IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Демек си брокер, консултант и си изкарал нЕкой леФ....

Е, повече какво да говорим...

Аре, спри да се обясняваш...

Е кЪ нЕма си доволен, изкарал си комисион...

п.п. А, А16 ще види ли...?!?

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За сделка на зелено брокераз не е нужен.Не че няма и такива шарани.Аз познавам двама.Така че по скоро го играх консултант и му написах договора. Човека се отчете.Е не е 3% като брокерите кръвопийци с килийно образование,дато освен да отключват апартаменти друго не могат/Ама аз съм доволен.Важно е че свършихме работа.Морално съм удовлетворен и изкарах някой лев.
    Last edited by COVID-19; 10.12.2024, 00:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

радев, ама и ти ли си от групата на брокеразите
      добре, тоя човек, преди това не те ли пита:
      радев, ти купувал ли си някога или от форума ги знаеш тия работи
      Той си го беше намерил апартамента.За сделка на зелено брокераз не е нужен.Не че няма и такива шарани.Аз познавам двама.Така че по скоро го играх консултант и му написах договора. Човека се отчете.Е не е 3% като брокерите кръвопийци с килийно образование,дато освен да отключват апартаменти друго не могат/Ама аз съм доволен.Важно е че свършихме работа.Морално съм удовлетворен и изкарах някой лев.Кредита си го уреди сам.Аз само му подсказах коя банка е с най-добри условия
      Last edited by nradev1111; 10.12.2024, 00:09.

Коментар

интересно, че откъм "вражеската" страна.
        изведнъж стана и брокер и преговарящ и кредитен консултант
        Совите не са това, което са...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Я виж, кЪ сам се позиционира....

интересно, че откъм "вражеската" страна.
          изведнъж стана и брокер и преговарящ и кредитен консултант
          препоръка е

Коментар

Я виж, кЪ сам се позиционира....

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Станислав Филипов, ул. Христо Белчев 7

Един приятел ме помоли да му съдействам за покупка на тристаен за собствено ползване ново строителство пред акт 15.Той неориентиран и без опит.Бяха му дали един проекто договор с много неизгодни клаузи,та се наложи аз да се пазаря с предприемача.Коригирахме неизгодните клаузи и стана сделката.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не амуляни е в лудницата от другата страна до неа рода в пушинака
                Неа Рода е малко след Ставро. Там Плевнелиев имаше някакви инвестиции.

Коментар

Това е точно на Фиш-фиш от това лято и няма тухли, а нормални хора. И като във всеки туристически сезон се пълни с туристи. Да, има неуредици с паркирани коли и лоша организация. Плажа е на 200 стъпала. Уникален пясък. За водата не говоря.

Това до Атон, Амуляни ли е?
                  не амуляни е в лудницата от другата страна до неа рода в пушинака
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ливъриджа не е лошо нещо, но е необходимо да го държиш под контрол.
                    Купата, мисля няма нужда от ливъридж, но и да има е tax free.

п.п. Кажи сега, на Гърция ли ще ходиш или на Балчик следващото лято, че стягам една вила...?!?
                    tax в превод е данък.И английския ти е като аритметиката

Коментар

това трябва е на след фиш-фиша,
                      хубава панорама, но аз харесвам друго
                      преди да сложха Х ходех на юг

все още ходим пред някоя и друга година, но на аркутино
                      сега и там строят (заебания строеж за талантливи деца) - аман от тия тухли

мястото на халкидики, което харесвам е близо до на атон - нищо общо с нашето море като чистота на водата, спокойствие и тн.
                      Това е точно на Фиш-фиш от това лято и няма тухли, а нормални хора. И като във всеки туристически сезон се пълни с туристи. Да, има неуредици с паркирани коли и лоша организация. Плажа е на 200 стъпала. Уникален пясък. За водата не говоря.

Това до Атон, Амуляни ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не уцели на ментор накавръка и това си е.
                        Айде сега ментора му виновен.Нали е пълнолетен и има глава на раменете,за какво му е ментор.Сам си взема решенията
                        Last edited by nradev1111; 10.12.2024, 03:20.

Коментар

байлоре ако не вариш ракия в редута или радомир никакъв инвеститор не става от тебе

аз имам малко лозе и всяка година правя и вино и ракия
                          грозданката я сварих миналата седмица 110литра, честно казано пия малко, но ми е мерак
                          натискам виното
                          Горе-долу си много прав...писнало ми е да ме черпят с уиски...омръзва вече...и това...

Коментар

Аз също нямам грижи на Халкидики. Когато искам, тогава отивам. Както и в предходен разговор ти казах, тази година ме отказа трафика. Не мога да сравнявам Егейско море с Черно море. Нямат нищо общо.
                            Нооо и в България си има уникални места.

това трябва е на след фиш-фиша,
                            хубава панорама, но аз харесвам друго
                            преди да сложха Х ходех на юг

все още ходим пред някоя и друга година, но на аркутино
                            сега и там строят (заебания строеж за талантливи деца) - аман от тия тухли

мястото на халкидики, което харесвам е близо до на атон - нищо общо с нашето море като чистота на водата, спокойствие и тн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами, не е лошо да дадеш обосновка, освен квалификации ..
                              байлоре ако не вариш ракия в редута или радомир никакъв инвеститор не става от тебе

аз имам малко лозе и всяка година правя и вино и ракия
                              грозданката я сварих миналата седмица 110литра, честно казано пия малко, но ми е мерак
                              натискам виното

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А бе ти нормален ли си.Как ще давам информация в публичен форум
                                Е, аз ще я дръпна от АВ, да не мислиш, че я няма... ?!

Коментар

Working...
                                X