IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ако се съгласим с твоето мнение това ще промени ли реалността...
    Не, няма да я промени. Нито пък някой е длъжен да се съгласява с мен. Водим дискусия.
    Аз поне се опитвам да давам конкретни примери и числа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Мизерия, но не те убива ток насред пешеходната пътека, нали?
      Днес едно младо момче си замина - оголен кабел на Гешов, топ локация според твоите схващания.
      Само в Булгаристан може да се случат подобни абсурди. Обясни на близките му колко е мизерно в Германия и колко е топ в София.
      Голяма трагедия и на тази пешеходна пътека съм пресичал десетки пъти....Нямам спомен за друг подобен случай от много години въобще да се е случвал / имаше деца на ел локомотиви качени по спомен преди/, но подобни трагедии се случват навсякъде по света ...Например това...
      https://nova.bg/news/view/2019/12/13...BC%D0%BA%D0%B8

Но в България не ми се е случвало банда от 15 годишни мургавелници да се опитват да ме оберат в метрото както във Франкфурт / то там бели няма така или иначе/....Е сбъркаха човека и не успяха ... Или пък в центъра на всеки втори ъгъл да ми просят за по 2 евро за бира....тва е от просперитет шъ знаеш....

Коментар

Аз давам оценка на цените на имоте в София. Това няма нищо общо с това къде ми харесва и къде не, нито къде ще живея. Понякога се налага да живееш там, където най-малко би искал.

И не, не съм изкривил абсолютно нищо. Просто преправям откровените брокерски лъжи и лакърдии и давам сравнения и факти.
        Най-голямата лъжа на света е как средната цена в София е 1100. И как били най-достъпни жилищата в цяла Европа. Няма нищо вярно в това. Нищичко!

Най-издутият ценово имотен балон в Европа е именно в София. Надценен пазар, 99,99% боклуци на пазара на средноевропейски цени, всичко това при най-ниските доходи в Европа и двойни лихвени нива. Това е мнението ми. Не обвързвам никого с него.
        Ако се съгласим с твоето мнение това ще промени ли реалността...

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Дори и да съм сбъркал за водата - може би зависи от мястото... / Никол даде тази цифра преди месец тук/ Това не променя факта е умишлено кривиш цифрите за всяко едно нещо свързано с имотите.... Не знам какво мислиш, че ще постигнеш....?!
          Като не ти харесва в София никой не те е вързал тук.... Света е пред теб не само Германия....
          Аз давам оценка на цените на имоте в София. Това няма нищо общо с това къде ми харесва и къде не, нито къде ще живея. Понякога се налага да живееш там, където най-малко би искал.

И не, не съм изкривил абсолютно нищо. Просто преправям откровените брокерски лъжи и лакърдии и давам сравнения и факти.
          Най-голямата лъжа на света е как средната цена в София е 1100. И как били най-достъпни жилищата в цяла Европа. Няма нищо вярно в това. Нищичко!

Най-издутият ценово имотен балон в Европа е именно в София. Надценен пазар, 99,99% боклуци на пазара на средноевропейски цени, всичко това при най-ниските доходи в Европа и двойни лихвени нива. Това е мнението ми. Не обвързвам никого с него.

Коментар

Дори и да съм сбъркал за водата - може би зависи от мястото... / Никол даде тази цифра преди месец тук/ Всички консумативи и услуги са в пъти / 2 до безкрайност/ по-скъпи в Германия....Това не променя факта че умишлено кривиш цифрите за всяко едно нещо свързано с имотите.... Не знам какво мислиш, че ще постигнеш....?!
            Като не ти харесва в София никой не те е вързал тук.... Света е пред теб не само Германия....

ПП Много се задържах в темата днес по неволя стига ми толкова , а ти си вярвай в каквото искаш :-)
            Аз не го разбирам той уж спори с нас ама нещо на него си доказва.Тука лошо мрат хора ама търси тука да купува.Някаква двойнственост.Чудя му се направо.Явно не може да вземе решение....или иска да вземе такова решение което винаги ще изглежда правилно...което е невъможно.Човека просто го е страх да реши и да престане да сравнява и да мисли ако това ако онова.Везмаш си решението и си носиш кръста

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Ако оставим числата и сравняваме само по усещане, моето лично усещане е, че цените в София са по-близо до европейските в сравнение с всичко останало. За теб явно не е така.
              Няма значение как е. Това написах, че не е необходимо да е най-изгодно. Може и дори да е най-неизгодно. Това не означава , че никой не може да живее тук. Винаги има и място, което е най-неизгодно за живеене вкакъвто и да било смисъл не само финансов обаче познай ? И в това място пак живеят хора....:-)

Коментар

Днес едно младо момче си замина - оголен кабел на Гешов, топ локация според твоите схващания.
                Само в Булгаристан може да се случат подобни абсурди. Обясни на близките му колко е мизерно в Германия и колко е топ в София.
                Това не се случва само в България.Категорично.

