Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
-
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021...mments-wrapper
Инвеститори и собственици в комплекс, свързан с Божков, излязоха на протест
Протестиращите твърдят и че над 200 семейства, купили жилище там, са останали без ясни гаранции кога и дали изобщо комплексът ще бъде завършен.
Обезпечителните мерки са наложени на 1 октомври 2020 г. На 21 януари 2021 г. в Комисията е получено възражение от изпълнителния директор на дружеството. В него се твърди, че с наложените обезпечителни мерки върху недвижимото имущество на "Нове Хоумс" АД са засегнати имуществените интереси на акционерното дружество и на над 250 други лица.
Твърди се, че те са извършили плащания по предварителни договори и фактури за придобиване на обекти в изграждащия се жилищен комплекс. От антикорупционната комисия посочват, че към възражението не са представени документи, удостоверяващи право на собственост на лица - купувачи, нито други доказателства в подкрепа на твърденията за сключени договори.
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021...home_NaiNovoto
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Santander Разгледай мнениеДобрите локации в София - център, Лозенец вероятно ще продължат да бъдат интерес за хората. След като новото строителство там е силно ограничено, търсенето би трябвало да продължава да изпреварва предлагането.
Колкото и шумно да се твърди, че сме в балон в имотния пазар, при нормални икономически условия цените ще продължават да растат.
Никак не е нужно да плашиш перонЯ! Иначе рискуваш заплатката да те пише и тебе брокер. Чеканье му е майката и търпение е нужно. Ей я 2029-та къде е...
пп. Бургас, Варна и доста други градове са в пъти по-добри места за живеене отколкото кочината. Това обаче предстои да рефлектира в цените през следващите години.Last edited by Арменския пoп; 10.03.2021, 15:24.
Коментар
� -
Добрите локации в София - център, Лозенец вероятно ще продължат да бъдат интерес за хората. След като новото строителство там е силно ограничено, търсенето би трябвало да продължава да изпреварва предлагането.
Колкото и шумно да се твърди, че сме в балон в имотния пазар, при нормални икономически условия цените ще продължават да растат.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеЗа Доматаран работата е ясна. Заковали сте го с братчеда Златорян с волфрам и той е извън пазара завинаги. Това не е изненада, знаеше се, че откраднатите ще бъдат откраднати.Що не вземеш да го направиш главен оператор на линията за лавандулов спирт у фабриката в розовата долина?
знаеш ли колко и какво е взел кавръчето и от кого ?
при лицензираните имена на РБ пазара на физическо досега волфрам не се е повявявал в 'техни' продукти.
мисля,че само в твоите твърдения, които лесно могат да бъдат проверени.
това, което сме писали за волфрама в другата тема е по повод скандалът с едни китайци които бяха заложили жълто за стотин милиони ако не и милиард, което се оказало със сърцевина от волфрам.
лавандула съм виждал на чужда нива, но не и на моя.
дай за имотите - обажда ли се в ривърпарк?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
лорда си ходи по огледи, но не се е вживял особено и започна да се усеща,че хайпа в имотите ще отмине...
кавръчето ще си хареса някога....
та всичко е точно
За Доматаран работата е ясна. Заковали сте го с братчеда Златорян с волфрам и той е извън пазара завинаги. Това не е изненада, знаеше се, че откраднатите ще бъдат откраднати.Що не вземеш да го направиш главен оператор на линията за лавандулов спирт у фабриката в розовата долина?Last edited by Арменския пoп; 10.03.2021, 13:59.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Арменския пoп.... и си подвел сума ти перон, сигурно щеше да ти бъде простена грешката.
лорда си ходи по огледи, но не се е вживял особено и започна да се усеща,че хайпа в имотите ще отмине...
кавръчето ще си хареса някога....
ратко,левчо,песи, дури не ги мисля...те си имат геймплан
другите странни прици са ми неасни въобще колко реални и нереални персонажи са...
та всичко е точно
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеАбе да не се окаже, че годината на МЯУ-то ще е 2029-та? Или викаш, по-рано щото му се вижда едно ъгълче от шлифера... Нищо, ти си МЯУ-кай по 1 път на месец, пък все някога ще уцелиш. Лошото е, че има хора дето ти четат глупостите и се подвеждат по акъла ти. Какво става с фабриката за лавандулов спирт? Започна ли строителството?- та за теб лично проблем нямаш никакъв - ти скоро продаде, а преди това имаше само желание за имот. Сега имаш и възможност и ти казах - купувай като го желаеш. Нямам угризения, че си чакал 2021, защото чакаше да ти се освободят нещата и финансите в личен план - е сега са свободен,ликвиден и активно бутащ се с лакти.
Купуваш и жулиш наеми до 2029-та, а после си го играеш по собствения план - на мен ми е мътно там в какъв строй ще живеем.
Всъщност трябва да благодариш на всеки, който има кеш, но и съмнения за светлото бъдеще и си е седнал на портмонето и не гледа имоти каквито ти гледаш. По-малко бутане с лакти и повече място за пазарлък за тебе.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеThe Markets Can Remain Irrational Longer Than You Can Remain Solvent
уви....
Виж какво, я по-добре ходи в темата за златото. Там си в свои води. Само корективния приятел там малко те тормози, но това не е болка за умиране.Last edited by Арменския пoп; 10.03.2021, 11:16.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/bylgariia/45...udjeti-323187/
”Въпреки очакванията за спад на пазара на жилищни имоти след Covid, активността в София остава висока, а броят на реално сключените сделки продължава да расте при стабилни цени”
Пита се в задачата: От какъв зор требеаше да се изручат толкова много жабета?
и още един въпрос: Кога и къде е огрОмното МЯУ, което едно арменче поне по 3 пъти на година ни обещава?
уви....
Коментар
� -
https://www.investor.bg/bylgariia/45...udjeti-323187/
”Въпреки очакванията за спад на пазара на жилищни имоти след Covid, активността в София остава висока, а броят на реално сключените сделки продължава да расте при стабилни цени”
Пита се в задачата: От какъв зор требеаше да се изручат толкова много жабета?
и още един въпрос: Кога и къде е огрОмното МЯУ, което едно арменче поне по 3 пъти на година ни обещава?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Страхувам се, че и ти си изпуснал влака за покупка на нещо допълнително през миналата и тази година, остава да чакаш як спад.
Нищо, че инфлацията е изгризала едни 5-10% от кеша и так дале.
Така че ;;
Ще чакам Гудо като всички. Ще го дочакам...на 3000 € ще ми се види прозорец.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Страхувам се че ако ти отговоря ще го приемеш лично и ще се засегнеш. А съм в отлично настроение тази вечер.
Нищо, че инфлацията е изгризала едни 5-10% от кеша и так дале.
Така че ;;
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ама това е инвестирането в имоти, ти какво мислиш. Ти като инвеститор как как мислиш да се състезаваш с някой който купуват на 4 пъти под "пазарната"? И не става ли твърде очевидно че си обречен на провал да се състезаваш с истинските инвеситотри?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Е целият съм в очакване какво и на кого ще завещаеш?
Всичко съм обмислил и планирал вече.
Коментар
�
Коментар