Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ама ти сега ли разбра че батко ти Радев разбира от много неща.И от счетовидство и от финанси и от данъчно право и от гражданско право и от посредничество с недвижими имоти.А утре даже са ме викнали като строител:p
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеТи като любител на кредитите защо не дръпнеш 1 милион да захлупиш още няколко апартамента.Нали ще скачат по 20-30% всяка година а лихвата само 2.5%.По-ниска от инфлацията и наемче ще капе
А иначе,щото и те не си вярват на глупостите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не обичаш риска с кредитите. Ти за Лулин не покри няколко хилядарки за да хлупнеш няколко десетки кв.м, ми ако трябва да кредитираш строителна дейност с тонове железо и материали и да строиш на инвеститор?! Нема такъв да ти плати всичко на ишлеме.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не обичаш риска с кредитите. Ти за Лулин не покри няколко хилядарки за да хлупнеш няколко десетки кв.м, ми ако трябва да кредитираш строителна дейност с тонове железо и материали и да строиш на инвеститор?! Нема такъв да ти плати всичко на ишлеме.
- 1 like
Коментар
-
Не обичаш риска с кредитите. Ти за Лулин не покри няколко хилядарки за да хлупнеш няколко десетки кв.м, ми ако трябва да кредитираш строителна дейност с тонове железо и материали и да строиш на инвеститор?! Нема такъв да ти плати всичко на ишлеме.Не че съм тръгнал да набивам в имоти ,просто ти давам пример.
Last edited by nradev1111; 10.12.2024, 05:20.
Коментар
-
Ама ти сега ли разбра че батко ти Радев разбира от много неща.И от счетовидство и от финанси и от данъчно право и от гражданско право и от посредничество с недвижими имоти.А утре даже са ме викнали като строителОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересно, че откъм "вражеската" страна.
изведнъж стана и брокер и преговарящ и кредитен консултантLast edited by nradev1111; 10.12.2024, 04:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеНе разбрах А16 има ли...?!?
Ама мнооо потаен стана, бре "счети - брокеров"...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Идеално. Либералните бонбониери много мразят аватар ми, а през негов мандат 160, като нищо ще достигнат 300, което за съжаление, пак ще е слаба диверсификация на портфейла ми в имоти, я достигне 50%...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
радев, ама и ти ли си от групата на брокеразите
добре, тоя човек, преди това не те ли пита:
радев, ти купувал ли си някога или от форума ги знаеш тия работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеНе ми обяснявай, какво имаш предвид под "довършителни работи". Това си е проблем на перонеца, който си ощавил.
Кажи има ли А16 ...?!?
Last edited by nradev1111; 10.12.2024, 01:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не ми обяснявай, какво имаш предвид под "довършителни работи". Това си е проблем на перонеца, който си ощавил.
Кажи има ли А16 ...?!?
Не се прави на недоразбрал.Имах предвид че човека си е викнал майстор да му прави баните.След 2-3 месеца ако не се замотаят много майсторите влиза да живее..
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеБрех, кЪ ги помниш...
Добре, че е инвестора. Та, ще кажеш ли как си измамил "клиента" си, че с тия довършителни работи и А16 предсрочно, нещо не се връзват нещата....
.
Коментар
Коментар