Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Наскоро се виждах с колеги на високи позиции в МФ и според тях ако държавата продължи да харчи със същите темпове още една години, то ще е има сериозни катаклизми...
Това с рога на изобилието е баш така, щом на мен почнаха имотите да ми се виждат достъпни, смятай. Много мои колеги купуват с идеята, че това имане ще е вечно. Аз не смятам така и затова съм по-предпазлив. Дано аз да греша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Човека каза че вече купил.А яхтата на какво ГПР ще я вземаш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Точно!
Пазарът абсолютно се движи основно от хората на хранилка. 2025та ще бъде яко нагоре поне до есента. От 2026 сме по пързалката. В номинален не, на в реално измерение със сигурност.
Уволнения няма да има. Играта с незаетите шатове дори няма да се наложи скоро. Обаче въпросът е, че от 2026 като нищо могат да позамразят доходите на бюджетниците. Преди това абсурд.
Защо така смятам - жената е на хранилка. Буквално рогът на изобилието се изсипа последните три години, като тази и миналата е нещо умопомрачително. Това е невъзможно да се поддържа, дори и със заеми. Освен това при нея назначават ТЪЛПИ. Откриват се ежедневно някакви звена. Единствените незаети позиции са тези на чистачките.
Това с рога на изобилието е баш така, щом на мен почнаха имотите да ми се виждат достъпни, смятай. Много мои колеги купуват с идеята, че това имане ще е вечно. Аз не смятам така и затова съм по-предпазлив. Дано аз да греша.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Човека каза че вече купил.А яхтата на какво ГПР ще я вземаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Лордче, от толкова бизнеси остава ли ти време за кунг-фу-то?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ревеш от цените най- вече. Накрая ще купиш, то е ясно, на каквито и цени да ти предложат. То, в София половин милион за тристаен, вече си е норма, въпроса е кога ще ги преглътнеш...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
това ме подсеща, че е време да вкарам едни пари в едни тухли...Last edited by bulgarian lev; 12.12.2024, 22:32.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мен, примерно ми е адреналин, скокове във вода, близо до Созопол, има прекрасно място. Скачам няколко пъти и си се прибирам в Бургас. Безценно. Купувам си яхта с риболовен сонар и каюта. Развали се време, прибирам се в каютата. Преспивам там, после се прибирам в къщи...
Давам апарта за нощувка от AIR BNB, преспивам в каютата на яхтата. Давам под наем яхтата, преспивам в апарта...празно няма. Още два бизнеса, същевременно се въртят в морската градина...
- 1 like
Коментар
-
Защо да рева?
Напълно нормално е след, като почне сечта в частния сектор да има такава и при нас.
Ако кажат, че ще редуцират 20% от персонала, то реално ще бъде 5% защото е пълно с незаети щатни бройки, така че ще съкратят не реални хора, а само на приказки. Евентуално и тези, които са пенсионери, но още работят (при мен няма много такива, но принципно е пълно с такива).
Аз повече се притеснявам да не редуцират дебелите ДМС-та и парите за работни групи, че тогава няма да съм много щастлив.
Това ако се случи ще видиш сделка през крив макарон. Държавните чиновници са много активни на пазара (сигурен съм, че го знаеш).
Пазарът абсолютно се движи основно от хората на хранилка. 2025та ще бъде яко нагоре поне до есента. От 2026 сме по пързалката. В номинален не, на в реално измерение със сигурност.
Уволнения няма да има. Играта с незаетите шатове дори няма да се наложи скоро. Обаче въпросът е, че от 2026 като нищо могат да позамразят доходите на бюджетниците. Преди това абсурд.
Защо така смятам - жената е на хранилка. Буквално рогът на изобилието се изсипа последните три години, като тази и миналата е нещо умопомрачително. Това е невъзможно да се поддържа, дори и със заеми. Освен това при нея назначават ТЪЛПИ. Откриват се ежедневно някакви звена. Единствените незаети позиции са тези на чистачките.
- 1 like
Коментар
-
Защо да рева?
Напълно нормално е след, като почне сечта в частния сектор да има такава и при нас.
Ако кажат, че ще редуцират 20% от персонала, то реално ще бъде 5% защото е пълно с незаети щатни бройки, така че ще съкратят не реални хора, а само на приказки. Евентуално и тези, които са пенсионери, но още работят (при мен няма много такива, но принципно е пълно с такива).
Аз повече се притеснявам да не редуцират дебелите ДМС-та и парите за работни групи, че тогава няма да съм много щастлив.
Това ако се случи ще видиш сделка през крив макарон. Държавните чиновници са много активни на пазара (сигурен съм, че го знаеш).
Last edited by Bailor; 12.12.2024, 21:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
МИНИМУМ
п.п. Сега ше дойде трайо да реве...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
който не чака на туризма ще е по-спокоен
Давам апарта за нощувка от AIR BNB, преспивам в каютата на яхтата. Давам под наем яхтата, преспивам в апарта...празно няма. Още два бизнеса, същевременно се въртят в морската градина...Last edited by Bailor; 12.12.2024, 21:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Което ме подсеща, че трябва да правим Ъпдейт на определни имоти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Няма нищо по-лесно от влизането в еврозоната, ето ние например вече влизаме няколко пъти.
През януари 2010 г. Борисов каза, че София официално ще подаде молба за присъединяване, поставяйки си за цел въвеждане на еврото през 2013 година. Този график отпадна, когато кризата в Европа междувременно се задълбочи. До това лято обаче министър Симеон Дянков твърдеше, че България остава ангажирана с присъединяването към еврозоната.
Коментар
Коментар