Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Прав си, живота им поднася жесток и свиреп урок. Най-чудно ми е, те защо обвиняват точно нас, инвеститорите в имоти, за техните горки неволи? Не вярвам аз и ти примерно общо да сме си закупили повече от 15-тина имота общо в последните години. А през това време са закупени десетки хиляди!!! Как може да понасяме цялата вина една шепа повишители? Не е ли много несправедливо? Същевременно мазния и лъжовен глас е един единствен, който мъркаше нашепващо, мау, мау, мяу
въпреки, че все още живеят при родотелите си,
които живят при техните родителиLast edited by ratten; 19.06.2023, 22:08.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще паднат бе. лордче, ще паднат
само трабва малко търпение
и няма какво да ги изтезаваме
самия живот е техния велик инквизитор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗащо не паднаха цените на имотите вече цяла година откакто ги рутят грешните шамани Laconic и Petr5gs???Тези хора, не би ли трябвало да ги разхождаме в решетъчна каляска, като едновременните пленени вещици и кандидат купувачите да ги заплюват и замерят с камъни заради грешните прогнози и излъгани желания?
само трабва малко търпение
и няма какво да ги изтезаваме
самия живот е техния велик инквизиторпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Защо не паднаха цените на имотите вече цяла година откакто ги рутят грешните шамани Laconic и Petr5gs???Тези хора, не би ли трябвало да ги разхождаме в решетъчна каляска, като едновременните пленени вещици и кандидат купувачите да ги заплюват и замерят с камъни заради грешните прогнози и излъгани желания?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Няма никаква логика в тея писания с поста ми който си цитирал
Земетресение я има ,я няма.Може да е сега,може след 100г.А войната е съвсем реална и е ФАКТ.
И то не каква да е война,а между големи сили.И тази война не е само на фронта,а и в икономиката.
И сравнението САЩ с БГ също е много неуместно.Те нито имат такъв излишък,нито пък ще изчезнат след 50-100г
не знам...ама и в ало бг имотите са по 6000€ квадрата за 45 кв.м.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще купи, 2049-та
1.Вдигат лихвите по бизнес кредитите.
2 .Следват тези на депозитите плюс новите кредити
3.До 6 месеца подпукват здраво и старите кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Петърчо, паднаха цените, няма ли да купуваш вече?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Док,актив е в развитите държави,тук е балон стъпил на пясъчен фундамент (огромен 30-40%-ов излъшък на имоти при демография минус 27% на населението за само 30г) Едно заметресение(криза) и всичко се срутва като в Турция
А и забравяте ,че има прокси война на големи сили САЩ-русия само на 300км от нас,която война не е свършила и не се знае и как ще свърши !
А тук повишения чакате?
Как да стане?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
За оборите не знам, там ти и Жонката сте експерти
Модерацията иначе е много строга, но не им пречат постоянните обиди към България и българите от разни несретници.
Ще взема да си почина от форума.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение>5% за първи път от 2008
Лошо Седларов,лошо
А тук Ганъо Балкански мисли,че лихвите ще останат 2-3%и оборите даже щели да поскъпват видиш ли
Модерацията иначе е много строга, но не им пречат постоянните обиди към България и българите от разни несретници.
Ще взема да си почина от форума.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКак е тухлари, вдигате ли цените?
Аз все още съм на средиземноморието, в момента съм в Анталия и цените доближават тези на Лазурния бряг. Ето някои примери ( кът ми остане време ще кача снимки)
Вечеря за 3 ма в добър ресторант 300 лв.
Хубав хотел 5* 1000 - 2000 лв, хотел с вили 2000 -3000 лв на вечер, бира в бар/ресторант 20 лв. Вино - евтино тр 100 лв. френско 300 лв. еспресо 10 кинта. Бургер, сандвич, пица на плажа 30 кинта. Турците режат глави, вие си давате туулите за 5 стинки на месец.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВойните и земетресенията са непредвидими катаклизми. Ми Калифорния чака всеки момент 9 по Рихтер. Кво ще остане от ЕлЕй и Холивуд. А цените къде са?
Земетресение я има ,я няма.Може да е сега,може след 100г.А войната е съвсем реална и е ФАКТ.
И то не каква да е война,а между големи сили.И тази война не е само на фронта,а и в икономиката.
И сравнението САЩ с БГ също е много неуместно.Те нито имат такъв излишък,нито пък ще изчезнат след 50-100гLast edited by petrg5s; 19.06.2023, 16:09.
Коментар
Коментар