Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Арменския пoп; 07.03.2021, 18:04.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Прати му го на евго това да почерпи опит с момите . Браво !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Кво да съм се объркал. Пред мене стои текста.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
20k нящо си са обАркал. Питай кака Дури, хубавите имоти изчезват, нищо не знаеш ти
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеПочивка няма а. Фентъзи жанра на броерксите мечти процъвтява. Да се включа и аз със моя опит. Днеска едно броки ми пише на един апарт дето го гледах преди повече от година пак са му свалили едно ДДС, ако се интересувам да мина. Аз викам не ме интересува и тя отговаря че никой не го ще ако искам да предложа цена.
Луксозния сегмент е в свободно падане. Отидах да видя обявите сега и още на първата страница два нови имота над 300К. Сещай се како защо богаташите искат да се отърват от имотите.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Почивка няма а. Фентъзи жанра на броерксите мечти процъвтява. Да се включа и аз със моя опит. Днеска едно броки ми пише на един апарт дето го гледах преди повече от година пак са му свалили едно ДДС, ако се интересувам да мина. Аз викам не ме интересува и тя отговаря че никой не го ще ако искам да предложа цена.
Луксозния сегмент е в свободно падане. Отидах да видя обявите сега и още на първата страница два нови имота над 300К. Сещай се како защо богаташите искат да се отърват от имотите.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Средна цена на имотите в извадката: 145307 euro
Средна цена на кв.м: 1398 euro.
Пореден рекорд при това в празнична седмица когато липсват обяви... Другата ще мине без проблем 1400.... Дори на 4-ти км ще е повече :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемомци,
вместо да пишете и да се надъхвате грабвайте портмонетата и харчетекой за каквото го влече..
А иначе в предният пост написах - първо няма какво да купя /продължението на разгъвката за квартала който имах предвид е че има само 3 обяви които в минимална степен пасват на търсенето ми и то с ОГРОМНИ компромиси , 2 са в строеж с 20%+ общи частри, третата е вероятно набирателна - общо в 5 съседни квартала заслужаващите внимание обяви са под 10....нищо няма за купуване./, а и не мога да свикна с ценовите нива за боклука който се предлага.....
ПП Наемният пазар също е нагорЕ поне като търсене в момента. Цените засега са слаби , но при тва търсене и ЛИПСА на свестни имоти на тези наемни нива ще бъде интересно....Last edited by X_Y; 07.03.2021, 12:39.
Коментар
� -
Странно, но изглежда факт.... Има корелация между вируса и цените на имотите така излиза :-)
Без него цените бяха започнали да се успокояват / не да спадат/ . Обаче дойде вируса и някои неща покрай него и цените нямат спирка.... А това хич не ме радва защото трябва/ше/ да купя още едно нещо , а сега не мога да свикна с новата ценова реалност.... А предлагането поне на желаните места е около 30% по-малко сравнено с преди една година. В един от кварталите който следя по-изкъсо например от 350 обяви сега гравитират около 200....
Кво ми дреме че ще има НЯКОГА 10 000 апарта в някаква вада или ливада.....
Работата си е направо за поп, психиатъра нема шанс да помогне :-)Last edited by X_Y; 07.03.2021, 12:01.
Коментар
� -
Средна цена на имотите в извадката: 145307 euro
Средна цена на кв.м: 1398 euro.
Пореден рекорд при това в празнична седмица когато липсват обяви... Другата ще мине без проблем 1400.... Дори на 4-ти км ще е повече :-)Last edited by X_Y; 07.03.2021, 11:45.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Да ме открехнеш ТИ, МЕНLast edited by X_Y; 07.03.2021, 11:37.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Тихо ли е в брокерските кантори? Не съм усетил, обадих се на поне 4 брокера, от които трима с подвеждаща инфо, последния ми предложи да гледам поне още 10 освен набелязания от мен имот. Нито един от четиримата не ми се помоли за нещо, просто ми съобщиха сухо, че нещо аз не съм разбрал, че снимките били илюстративни и тем подобни бълвочи, НИТО ЕДИН брокер не изглеждаше, че си търси клиент на всяка цена, всички бяха супер тежки! Явно ти никога не си търсил имот на желано място , за да правиш подобно заключение.....или просто си мечтател като Заплатката и други герои тука......с празен чувал.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Колега, след половин година, пазара ще е потънал надолу и ще реват и хич няма да ги има тъдява.Last edited by X_Y; 07.03.2021, 11:36.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар