на новото и на старото.
Следващата стъпка ще е да ти ЗАБРАНЯТ да живееш в собственото жилище щото не отговаря на нормите за безопасност примерно.
Добре дошли във ФАШИЗМА незнайно защо наричащи го демоНкрадция
Така ще принудят всички собственици да извадят по 10-20к€ за да станат годни за обитаване.
Жилишата , които нямат добър рейтинг може да се купуват, но не може да се отдават под наем. Така , че това е насочено към свалянето на цените на жилищните имоти като се изкарат от пазара под наем.
Преди време плочките в банята ми ги сложиха музиканти от Филхармонията, още държат. На тях им беше просто втора работа между репетициите. След това кризата задълбочи и сам се наложи да си ги слагам и то без Youtube.
Сигурно като стъпваш по тях вечерно време, звучи "Лунната соната".
аз американската риба чаках да обърне корема, но няма да е тоя петък
федя е решил да гарантира всички депозити по всички банки
като им купи трежъритата
местя си вниманието към европейските банки
Що бе - SVB подадоха chapter 11, Republicata e 20% надолу премаркета въпреки 30 милиарда USD съпорта от колегите, CS се мята и тя като риба на сухо, къде е още деня.
Изглежда ремонт на кв. м и цена на НИ на кв. м. ще си разменят местата. НИ ще се продава за 5 лева, а ще се ремонтира за 25 лева в относителни единици. Така плочкаджиите ще станат инвеститори, а инвеститорите ще им бъркат цимента. Това е победа за революционната теория на Кавръка, в която работническата класа заема мястото на експлоататорската. Съмнителна доктрина от гледна точка на така очакваната справедливост, но пък срещу 5 лева участваш в класовата борба.
Преди време плочките в банята ми ги сложиха музиканти от Филхармонията, още държат. На тях им беше просто втора работа между репетициите. След това кризата задълбочи и сам се наложи да си ги слагам и то без Youtube.
като им купи трежъритата
местя си вниманието към европейските банки
Плюй си в пазвата рибата да не е европейска, че сме опасно близо. Това, че бг рибата е обърнала корема е лоша новина. Лоша.
Малей, изкормената риба бг риба се оказа. Ти си кат баба Ванга бря. Плашиш ме.
като им купи трежъритата
Изглежда ремонт на кв. м и цена на НИ на кв. м. ще си разменят местата. НИ ще се продава за 5 лева, а ще се ремонтира за 25 лева в относителни единици. Така плочкаджиите ще станат инвеститори, а инвеститорите ще им бъркат цимента. Това е победа за революционната теория на Кавръка, в която работническата класа заема мястото на експлоататорската. Съмнителна доктрина от гледна точка на така очакваната справедливост, но пък срещу 5 лева участваш в класовата борба.
Той може да извади ръждив пирон,даже два... какво знаеш ти.
Сега ще скочи в СМРто.
Коментар