Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеПокачването на лихвата по кредита представлява веднъж спирачка за едни бъдещи купувачи и втори път може да изхвърли на брега изсилилите се текущи кредитополучатели, които нямат буфер. Просто лихвата е един от инструментите, които влияе на цените на имотите, не единственият разбира се.
Аз се чудя какво толкова се дискутират тия ипотечни кредити при условие, че само 22 процента от жилищата се купуват с кредит. Високите цени на жилищата се дължат ЕДИНСТВЕНО на факта, че масово се купуват жилища като инвестиция. А докато мисленето на българите е такова,този процес няма да спре. Ако ще и ипотеките наполовина да намалеят цените няма да паднат, докато се инвестира в жилища.
Ей го в София всяко трето жилище е необитаемо(т.е не е купувано с ипотека в повечето случаи)ама цените не падат. Щото другите купувачи продължават да купуват жилища като инвестиция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДо 6 месеца лихвата по старите ипотечни кредити в лева може и да се вдигне, до 12 месеца може и да стане и с 1% по-висока. Представям си, как на жена ми кредита от 370лв. става на 410 и ще ме лиши от кило пармезан или бутилка вино. Важното е да не ну пука и да сме оптимисти, и това ще го преодолеем.
п.с.прочети под мен.А цялата статия е в конкуретна медияLast edited by petrg5s; 07.06.2023, 10:57.
Коментар
-
Cвeтoвнaтa бaнĸa: Иĸoнoмичecĸият pъcт в cвeтoвeн мaщaб щe ce зaбaви дo нeвиждaн oт 2008-a гoдинa тeмп
Toзи тeмп нa pacтeж ce дoближaвa дo нaблюдaвaния пo вpeмe нa финaнcoвaтa ĸpизa oт 2008 г., въпpeĸи чe ceгa ce oчaĸвa pъcтът в paзвититe cтpaни дa бъдe пo-виcoĸ, oтĸoлĸoтo тoгaвa. Иĸoнoмичecĸият pъcт в paзвивaщитe ce пaзapи oбaчe щe бъдe пo-cлaб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тия сметки са правени при очакване на едни числа ,сега ти казват съвсем други ,и съвсем други срокове ,освен това какво ще кажеш за вноски от по 800,900 лева и нагоре ,теглени при нива на доходите ,почти на ръба ,спрямо месечните разходи ?
Коментар
-
БАКБ вече официално и тя е в депозитния гейм чейнджър.
Депозита им растяща лихва която вече рекламират и в социалните мрежи е до 2%,12 месечен.
Какъв беше лафа ,не позира,а депозирай,ха ха палачинката осезаемо се обръща ,а още не са обявили че спират с циклите на увеличение
В офисите на Банката.
Абе тез за онлайната не са ли чувалиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
До 6 месеца лихвата по старите ипотечни кредити в лева може и да се вдигне, до 12 месеца може и да стане и с 1% по-висока. Представям си, как на жена ми кредита от 370лв. става на 410 и ще ме лиши от кило пармезан или бутилка вино. Важното е да не ну пука и да сме оптимисти, и това ще го преодолеем.
Коментар
-
Депозита им растяща лихва която вече рекламират и в социалните мрежи е до 2%,12 месечен.
Какъв беше лафа ,не позира,а депозирай,ха ха палачинката осезаемо се обръща ,а още не са обявили че спират с циклите на увеличение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение... че всички си представят как на нивите им се строят соларни паркове(още известно време ще имат надежди)...
Коментар
-
Покачването на лихвата по кредита представлява веднъж спирачка за едни бъдещи купувачи и втори път може да изхвърли на брега изсилилите се текущи кредитополучатели, които нямат буфер. Просто лихвата е един от инструментите, които влияе на цените на имотите, не единственият разбира се.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
купихте ли неко поляна с накавръчко
субсидийка да капе(още известно време ще имат надежди)
др. седмица чакам последна дума за едни 20 декара (да се разберат съсобствениците)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за момента банките все още удържат фронта на почти 0 лихви като предлагат фондове на големите си клиенти. Това с взаимните фондове не бута лихвите по кредитите.
субсидийка да капепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеQUOTE=Laconic;n3958734]Здравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта!
Какво става, този човек лъжец ли е?
- 1 like
Коментар
Коментар