Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Значи моите числа са преиначени, а твоите не са, така ли?
Намери ми една оферта в Люлин на цена 800 върху реалните квадрати! Със скица на стаите и площ на всяко помещение без стени и без да броиш терасите.
Например 70 квадрата светла площ в Люлин за 56.000 Евро. Хайде да видим.
Нещо от този сорт:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6dm8mt&f1=1
Тук например квадратите са 48,7, а цената е 1053 на квадрат. При това не забравяй, че говориш за средна цена 800, т.е. реално по-големите дупки трябва да са по 600 примерно.
В кварталите които ми харесват (и конкретно малката част от тях) повтарям са по 4000 и нагоре цените.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Лев, ти очила ли носиш иначе ?
Има шест свободни, цените са към 960 евро, да не е някой стар необновяван сайт ??
Изглежда актуален. Да звънна да попитам ако искаш. 960 щото цените са паднали, кво се чудиш.Last edited by bulgarian lev; 14.02.2021, 23:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://home2u.bg/project/%D1%81%D0%...Ow3wtkJbKD7zjo
Малииии, цени народни, всичко продадено почти.
Па вие си чекайте Малката Русалка.
Има шест свободни, цените са към 960 евро, да не е някой стар необновяван сайт ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лордиевич, ти да не си сейфнал темата преди да я бастисат.
Мненията на понижителите са ценни уроци.Last edited by X_Y; 14.02.2021, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеписа в тема | 29 януари 2019, 21.53 ч.
Аааа забравих за върха - предрекох че ще е 2018 втората половина. Сега мога да твърдя че БЕШЕ 3-тото тримесечие. Продадох...
Ето, какво предрече великия оракул Бота156 на тази дата
Мненията на понижителите са ценни уроци.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
За мургавелниците си прав. Но за съжаление и нас ни чака същото. Поне в момента из центъра на София ги няма много. Иди обаче в някой малък град. Трагично е положението.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това е само твое лично мнение с тотално преиначени цифри така че да ти напаснат...
Не бих се изненадал и толкова да е средната цена макар по моите справки да излиза около 1350 в момента за града по офертна цена с отстъпките да речем че е 1300. Защото ти гледаш само местата , които ти харесват, а в същото време пропускаш кварталите с най-много жилища като Люлин където истинският квадрат е около 800 евро....
За балони е просто смешно да се коментира....нямаш никаква идея за какво пишеш, какво е балон и т.н..... Много си объркан Джони.... Не съм сигурен дали е по принцип така или щото реалността на имотният пазар в София не ти харесва....Предполагам в програмирането си по-добър....
Разбирам, че много неща те дърпат в разни посоки и не ти е лесно, но за твое добро е да си изясниш за СЕБЕ СИ нещата... Живота е кратък и е хубаво човек да е наясно какво иска и очаква от него....
Намери ми една оферта в Люлин на цена 800 върху реалните квадрати! Със скица на стаите и площ на всяко помещение без стени и без да броиш терасите.
Например 70 квадрата светла площ в Люлин за 56.000 Евро. Хайде да видим.
Нещо от този сорт:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6dm8mt&f1=1
Тук например квадратите са 48,7, а цената е 1053 на квадрат. При това не забравяй, че говориш за средна цена 800, т.е. реално по-големите дупки трябва да са по 600 примерно.
В кварталите които ми харесват (и конкретно малката част от тях) повтарям са по 4000 и нагоре цените.Last edited by ejonny2376; 14.02.2021, 22:23.
- 1 like
Коментар
-
https://home2u.bg/project/%D1%81%D0%...Ow3wtkJbKD7zjo
Малииии, цени народни, всичко продадено почти.
Па вие си чекайте Малката Русалка.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз давам оценка на цените на имоте в София. Това няма нищо общо с това къде ми харесва и къде не, нито къде ще живея. Понякога се налага да живееш там, където най-малко би искал.
И не, не съм изкривил абсолютно нищо. Просто преправям откровените брокерски лъжи и лакърдии и давам сравнения и факти.
Най-голямата лъжа на света е как средната цена в София е 1100. И как били най-достъпни жилищата в цяла Европа. Няма нищо вярно в това. Нищичко!
Най-издутият ценово имотен балон в Европа е именно в София. Надценен пазар, 99,99% боклуци на пазара на средноевропейски цени, всичко това при най-ниските доходи в Европа и двойни лихвени нива. Това е мнението ми. Не обвързвам никого с него.
Не бих се изненадал и толкова да е средната цена макар по моите справки да излиза около 1350 в момента за града по офертна цена с отстъпките да речем че е 1300. Защото ти гледаш само местата , които ти харесват, а в същото време пропускаш кварталите с най-много жилища като Люлин където истинският квадрат е около 800 евро....
За балони е просто смешно да се коментира....нямаш никаква идея за какво пишеш, какво е балон и т.н..... Много си объркан Джони.... Не съм сигурен дали е по принцип така или щото реалността на имотният пазар в София не ти харесва....Предполагам в програмирането си по-добър....
Разбирам, че много неща те дърпат в разни посоки и не ти е лесно, но за твое добро е да си изясниш за СЕБЕ СИ нещата... Живота е кратък и е хубаво човек да е наясно какво иска и очаква от него....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Голяма трагедия и на тази пешеходна пътека съм пресичал десетки пъти....Нямам спомен за друг подобен случай от много години въобще да се е случвал / имаше деца на ел локомотиви качени по спомен преди/, но подобни трагедии се случват навсякъде по света ...Например това...
https://nova.bg/news/view/2019/12/13...BC%D0%BA%D0%B8
Но в България не ми се е случвало банда от 15 годишни мургавелници да се опитват да ме оберат в метрото както във Франкфурт / то там бели няма така или иначе/....Е сбъркаха човека и не успяха ... Или пък в центъра на всеки втори ъгъл да ми просят за по 2 евро за бира....тва е от просперитет шъ знаеш....
Коментар
-
Не, няма да я промени. Нито пък някой е длъжен да се съгласява с мен. Водим дискусия.
Аз поне се опитвам да давам конкретни примери и числа.
Коментар
Коментар