IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали нямат работа?

През последните четири тримесечия в София има стабилен ръст на сделките с имоти. Оказва се, че пазарът на имоти в столицата се развива добре, търсенето нараства, което води и до повече реализирани сделки.

Подобна е ситуацията и в редица други големи и малки градове в страната. В четири от шестте най-големи града в страната с население над 120 хил. души (София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора).

https://lupa.bg/news/bum-razgrabvat-...27968news.html
    Last edited by X_Y; 12.12.2024, 18:42.

Коментар

• Разграбват имотите в големите градове

https://lupa.bg/news/bum-razgrabvat-...27968news.html

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

колега,
        ти за тези 10 години колко имота купи, колко бизнеса започна, в колко дружества инвестира.
        за подигравки винаги има време, но по-важното е който каквото очаква по един или друг начин да си нагласи инвестициите.

писал съм много пъти, че пари на депозит не ги тача,а по-добре да са в актив(и), който произвежда
        дали е земя, акции, участие в бизнес, трупане на някакво ноухау или добавяне на стойност - лична преценка на всеки.
        за неща от личен характер знаеш, че няма да ти напиша нито дума. Относно имотите, всички в темата знаят, че до момента си 100% обратен индикатор - каквото кажеш се случва точно обратното. Как пък един път не се спъна да признаеш и да се извиниш... То бива, то може дебелоочие, ама това твоето е нечувана наглост.
        Last edited by два_таралежа; 12.12.2024, 16:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб... Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
          колега,
          ти за тези 10 години колко имота купи, колко бизнеса започна, в колко дружества инвестира.
          за подигравки винаги има време, но по-важното е който каквото очаква по един или друг начин да си нагласи инвестициите.

писал съм много пъти, че пари на депозит не ги тача,а по-добре да са в актив(и), който произвежда
          дали е земя, акции, участие в бизнес, трупане на някакво ноухау или добавяне на стойност - лична преценка на всеки.
          Last edited by bertram; 12.12.2024, 15:55.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty

Не знам за какво/кого говориш, но пък и аз съм се сблъсквал доста пъти с наглото ви племе (брокери). Можете да лаете колкото си искате по форумите, ама важното е какво се случва в истинския живот.

Колкото повече се напиняте по форума, толкова повече това означава, че нямате друга работа/сделки. Погледнато отстрани сега доста сте се активизирали.
            Има брокери, които печелят хубаво. Дори в провинцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Как по-конкретно, ластика ли да му опъваме или да го къпем без гащи? А нещо с разкрачената ножица ще се прави ли?
              Ако бердже отново се окаже обратен пророк и имотите отново прибавят едни поне +15%, тогава ще пиша на накавръка да измислим заедно някакво наказание за берджо. Той (накавръчето) няма какво да губи и предполагам с радост ще си отмъсти на берджо за това, че го зазида завинаги в деЦката.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Как по-конкретно, ластика ли да му опъваме или да го къпем без гащи? А нещо с разкрачената ножица ще се прави ли?
                Ами ако трябва ще му опъваш ластика..... докато те изплющи в челото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Теб това как по-точно те засяга? Или се засегна за брокерите?
                  Какво да го засяга, ти си като отоворена книга. Ясен си като бял ден. И преди теб имаше един дето копаеше гробове за да се сдобие с имот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Не ме засяга, интересно ми е, може да сме живяли в един блок и дори да сме се познавали до 1990 г. Повечето хора тук си казват нещата, кой какво купил/наследил, за колко пари и кога.
                    и под един и същ шипков храст сте се крили

Коментар

Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб... Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".

Коментар

"Който се смее последен, се смее най-добре." Чувал ли си я тази мъдрост, брокераз?
                        Last edited by Scotty; 12.12.2024, 15:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ти живял ли си някога в кв. Бъкстон? Апартаментът ви от баба и дядо ли е?
                          Теб това как по-точно те засяга? Или се засегна за брокерите?

Коментар

Какви ги плещиш? В деЦката инфлацията е 0%. (освен ако мама вече иска си плащаш поне ток, вода и парно)
                            Скочи като ужилен, а брокерче? В деТСката не знам как е, но по джоба си усетих инфлацията предходните 2 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              аз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.

наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания

ето споделям ги

Коментар

• аз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.

наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания

ето споделям ги
                                Last edited by bertram; 12.12.2024, 15:12.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X