IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще те разочаровам...

Движа се с МБ, където си искам и когато си поискам...

Друг е въпроса, че в София е къде по-удобно с метро и градски транспорт, еле па в центъра...

Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
    Нещо ми се струва, че брокерезите са се превъзбудили тук. Сами си пишат, сами си отговарят:-)
    Май обикалянето по огледи с кандидат наематели с градският транспорт ги е поизнервило. Застудя и няма работа и вече сънуват комисионни от продажби.

Имоти се купуват от чиновници, но те са умни и си правят сметка на парите. Заобикалят брокерезите.

Иначе ясно при този водопад от пари, който се излива имотите ще са нагоре.
    Дори идеята ФЛ да могат да купуват директно ДКЦ няма да попречи на този ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
      Нещо ми се струва, че брокерезите са се превъзбудили тук. Сами си пишат, сами си отговарят:-)
      ....
      направо ще превъртят играта
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Интересни новини, аз като умерен песимист/реалист си представях, че сме в плато а може и да се излъжа. С жената се отказахме да продаваме един инвестиционен апартамент, само мои лични идеални части смятам да продам и ще ги вкарам в ново строителство.
        Добре сте направили. Има време за тази продажба.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Нещо ми се струва, че брокерезите са се превъзбудили тук. Сами си пишат, сами си отговарят:-)
          Май обикалянето по огледи с кандидат наематели с градският транспорт ги е поизнервило. Застудя и няма работа и вече сънуват комисионни от продажби.

Имоти се купуват от чиновници, но те са умни и си правят сметка на парите. Заобикалят брокерезите.

Иначе ясно при този водопад от пари, който се излива имотите ще са нагоре.
          Дори идеята ФЛ да могат да купуват директно ДКЦ няма да попречи на този ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бъртрам е прав
            влизането може да е само на 01.01 някоя си година

та ако не е тоя 01.01 по спешност
            вероятно ще е 01.01 2026
            само ако не о'ерат бюджета, което е силно възможно предвид, че за герб гласуват чиновници, а за шиши купени общини
            и двете групи са пряко свързани с бюджетни харчове...

ПП мисля, че около май-юни излиза оценката дали ще можем да влезем от 01.01.2026-та
            има си някакъв ред
            Last edited by bertram; 13.12.2024, 11:43.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• А, и определено не е 75% рекордът. Тия журналя са некадърни като брокер на имоти.

Коментар

• Ръстът на заплатите в министерства през 2025 г. се оказа чудовищен. Рекордът е в ДАТО - 75% увеличение, следвана от Комисията срещу корупцията и ДАНС
                Мисля, че това донакъде приключва темата и отговаря на повечето въпроси.

Девет месеза от момента, в който вече няма накъде и замразят заплатите, ще се преместим в другата тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Сега само стой и гледай. Вчера след новината за Шенген ми се обадиха няколко приятели от Холандия, че ги интересуват имоти в БГ, дали съм можел да помогна. Не ми се мисли швабите като ни налазят по-масово, какви ще станат цените. Вярно е, че те не гледат към София, но пък българите които ще им продадат на морето вероятно ще захлупват баш там. Иначе за чАкалите или добро или нищо, останаха няколко тук колкото за мирис беззъби хрътки. А какви чАкали имаше едно време...
                  Мислим да спретнем една имотна презентация за приятели и чужденци твои приятели на къщето у Фиша. Ще се подготвим с мултимедийни презентации, виски и мезета. И кратък тур на ситуациите в София, туристически и ваканционни имоти. И каки ще поканим да поднесат инфото.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Това е следващ логичен ход, но го виждам лятос по-скоро.
                    бъртрам е прав
                    влизането може да е само на 01.01 някоя си година

та ако не е тоя 01.01 по спешност
                    вероятно ще е 01.01 2026
                    препоръка е

Коментар

Срещу моята врата съседката обяви за продажба. Цената няма да казвам каква е, че ще настане смут.
                      Нидерландец или шваба я отнася като стой та гледай, ама пилещарите тук рЕват.

Така е, идват нови читави и културни хора, купуват, а чАкалете блеят...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

То и сега пътя си е добре, ноооо на Фиш-фиш Х 3 (три) ...
                        Срещу моята врата съседката обяви за продажба. Цената няма да казвам каква е, че ще настане смут.

Коментар

Отчуждават имоти заради строежа на АМ Хемус ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Тия ще вземат да довършат магистралата. А се знае какво се случи с цените на имотите по южното черноморие след като беше готова магистрала Тракия.
                          То и сега пътя си е добре, ноооо на Фиш-фиш Х 3 (три) ...

Коментар

• Отчуждават имоти заради строежа на АМ Хемус ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Тия ще вземат да довършат магистралата. А се знае какво се случи с цените на имотите по южното черноморие след като беше готова магистрала Тракия.

Коментар

• Заграждай!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

другия път ще дадат.

банката гледам при всяка транзакция ми смята и сума в евро
                                да не ни изненадат нАпролет с приемане в ез
                                Това е следващ логичен ход, но го виждам лятос по-скоро.

Коментар

Working...
                                X