Коментар

Не съм, кажи колко е цената на водата на кубик и тока на киловат и застраховката ГО ?
                  Някой да те спира да живееш в Германия ?

ПП
                  В Германия съм бил само на хотел...почти насила щото няма как.... Да не съм луд да живея в такава мизерия и общество ?!

Коментар

Има много неща в полза на Берлин, очевидно е че бързата сметка показва че е по-изгодно/ и града привлича хора от цял свят/ в масовият случай да се живее там, но НЯМА нужда да се кривят цифри в подкрепа на тази теза....
                    Света е отворен и за нас в ЕС е 2 часа до Берлин - никой никого не спира....:-)
                    Отговори ми моля те необходимо ли е София да е с най-евтините имоти и в същото време с най-добър остатъчен доход, най-добри тротоари и всичко останало да е най-най в света, че да изберем да живеем в нея ? Да не пропусна и за всеки по пентхаус на жълтите павета от държавата ... аре стига :-)
                    Ако оставим числата и сравняваме само по усещане, моето лично усещане е, че цените в София са по-близо до европейските в сравнение с всичко останало. За теб явно не е така.

Коментар

..."Laut dem Statistischen Bundesamt liegen die Preise für einen Kubikmeter (m³) Trinkwasser durchschnittlich bei knapp zwei Euro"

Това си го пейстни в гугъл транслейт и си го преведи.
                      Дори и да съм сбъркал за водата - може би зависи от мястото... / Никол даде тази цифра преди месец тук/ Всички консумативи и услуги са в пъти / 2 до безкрайност/ по-скъпи в Германия....Това не променя факта че умишлено кривиш цифрите за всяко едно нещо свързано с имотите.... Не знам какво мислиш, че ще постигнеш....?!

ПП Много се задържах в темата днес по неволя стига ми толкова , а ти си вярвай в каквото искаш :-)
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2021, 21:31.

Коментар

• Моля, върнете се към темата.
                        रादोस्त

Коментар

Айде спри се и ти...
                          Само сметката за вода в Германия ще ми е 150 евро всеки месец, за ток и тя толкова, за газ не знам колко е но и тя е пъти по-скъпа, застраховката ГОпо спомен за кола е над 1000 евро....
                          Въобще пишете си ги ей така. В Берлин с 1200 евро може да живееш само с трима съквартиранти в една стая и да си делите разходите и да се молите да не трябва да се вика майстор за нещо....
                          Всички числа са от сайта Numbeo. Нищо не съм измислил.

Коментар

Няма защо да ги деля водата е 7 евро на кубик, аз ползвам 15-25 на месец / сега за там може да се въведе къпане веднъж в месеца за да намлим сметките/, тока е 3 пъти по-скъп плащам 60-100 лева...., на ТЕЦ съм и нямам представа там как е отоплението , но за примерно 150 квадрата плащам около 100 лева.... убеден съм че и това ще е поне по 3 там....
                            ..."Laut dem Statistischen Bundesamt liegen die Preise für einen Kubikmeter (m³) Trinkwasser durchschnittlich bei knapp zwei Euro"

Това си го пейстни в гугъл транслейт и си го преведи.

Коментар

Този пост просто преля чашата - ти ИДЕЯ си нямаш от живота в Германия и ръсиш глупост след глупост. Буквално. Започвам силно да се съмнявам излизал ли си изобщо извън Стрелбище, макар и да твърдиш колко си ходил по света.
                              Не съм, кажи колко е цената на водата на кубик и тока на киловат и застраховката ГО ?
                              Някой да те спира да живееш в Германия ?

ПП
                              В Германия съм бил само на хотел...почти насила щото няма как.... Да не съм луд да живея в такава мизерия и общество ?!
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.02.2021, 21:24.

Коментар

Айде спри се и ти...
                                Само сметката за вода в Германия ще ми е 150 евро всеки месец, за ток и тя толкова, за газ не знам колко е но и тя е пъти по-скъпа, застраховката ГОпо спомен за кола е над 1000 евро....
                                Въобще пишете си ги ей така. В Берлин с 1200 евро може да живееш само с трима съквартиранти в една стая и да си делите разходите и да се молите да не трябва да се вика майстор за нещо....
                                Този пост просто преля чашата - ти ИДЕЯ си нямаш от живота в Германия и ръсиш глупост след глупост. Буквално. Започвам силно да се съмнявам излизал ли си изобщо извън Стрелбище, макар и да твърдиш колко си ходил по света.

Коментар

Working...
                                X