IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ливъридж 1:4 не е много опасен, но вероятност за зануляване се усилва 4 пъти. Въпреки, че аз съм в 3 ETF u с по малки експозиции в две добивни и 1 техно, която също ще разкарам при първа възможност
    Не го слушай тоя!
    Каквото си намислил и по усет - прави го!
    Имаш си застраховките...

п.п. Перонците само "мозък" ръсят.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре
      Ливъридж 1:4 не е много опасен, но вероятност за зануляване се усилва 4 пъти. Въпреки, че аз съм в 3 ETF u с по малки експозиции в две добивни и 1 техно, която също ще разкарам при първа възможност

Коментар

• Ми естествено, че ще ти дават за тоалетна хартия.

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре

Коментар

• Чеки, ти па влизаш в "чужди обувки". Той, какво ще прави с 80 К си е негова работа. Ама, ти като какъв се явяваш да съдиш и определяш?! Това си е негово решение, негов избор. Аре запри се с "лекциите" от 1996-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Лорда си знае, обмисля, гледа и преценява. Ние не сме в неговите обувки. Но доста по-безопасно е, ако е взел решение - потребителски. И да го закъса, най-много да блокират някой имот.
            Но, да даваш съвети за ипотека (нецелева), не ти, а радев, е меко казано лаишко.
            Лорда на 2 ракии се е размечтал.Аз го бъзнах за ипотека ,защото се хвали че имал имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ако някога ми дотрябва кредит ще проуча и взема от IBKR. С банки не ща да се занимавам, щото за потребителски и да набарам преференция като доктор с някоя банка ще ме изклатят със задължителна застраховка...за 55 бона мисля е над 2500 лева. За повече сигурно и още по-висока.

Коментар

Ама това си е негов избор. Ти, какво се опитваш да променяш?
                Ако сбърка човека, ще се опари и ще стане дългосрочен, няма да има флип и толкова!

Той вече е сбъркал/Единствения начин да се отърве е да му откажат кредит

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
                  Абе аз да питам. Админа брокер ли е финансово Гуро? Като има неудобен въпрос или отговор се трие поголовно. Баси тъпия форум и умни кредитни мЕлеонери . Инвестират в кредити и ги удвояват по две.
                  Ей го бай Лорд си удвоява по три
                  Last edited by nradev1111; 09.12.2024, 22:08.

Коментар

Най -евтино му е да вземе кредит от IBKR.И няма никакви разправии и допълнителни разходи.Дават ливъридж 4 към едно.Въпроса е колко пара има в сметката.Ама вие отде да ги знаете тия работи.
                    Ако някога ми дотрябва кредит ще проуча и взема от IBKR. С банки не ща да се занимавам, щото за потребителски и да набарам преференция като доктор с някоя банка ще ме изклатят със задължителна застраховка...за 55 бона мисля е над 2500 лева. За повече сигурно и още по-висока.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Човека му пише че ще инвестира кредита в бизнес, тоя пише че е инвеститор в кредит. Ултрачакал!
                      Какъв бизнес с 80К лева. Спекулацията не е бизнес

Коментар

• Ама това си е негов избор. Ти, какво се опитваш да променяш?
                        Ако сбърка човека, ще се опари и ще стане дългосрочен, няма да има флип и толкова!

Какво смята Лорда няма никакво значение.Всяка краткосрочна спекулация може да се превърне в дългосрочна "инвестиция". И тогава кредита ще е за 10 години.

Коментар

Горе-долу,,,
                          И защо да оскъпява?

Ама, счетито лее "акъл" на конвейр...
                          То, тук разбирачи колко искаш...

За чии му е на Лорда да си оскъпява ливъриджа, който смята да закрие до една година
                          Какво смята Лорда няма никакво значение.Всяка краткосрочна спекулация може да се превърне в дългосрочна "инвестиция". И тогава кредита ще е за 10 години.

Коментар

Най -евтино му е да вземе кредит от IBKR.И няма никакви разправии и допълнителни разходи.Дават ливъридж 4 към едно.Въпроса е колко пара има в сметката.Ама вие отде да ги знаете тия работи.
                            Той си решава!

Коментар

• За по-малки е регресивна, ама ...

п.п. Калоянова не ми я цитирай, всички я знаят в София, но само за справки...

Скоро правихме сделка за тристаен с ипотека за 300 000 лв.Банката определи нотариуса и такасата беше само 1000лв.Сметай колко процента е ,ако можеш.Скалата е дегресивна.За по-големи суми процента е по-малък.
                              Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 17:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Ако не разпалят световна война и не ни набутат между шамарите и ако ни приемат в Шенген по суша и в еврозоната +20% и нагоре, ако не ни приемат в еврозоната, но разпишат някакво документче с обещание за скорошно приемане +10-15% минимум.
                                Такова е и моето виждане(15-20% нагоре, ако ни приемат и в двете), за Шенген по суша е сигурно че ще стане от началото на 2025, докато за Еврозоната ако ни направят компромис за инфлацията ще влезем, ако не ни направят след година- две сигурно.

Коментар

Working...
                                X