If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сори,
не ме търси за нашето море - сложил съм му Х
на младини бях се зарекъл, че няма да ходя в Гърция, но след като застроиха и осраха нашето ... от 2010-та съм там.
имам другарче (грък) , който менажира 40-60 (според както дойде) вилички на халкидики и с един телефон съм там
имам едно място, което харесвам и все ми намира вила на брега - като казвам на брега имам предвид на плажа.
честно казано с такива условия в БГ са по-скъпи вилите,а морето няма нищо общо..
та така
Аз също нямам грижи на Халкидики. Когато искам, тогава отивам. Както и в предходен разговор ти казах, тази година ме отказа трафика. Не мога да сравнявам Егейско море с Черно море. Нямат нищо общо.
Нооо и в България си има уникални места.
Не става въпрос за бизнес, аз не се занимавам с такъв. Интересно ми е, обаче, мога ли да изтегля два потребителски кредита по 80К, за два различни дохода, паралелно? Общо 160 000.
Един приятел ме помоли да му съдействам за покупка на тристаен за собствено ползване ново строителство пред акт 15.Той неориентиран,бяха му дали един проекто договор с много неизгодни клаузи,та се наложи аз да се пазаря с предприемача.Коригирахме неизгодните клаузи и стана сделката.
на 18.12. там ми е поредната сделка, та я кажи да го питам, че при него ми беше и личната... ?!?
Според мен, всички арменци до 60г. възраст, трябва да бъдат експулсирани да се бият за Родината си срещу Азербайджан. Не да пишат небивалици по форумите в България. Защитавайте Родината си!
Добре, че ти не вземаш решенията в държавата, иначе не ми се мисли...
Ливъриджа не лошо нещо, но е необходимо да го държиш под контрол.
Купата, мисля няма нужда от ливъридж, но и да има е tax free.
п.п. Кажи сега, на Гърция ли ще ходиш или на Балчик следващото лято, че стягам една вила...?!?
сори,
не ме търси за нашето море - сложил съм му Х
на младини бях се зарекъл, че няма да ходя в Гърция, но след като застроиха и осраха нашето ... от 2010-та съм там.
имам другарче (грък) , който менажира 40-60 (според както дойде) вилички на халкидики и с един телефон съм там
имам едно място, което харесвам и все ми намира вила на брега - като казвам на брега имам предвид на плажа.
честно казано с такива условия в БГ са по-скъпи вилите,а морето няма нищо общо..
та така
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Я, кажи при кой нотариус прави ипотека за 300 К за 1000 BGN... ?!?
Кои сте тези, които я правихте сделката...?!?
Станислав Филипов, ул. Христо Белчев 7
Един приятел ме помоли да му съдействам за покупка на тристаен за собствено ползване ново строителство пред акт 15.Той неориентиран и без опит.Бяха му дали един проекто договор с много неизгодни клаузи,та се наложи аз да се пазаря с предприемача.Коригирахме неизгодните клаузи и стана сделката.
Според мен, всички арменци до 60г. възраст, трябва да бъдат експулсирани да се бият за Родината си срещу Азербайджан. Не да пишат небивалици по форумите в България. Защитавайте Родината си!
Коментар