If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Алеле майко, вие му се подигравате, ама човека има имоти за милиони, в смисъл ще ви трябват милиони да ги докарате до някакъв вид. И все пак по удачен ми се струва контролираният взрив и, както се казва -- да започнеме на чисто...
Софийските предложения са ужасяващи. Имотите които стават за живеене сигурно почват от милион и половина.
Обаче какво отношение има Франкфурт? Ако по някаква причина ти се налага да живееш в София, какво те грее Франкфурт?
Бил съм на много по-отвратителни места от София с по-скъпи имоти, но какво от това? Пазарът се саморегулира и цените са каквито са. И да има спад другаде, в София може и да няма, или да е по-малък, или да закъснее много.
На мен българският пазар винаги ми е изглеждал надценен, но явно моето мнение не е достатъчно да се нормализира . Особено пък в сектора "жилища за бели хора", иначе копторите от съветско време са на нормални цени.
джонка, модераторите не дават да се пише от 2 ника в една и съща квартира
Софийските предложения са ужасяващи. Имотите които стават за живеене сигурно почват от милион и половина.
Обаче какво отношение има Франкфурт? Ако по някаква причина ти се налага да живееш в София, какво те грее Франкфурт?
Бил съм на много по-отвратителни места от София с по-скъпи имоти, но какво от това? Пазарът се саморегулира и цените са каквито са. И да има спад другаде, в София може и да няма, или да е по-малък, или да закъснее много.
На мен българският пазар винаги ми е изглеждал надценен, но явно моето мнение не е достатъчно да се нормализира . Особено пък в сектора "жилища за бели хора", иначе копторите от съветско време са на нормални цени.
Колега, Вий ни стйе за тоз форум. Ората тук си отделят от залъка да си земът имотец да го оставът на дицътъ да гъ ремонтират, Вий за 750к космически кораби поствате.
Къщата е 100% на самохвалния лорд. На една от снимките има пластмасови шипета пълни с първак, на друга е маса с брошура на Кауфланд вместо покривка - явно там замезва.
сега те сгащих!
не знам, кви са тия плас'масови шилета
и освеМ това лордчето пазарува от лидъл
Това във Франкфурт е светла площ без стени, т.е. около 50% по-голямо от двете в София.
Иначе това на Кожух Планина е добро, явно обаче собственикът не си е пил скоро хапчетата искайки тази цена.
лордче, трайчо днес е малко изнервен, че някои имат портфолио от имоти за милион и нагоре
а други имат само интернет в квартирата и предизвестие за вдигане на наема
не го съди строго
Къщата е 100% на самохвалния лорд. На една от снимките има пластмасови шипета пълни с първак, на друга е маса с брошура на Кауфланд вместо покривка - явно там замезва.
Даскале, даскале, .....
Дали ти се чудиш, дали съм калинка или не, не е важно! Важно ми е мнението за мен на моите шефове и техните шефове!
Ама още ми се струва, че правейки се древно гръцки мислител се опитваш да се измъкнеш от ситуацията, в която сам се вкара? А?
Имотите ТИ не са лоши и биха се харесали (и то много) на по-тъмно зелените купувачи!
Коментар