Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ливъридж 1:4 не е много опасен, но вероятност за зануляване се усилва 4 пъти. Въпреки, че аз съм в 3 ETF u с по малки експозиции в две добивни и 1 техно, която също ще разкарам при първа възможност
Каквото си намислил и по усет - прави го!
Имаш си застраховките...
п.п. Перонците само "мозък" ръсят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре
Коментар
-
Ми естествено, че ще ти дават за тоалетна хартия.
Те дават ливъридж да си купиш акции или други финансови инструменти.Ипотеки и потребитлски не дават не дават бре
Коментар
-
Чеки, ти па влизаш в "чужди обувки". Той, какво ще прави с 80 К си е негова работа. Ама, ти като какъв се явяваш да съдиш и определяш?! Това си е негово решение, негов избор. Аре запри се с "лекциите" от 1996-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Лорда си знае, обмисля, гледа и преценява. Ние не сме в неговите обувки. Но доста по-безопасно е, ако е взел решение - потребителски. И да го закъса, най-много да блокират някой имот.
Но, да даваш съвети за ипотека (нецелева), не ти, а радев, е меко казано лаишко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ако някога ми дотрябва кредит ще проуча и взема от IBKR. С банки не ща да се занимавам, щото за потребителски и да набарам преференция като доктор с някоя банка ще ме изклатят със задължителна застраховка...за 55 бона мисля е над 2500 лева. За повече сигурно и още по-висока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеАма това си е негов избор. Ти, какво се опитваш да променяш?
Ако сбърка човека, ще се опари и ще стане дългосрочен, няма да има флип и толкова!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеАбе аз да питам. Админа брокер ли е финансово Гуро? Като има неудобен въпрос или отговор се трие поголовно. Баси тъпия форум и умни кредитни мЕлеонери . Инвестират в кредити и ги удвояват по две.Last edited by nradev1111; 09.12.2024, 22:08.
- 1 like
Коментар
-
Най -евтино му е да вземе кредит от IBKR.И няма никакви разправии и допълнителни разходи.Дават ливъридж 4 към едно.Въпроса е колко пара има в сметката.Ама вие отде да ги знаете тия работи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Човека му пише че ще инвестира кредита в бизнес, тоя пише че е инвеститор в кредит. Ултрачакал!Спекулацията не е бизнес
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ама това си е негов избор. Ти, какво се опитваш да променяш?
Ако сбърка човека, ще се опари и ще стане дългосрочен, няма да има флип и толкова!
Какво смята Лорда няма никакво значение.Всяка краткосрочна спекулация може да се превърне в дългосрочна "инвестиция". И тогава кредита ще е за 10 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Горе-долу,,,
И защо да оскъпява?
Ама, счетито лее "акъл" на конвейр...
То, тук разбирачи колко искаш...
За чии му е на Лорда да си оскъпява ливъриджа, който смята да закрие до една година
- 1 like
Коментар
-
Най -евтино му е да вземе кредит от IBKR.И няма никакви разправии и допълнителни разходи.Дават ливъридж 4 към едно.Въпроса е колко пара има в сметката.Ама вие отде да ги знаете тия работи.
Коментар
-
За по-малки е регресивна, ама ...
п.п. Калоянова не ми я цитирай, всички я знаят в София, но само за справки...
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеСкоро правихме сделка за тристаен с ипотека за 300 000 лв.Банката определи нотариуса и такасата беше само 1000лв.Сметай колко процента е ,ако можеш.Скалата е дегресивна.За по-големи суми процента е по-малък.Last edited by COVID-19; 09.12.2024, 17:58.
Коментар
Коментар