Първоначално изпратено от Minaiivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
аз съм наполовината на живота си, а не са много хората, "инвестирали" в имоти, които са изкарали повече от мен - та да, малоумници с претенциЙ са
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
този шлагер е евъргрийн, изпълняван ежедневно от понижителския хор
10 години оглавява бокс-офис класацията
почти мога да си го изтананикам
мяу, мяу, вдигане на данъците
мяу, мяу, вдигане на лихвите
мяо, мяу, срив в копторите
мяу, мяу, да живеят наемитеLast edited by X_Y; 27.01.2025, 16:44.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
И аз мисля, че данъците за имотите са безумно ниски. Но да наричаш "малоумници" хора, които са изкарали от имоти повече отколкото ти през ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ е меко казано самонадценяване.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Миналата година правих ремонт - попаднах на чудесен бивш военен за боядисване. На него му е хоби - взе ми супер дребна сума, съобрази се с всичките ми изисквания и изпълни работата отлично. Но е на късмет - повечето са мърлячи
Коментар
-
А защо купуваш земя? Иначе да, в София има интересен парадокс - от една страна жилищата са по-достъпни, поне за средностатистическия дошляк, с оглед на ръста на заплатите и срива на лихвите по кредитите, което е и основният двигател на ръста на търсенето, ерго на цените на НИ, обаче от друга - ми наистина няма почти никаква доходност от наеми, особено сравнена с една Полша, например! Но пък винаги идва и моментът със закупуване на жилище, вместо да живееш под наем - това го разбирам. Не разбирам "инвеститорите" в имоти - веднъж да вдигнат данъците (които са безумно ниски), особено за втори и трети имот, и ще има сериозно мяу, особено на копторите с претенциЙ
10 години оглавява бокс-офис класацията
почти мога да си го изтананикам
мяу, мяу, вдигане на данъците
мяу, мяу, вдигане на лихвите
мяо, мяу, срив в копторите
мяу, мяу, да живеят наемите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Миналата година правих ремонт - попаднах на чудесен бивш военен за боядисване. На него му е хоби - взе ми супер дребна сума, съобрази се с всичките ми изисквания и изпълни работата отлично. Но е на късмет - повечето са мърлячи
Коментар
-
"инвестициите" в имоти са като "инвестициите" в депозит - само малоумниците го правят по този начин това "инвестиране". Но понеже българите сме изключително финансово неграмотни, затова и "инвестираме" така. Вдигане на данъците, което не се случва само и единствено по популистки причини, би отрезвило пазара! Отбележи, че аз не казвам, че пазарът е балон, но смятам, че данъците са безумно ниски и биха отказали "инвеститорите", особено в коптори!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Преди няколко години аз боядисвах хола у нас с бял латекс, бавно и прецизно, без да клепам. А за общите части си платих на един майстор, на моите години. Моята работа беше по-добра и по-чиста, майсторът бързаше и не го направи прецизно и отлично, въпреки опита и претенциите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Уморих са да повтарям - инвестициите в имоти се като всяка друга инвестиция, не всеки ги разбира. И както при другите инвестиции, като не разбираш, шансът да излезнеш на минус е ОГРОМЕН.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
А защо купуваш земя? Иначе да, в София има интересен парадокс - от една страна жилищата са по-достъпни, поне за средностатистическия дошляк, с оглед на ръста на заплатите и срива на лихвите по кредитите, което е и основният двигател на ръста на търсенето, ерго на цените на НИ, обаче от друга - ми наистина няма почти никаква доходност от наеми, особено сравнена с една Полша, например! Но пък винаги идва и моментът със закупуване на жилище, вместо да живееш под наем - това го разбирам. Не разбирам "инвеститорите" в имоти - веднъж да вдигнат данъците (които са безумно ниски), особено за втори и трети имот, и ще има сериозно мяу, особено на копторите с претенциЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В София има, и фирми, и домашни майстори.
Отделно, много мъже, които имат висше по нещо друго, като гледат клипове, могат да се научат кое как се прави, не за всичко, но за доста неща.
Един приятел така се научи да прави бани, без тръбите, при направено ВиК. Аз също мога: латекс, оправяне на забележките и дефектите, тапети и дребни монтажи (на пералня, на мръсен канал, на гофре, на ЛЕД и осветителни тела).Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пак говориш наизуст - 2015-та бях умерен повишител
след като почна лудото презастрояване 2017-та нямам интерес в жилищните .. то няма да има хора за толкоз.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде са тия майстори? Във Варна са само некадърници, хФанати от гората.
Отделно, много мъже, които имат висше по нещо друго, като гледат клипове, могат да се научат кое как се прави, не за всичко, но за доста неща.
Един приятел така се научи да прави бани, без тръбите, при направено ВиК. Аз също мога: латекс, оправяне на забележките и дефектите, тапети и дребни монтажи (на пералня, на мръсен канал, на гофре, на ЛЕД и осветителни тела).
Коментар
Коментар