IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Летището край Банско може да се построи до 2 години

Столичани купуват апартаменти в курорта Банско на цени от 800-1000 евро на квадрат

айдее...

===2079===

Стана тя, каквато стана!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Точно!

Пазарът абсолютно се движи основно от хората на хранилка. 2025та ще бъде яко нагоре поне до есента. От 2026 сме по пързалката. В номинален не, на в реално измерение със сигурност.

Уволнения няма да има. Играта с незаетите шатове дори няма да се наложи скоро. Обаче въпросът е, че от 2026 като нищо могат да позамразят доходите на бюджетниците. Преди това абсурд.

Защо така смятам - жената е на хранилка. Буквално рогът на изобилието се изсипа последните три години, като тази и миналата е нещо умопомрачително. Това е невъзможно да се поддържа, дори и със заеми. Освен това при нея назначават ТЪЛПИ. Откриват се ежедневно някакви звена. Единствените незаети позиции са тези на чистачките.
      Не ме учудва това, което казваш.

Гледам, че в хипермаркетите хорта купуват здраво и изхвърлят много старо обзавеждане, техника и покъщнина до кофите.

Също така има доста клиенти са евтините наеми и се мръщят на цени 1000 -1200 лв на месец за двустаен. И искат да им е новичко и хубаво,

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Интересни новини, аз като умерен песимист/реалист си представях, че сме в плато а може и да се излъжа. С жената се отказахме да продаваме един инвестиционен апартамент, само мои лични идеални части смятам да продам и ще ги вкарам в ново строителство.
        Чакай, че и сега съм в преговори дали да приключа сделка на цена определена м. май 2024-та

п.п. След вчера, нищо не е това, което беше...
        Last edited by COVID-19; 13.12.2024, 10:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Сега само стой и гледай. Вчера след новината за Шенген ми се обадиха няколко приятели от Холандия, че ги интересуват имоти в БГ, дали съм можел да помогна. Не ми се мисли швабите като ни налазят по-масово, какви ще станат цените. Вярно е, че те не гледат към София, но пък българите които ще им продадат на морето вероятно ще захлупват баш там. Иначе за чАкалите или добро или нищо, останаха няколко тук колкото за мирис беззъби хрътки. А какви чАкали имаше едно време...
          Понеже са ми затрили мнението, ще го повторя.

Знам много добре какво ще стане и заграждаме...

Коментар

Сега само стой и гледай. Вчера след новината за Шенген ми се обадиха няколко приятели от Холандия, че ги интересуват имоти в БГ, дали съм можел да помогна. Не ми се мисли швабите като ни налазят по-масово, какви ще станат цените. Вярно е, че те не гледат към София, но пък българите които ще им продадат на морето вероятно ще захлупват баш там. Иначе за чАкалите или добро или нищо, останаха няколко тук колкото за мирис беззъби хрътки. А какви чАкали имаше едно време...
            Интересни новини, аз като умерен песимист/реалист си представях, че сме в плато а може и да се излъжа. С жената се отказахме да продаваме един инвестиционен апартамент, само мои лични идеални части смятам да продам и ще ги вкарам в ново строителство.

Коментар

• Не, не съм имал. Иначе баМките ги тачат...

Броят ги за "сигурни", но докога..., не знам...

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Нямаш ли сделки с чиновници?
              Last edited by COVID-19; 13.12.2024, 09:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

В момента купувам с клиент. Да им кажа на чЕкалите, по колко кредита се правят на ден само от една банка - около 40/50 на ДЕН...

Коментар

Не завися от чиновници и калинки...

Всички сте за ринене. Ако направят всичко онлай, ииии си в реалния живот...

Нямаш ли сделки с чиновници?

Коментар

Малко вероятно е да видим понижение на цените на имотите у нас скоро, отчитат от бранша - Investor.bg

Повишаването на цените на имотите се дължи основно на по-ниското предлагане, особено във вторичния сегмент. Кредитирането също е на рекордни нива, като все повече потребители закупуват жилище с помощта на ипотечни кредити, каза експертът. По думите му се очаква тази тенденция да се забави през следващата година.

===2079===

Амааа... Как така?! Ноо... нали берджо рече, че падането на цените е много вероятно? Аман вече от такива новини!
                    В момента купувам с клиент. Да им кажа на чЕкалите, по колко кредита се правят на ден само от една банка - около 40/50 на ДЕН...

Коментар

• Малко вероятно е да видим понижение на цените на имотите у нас скоро, отчитат от бранша - Investor.bg

Повишаването на цените на имотите се дължи основно на по-ниското предлагане, особено във вторичния сегмент. Кредитирането също е на рекордни нива, като все повече потребители закупуват жилище с помощта на ипотечни кредити, каза експертът. По думите му се очаква тази тенденция да се забави през следващата година.

===2079===

Амааа... Как така?! Ноо... нали берджо рече, че падането на цените е много вероятно? Аман вече от такива новини!

Коментар

• Не завися от чиновници и калинки...

Всички сте за ринене. Ако направят всичко онлай, ииии си в реалния живот...

Внимавай какво си пожелаваш, че ако на такива като мен им се "счупят колелцата", то брокеразите ще останете с 0 сделки.

Коментар

Е, малко ти остава...

Колелцето на столчето се счупи...

Внимавай какво си пожелаваш, че ако на такива като мен им се "счупят колелцата", то брокеразите ще останете с 0 сделки.

Коментар

• Е, малко ти остава...

Колелцето на столчето се счупи...

Точно така. Не си губи времето във форума с празни постове, а отивай да бачкаш и да изкарваш пари за да има приходи в тая държава и чиновниците да пълним джобовете...

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Дано, ама надали. Чиновниците са свикнали да движат ръчички само към тялото, затова не могат да плуват брус
                              Точно така. Не си губи времето във форума с празни постове, а отивай да бачкаш и да изкарваш пари за да има приходи в тая държава и чиновниците да пълним джобовете...

https://www.segabg.com/hot/category-...a-chudovishten
                              Last edited by Traicho_80; 13.12.2024, 08:19.

Коментар

• От БГ гащници и политици нищо не зависи в България. Залагайте на тухли и кредити малЕонерчета в кредити!

Коментар

Working...
                                X