Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+100
Така си е.
Имам един въпрос към теб и юристите във форума за един минал случай.
Дали от УБО щяха да позволят в периода 1991 -1994 г. на свой пенсиониран служител да си купи ведомствения апартамент, който са му дали през 1968г и са го ползвали (сме го ползвали) от тогава под наем.
През 1991 г. майка ми беше вземала бележка, че той (дядо ми) е бил служител и въпреки това не й дадоха да го купи. Трябвало той да отиде и не можа да го накара да отиде (живееше на друго място с втората си жена). Може би не трябваше да го освобождаваме, да плащаме още наеми и да изчакаме да се сменят хората и да ни дадат да го купим. И тя да настоява на дъртия да се яви при съответните чиновници.
Как мислиш?
Дядо ти какъв е бил в УБО?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Според мен си новия Уорън Бъфет,само че в ипотечното му копие.
Алчен когато всички се страхуват !
Напред !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
най-обичам коги съм срещу всички
Алчен когато всички се страхуват !
Напред !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Февруари е, но ти искаш да ти дойда на крак за без пари. Времето ми е ценно, а ти си твърде маловажен.
Иначе за ДС-то не съжалявам особено, правили са и хубави неща, като например да отстраняват разни неграмотни "бизнесмени" като теб и да ги поставят на място. И сега има нужда от един такъв държавен апарат, който да се справя с утайките, че много се навъдихте нещо. Най-вече такива, които по цял ден висят по фитнеси, карат дрогирани разни X5-ци трета ръка, наглеят и притесняват хората, а всъщност се касае за неграмотна измет, случайно докопала се до някой лев повече от средното - чалгапевци, собственици на пицарии и кръчми (като оня, дето преби жената щото минавала по тротоара "му" и го притеснявала), собственици на фитнеси и подобни отрепки. Точно ти идеално пасваш на това описание.
Така си е.
Имам един въпрос към теб и юристите във форума за един минал случай.
Дали от УБО щяха да позволят в периода 1991 -1994 г. на свой пенсиониран служител да си купи ведомствения апартамент, който са му дали през 1968г и са го ползвали (сме го ползвали) от тогава под наем.
През 1991 г. майка ми беше вземала бележка, че той (дядо ми) е бил служител и въпреки това не й дадоха да го купи. Трябвало той да отиде и не можа да го накара да отиде (живееше на друго място с втората си жена). Може би не трябваше да го освобождаваме, да плащаме още наеми и да изчакаме да се сменят хората и да ни дадат да го купим. И тя да настоява на дъртия да се яви при съответните чиновници.
Как мислиш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Коментар
� -
Аз виждам. Но и виждам също така, че на фона на тази оферта обикновена тухла в Гоцето няма как да струва над 1000 Евро, а за Докторски 1500 макс. Ако този богаташ реши да купува трофеен имот в София ще го разбера, ако се изръси с 8к за Московска. И в центъра на Кабул има сигурно сгради, където ще струва толкова. Но за някакво средностатистическо жилище в квартал-сметище в държава сметище защо да го прави?
Впрочем, тази обява стои май вече над година, така че цената май е лекинко над пазарната....
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Брокито не споделя, че този Шиндлер асансьор най-вероятно е спрян....
Новите изисквания налагат технически характеристики за безопасност, които не могат да се изпълнят със стара техника.
Ще трябва да се използва шахтата за една модерна система за около 50К евра. Бъдещия милионер бълха го ухапала, но във всяка сграда има поне 50 % от живущите, дето ще ходят пеша, но няма да инвестират по 7-8 К евра.
Добре, че е на 3 етаж и ходенето ще е здравословно....
пп 8К евра на м2...Тва голяма шега и брокерска мечта.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Виждаш ли? Съгласен си. В сграда от 1929 година с монтиран Шиндлер асансьор и това дизайнерско обзавеждане нали ти е ясно че е с цел продажба. Затова е купувано, затова в докарано в този вид. И що не някой богаташ наш или чужд да го не захлупи. Е, ще спазари цена около 8К€. И кво?
Бреййй, къде е онзи елемент Дебнещия, сигурно с нов ник. Той се минА, продаде на половин цена неговия на Московска.
Впрочем, тази обява стои май вече над година, така че цената май е лекинко над пазарната....
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Инвеститорите започват да се вслушват. Пазарите сега оценяват цените с почти 80% шанс Фед да намали лихвите през юни, отхвърляйки предишни залози, че централната банка ще започне да намалява лихвите през май.
ФЕД почна преди ЕЦБ...
Купона в Европа ще е пълен,а за хората със Заеми приказката ще е дълга и продължителна както казваме за службата в казармата ,дълга но за сметка на това продължителна.
Вдигането на лихвите щяло да бъде плавно..Само какъв израз,а?
п л а в н о
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Жонка ,нещо обеща тука пред всички , ти виден потомък на ДС герои от комиксите. Февруари е , стига плямпал.
Иначе за ДС-то не съжалявам особено, правили са и хубави неща, като например да отстраняват разни неграмотни "бизнесмени" като теб и да ги поставят на място. И сега има нужда от един такъв държавен апарат, който да се справя с утайките, че много се навъдихте нещо. Най-вече такива, които по цял ден висят по фитнеси, карат дрогирани разни X5-ци трета ръка, наглеят и притесняват хората, а всъщност се касае за неграмотна измет, случайно докопала се до някой лев повече от средното - чалгапевци, собственици на пицарии и кръчми (като оня, дето преби жената щото минавала по тротоара "му" и го притеснявала), собственици на фитнеси и подобни отрепки. Точно ти идеално пасваш на това описание.Last edited by ejonny2376; 14.02.2024, 09:58.
- 1 like
Коментар
� -
https://www.investor.bg/a/534-novini...avoy-v-biznesa
Airbnb отчита охлаждане на търсенето и се подготвя за завой в бизнесаКомпанията обяви изненадваща загуба за четвъртото тримесечие на миналата година, която се дължи на еднократни данъчни разходи в Италия
Коментар
� -
Пачангов, ти в кварталния фитнес ли стигаш до такива велики умотворения?
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар