Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеЕх този джони само се чудя на кой понижител втори профил/раздвоена личност е:
- щеше да ходи в ЮАР или пък беше Азия?
- после купи апартамент чрез "доверен" адвокат
- за по-малко от седмица не му хареса и настани "приятелско семейство"
- някъде между всички тези неща обучава някаква колежка да го замества
- не работеше за никой, после шефа му имал къща ама живеел в чужбина под наем
- сега пък всичките пари ги бил инвестирал, и щял да получава само дивидент веднъж годишно, но иначе гледа апарти за милион в града който не обича и според него е надценен
- чуди се защо Божков не бил купувал апартаменти в лозенец (смях в залата)
Този повярвал си понижител(и аз съм при понижителите ама нещо не се случва за момента) толкова неща успя да си измисли, аз още не мога да приключа с втора сделка за това време.
Момчето и идея си няма от повечето от нещата за които мечтае да му се случват, бих тръгнал да му посочвам откровенно кухите лъжи, но така ще знае как да лъже по-добре, а аз лигави лъжци много мразя.
И жони, както и заплатката също декларира че няма намерение да купува имоти, но виси тук в темата незнайно защо, сигурно за да рути и той брокерите... Доматаран призна вчера че нищо не разбира от имоти и е започнал да изкупува арменско злато, но интересното е защо виси все още в тази тема, има си тема за златото...
Сал заплатката имаше доблестта да си признае, че е извън пазара с оглед на цените и щял да виси в темата за да рути брокерите. Брокер в темата имаме само 1бр, но той пише от дъжд на вятър.Last edited by Арменския пoп; 25.02.2021, 07:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Писал съм достатъчно в старата тема. Гледам, че за повечето неща си си водил записки, значи знаеш отговорите. Щяло да му бъде интересно, но пък съм пишел глупости. На всичкото отгоре тръгна и детството ми да анализираш. Направо ще те взема за лична секретарка и психотерапевт.- сам ме попита дали нямам нещо да кажа за роднините ти.
Хиперболизирани глупости се запомнят лесно, а и някой хора можем да помним повече от 3 минути.
Къде да дойда на интервю и какво е заплащането?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Много се издаваш с такива коментари - навътре го приемаш, явно има защо. За родата ти нищо не мога да кажа на основата на глупостите които пишеш освен, че очевидно са ти липсвали неща като малък и то по-скоро не от материалните такива. Разкажи ни повече за ЮАР, Азия и бизнеса в който инвестираш, ще ми бъде интересно. Как е колежката която те замества? В каква сфера работиш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нещо за родата ми по женска линия да добавиш? Аз пък мразя селски клюкарки, особено мъжки такива, които вместо да си гледат в собствената паница, обичат да гледат в чуждата. За N-ти път повтарям, че ми е през оная работа кой ми вярва и кой не. Гледай да си приключиш сделките и не се занимавай с мен, щом не ти харесва какво пиша и щом не ми вярваш.Last edited by pwise; 25.02.2021, 00:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Къде изпари кеша от над 350К бре? За няколко месеца го разтури, че пък и на борсата ли мина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеЕх този джони само се чудя на кой понижител втори профил/раздвоена личност е:
- сега пък всичките пари ги бил инвестирал, и щял да получава само дивидент веднъж годишно, но иначе гледа апарти за милион в града който не обича и според него е надценен
Този повярвал си понижител(и аз съм при понижителите ама нещо не се случва за момента) толкова неща успя да си измисли, аз още не мога да приключа с втора сделка за това време.
Момчето и идея си няма от повечето от нещата за които мечтае да му се случват, бих тръгнал да му посочвам откровенно кухите лъжи, но така ще знае как да лъже по-добре, а аз лигави лъжци много мразя.
- 1 like
Коментар
-
Да, емиграцията претака зелето цел живот и след като изплати някой дом осъзнава че под наем е било по-добре.Last edited by X_Y; 25.02.2021, 08:57.
Коментар
-
Ех този джони само се чудя на кой понижител втори профил/раздвоена личност е:
Момчето и идея си няма от повечето от нещата за които мечтае да му се случват, бих тръгнал да му посочвам откровенно кухите лъжи, но така ще знае как да лъже по-добре, а аз лигави лъжци много мразя.Last edited by pwise; 25.02.2021, 00:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сори Спец, 1,50€. С Филхармонията инкрустрирана. Никога не бих дал стотици € за 2 монети от 60 грама сребро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Само за информация, австрийците нямат сребърни монети с номинал 150 евро.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Секнаха парите на имотните пирамиди и почнаха да гърмятпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеhttps://afera.bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%...%D0%B2-%D1%83/
кой искаше да купува тука?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
И аз купих две юбилейни инвестиционни монети по 150€ номинал, Австрийска банка, сребро. И кво, след 200 години може да ми броят по 20К€ за едната. Тамън за един квадрат в Полски Тръмбеш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мисля знаеш, че, ако не бяха го смачкали щеше да си дострои комплекса.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар