If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не обичаш риска с кредитите. Ти за Лулин не покри няколко хилядарки за да хлупнеш няколко десетки кв.м, ми ако трябва да кредитираш строителна дейност с тонове железо и материали и да строиш на инвеститор?! Нема такъв да ти плати всичко на ишлеме.
Ти като любител на кредитите защо не дръпнеш 1 милион да захлупиш още няколко апартамента.Нали ще скачат по 20-30% всяка година а лихвата само 2.5%.По-ниска от инфлацията и наемче ще капе.
Не обичаш риска с кредитите. Ти за Лулин не покри няколко хилядарки за да хлупнеш няколко десетки кв.м, ми ако трябва да кредитираш строителна дейност с тонове железо и материали и да строиш на инвеститор?! Нема такъв да ти плати всичко на ишлеме.
Кредит за сериозен бизнес е друга бира.Ама дали дават на гол гъз.Съмнявам се. А и аз за началник не ставам,това си го признавам.
За Лулин не беше проблема такъв какъвто си го представяш.Не бяха останали хубави апартаменти и се оказа че няма да има ТЕЦ.Не съм длъжен да купувам на всяка цена.Нищо не съм изпуснал.В акции закярих повече без разправии с ниски транзакционни разходи и сега ако ги продам мога да взема по -хубав и по- голям апартамент.Не че съм тръгнал да набивам в имоти ,просто ти давам пример.
Ама ти сега ли разбра че батко ти Радев разбира от много неща.И от счетовидство и от финанси и от данъчно право и от гражданско право и от посредничество с недвижими имоти.А утре даже са ме викнали като строител
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
интересно, че откъм "вражеската" страна.
изведнъж стана и брокер и преговарящ и кредитен консултант
Ама ти сега ли разбра че батко ти Радев разбира от много неща.И от счетовидство и от финанси и от данъчно право и от гражданско право и от посредничество с недвижими имоти.А утре даже са ме викнали като строител
Идеално. Либералните бонбониери много мразят аватар ми, а през негов мандат 160, като нищо ще достигнат 300, което за съжаление, пак ще е слаба диверсификация на портфейла ми в имоти, я достигне 50%...
радев, ама и ти ли си от групата на брокеразите
добре, тоя човек, преди това не те ли пита:
радев, ти купувал ли си някога или от форума ги знаеш тия работи
Ти май забрави че идва при мен за консултация преди няколко години
Не ми обяснявай, какво имаш предвид под "довършителни работи". Това си е проблем на перонеца, който си ощавил.
Кажи има ли А16 ...?!?
Ти ги щавиш, не аз .3% за запознаство е много.Поне 10К лева.Отговорих ти няколко пъти и нямам намерение да се занимавам с гупости.Аиде лека и спирай пърцуцата.
Не се прави на недоразбрал.Имах предвид че човека си е викнал майстор да му прави баните.След 2-3 месеца ако не се замотаят много майсторите влиза да живее..
Добре, че е инвестора. Та, ще кажеш ли как си измамил "клиента" си, че с тия довършителни работи и А16 предсрочно, нещо не се връзват нещата....
Не се прави на недоразбрал.Имах предвид че човека си е викнал майстор да му прави баните.След 2-3 месеца ако не се замотаят много майсторите влиза да живее..
Коментар