IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А бе ти нормален ли си.Как ще давам информация в публичен форум
    Е, аз ще я дръпна от АВ, да не мислиш, че я няма... ?!

Коментар

Е бива ли толкоз рано да се качиш на черешата?
      Ами, не е лошо да дадеш обосновка, освен квалификации ..

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
        /1/
        на 18.12. там ми е поредната сделка, та я кажи да го питам, че при него ми беше и личната... ?!?
        А бе ти нормален ли си.Как ще давам информация в публичен форум

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сори,
          не ме търси за нашето море - сложил съм му Х
          на младини бях се зарекъл, че няма да ходя в Гърция, но след като застроиха и осраха нашето ... от 2010-та съм там.

имам другарче (грък) , който менажира 40-60 (според както дойде) вилички на халкидики и с един телефон съм там
          имам едно място, което харесвам и все ми намира вила на брега - като казвам на брега имам предвид на плажа.
          честно казано с такива условия в БГ са по-скъпи вилите,а морето няма нищо общо..

та така
          Аз също нямам грижи на Халкидики. Когато искам, тогава отивам. Както и в предходен разговор ти казах, тази година ме отказа трафика. Не мога да сравнявам Егейско море с Черно море. Нямат нищо общо.
          Нооо и в България си има уникални места.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Добре, че ти не вземаш решенията в държавата, иначе не ми се мисли...
            И, какво, дори да ги взимам аз, не е ли нормално, един народ да защитава собствената си държава???

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не става въпрос за бизнес, аз не се занимавам с такъв. Интересно ми е, обаче, мога ли да изтегля два потребителски кредита по 80К, за два различни дохода, паралелно? Общо 160 000.
              Е бива ли толкоз рано да се качиш на черешата?

Коментар

Станислав Филипов, ул. Христо Белчев 7

Един приятел ме помоли да му съдействам за покупка на тристаен за собствено ползване ново строителство пред акт 15.Той неориентиран,бяха му дали един проекто договор с много неизгодни клаузи,та се наложи аз да се пазаря с предприемача.Коригирахме неизгодните клаузи и стана сделката.
                на 18.12. там ми е поредната сделка, та я кажи да го питам, че при него ми беше и личната... ?!?
                Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 22:34.

Коментар

Според мен, всички арменци до 60г. възраст, трябва да бъдат експулсирани да се бият за Родината си срещу Азербайджан. Не да пишат небивалици по форумите в България. Защитавайте Родината си!
                  Добре, че ти не вземаш решенията в държавата, иначе не ми се мисли...

Коментар

Ливъриджа не лошо нещо, но е необходимо да го държиш под контрол.
                    Купата, мисля няма нужда от ливъридж, но и да има е tax free.

п.п. Кажи сега, на Гърция ли ще ходиш или на Балчик следващото лято, че стягам една вила...?!?
                    сори,
                    не ме търси за нашето море - сложил съм му Х
                    на младини бях се зарекъл, че няма да ходя в Гърция, но след като застроиха и осраха нашето ... от 2010-та съм там.

имам другарче (грък) , който менажира 40-60 (според както дойде) вилички на халкидики и с един телефон съм там
                    имам едно място, което харесвам и все ми намира вила на брега - като казвам на брега имам предвид на плажа.
                    честно казано с такива условия в БГ са по-скъпи вилите,а морето няма нищо общо..

та така

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Я, кажи при кой нотариус прави ипотека за 300 К за 1000 BGN... ?!?

Кои сте тези, които я правихте сделката...?!?

Станислав Филипов, ул. Христо Белчев 7

Един приятел ме помоли да му съдействам за покупка на тристаен за собствено ползване ново строителство пред акт 15.Той неориентиран и без опит.Бяха му дали един проекто договор с много неизгодни клаузи,та се наложи аз да се пазаря с предприемача.Коригирахме неизгодните клаузи и стана сделката.
                      Last edited by nradev1111; 09.12.2024, 22:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
                        Ти купи ли нещо през 2024 или само безплатни съвети даваш?
                        Е, аз купих през 2024 и може би и през 2025 ще!

Коментар

Според мен, всички арменци до 60г. възраст, трябва да бъдат експулсирани да се бият за Родината си срещу Азербайджан. Не да пишат небивалици по форумите в България. Защитавайте Родината си!
                          Ти го преби...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

стига си бутал другите напред - купувай смело
                            ковида ще те уреди и с кредитче, че да ползваш силата на левъриджа
                            Ливъриджа не е лошо нещо, но е необходимо да го държиш под контрол.
                            Купата, мисля няма нужда от ливъридж, но и да има е tax free.

п.п. Кажи сега, на Гърция ли ще ходиш или на Балчик следващото лято, че стягам една вила...?!?

Коментар

Не уцели на ментор накавръка и това си е.

Коментар

Момчета и момчета, купувайте смело! Знаете през годините когато берджо предрече спад, какво се случва с цените на имотите, нали.
                                стига си бутал другите напред - купувай смело
                                ковида ще те уреди и с кредитче, че да ползваш силата на левъриджа

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X