Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Още малко и ще настигнат плочкаджиите, тираджиите и маникУристките.
Коментар
-
Още малко и ще настигнат плочкаджиите, тираджиите и маникУристките.
специално за модерацията
не е заяждане, опитвам се да се ориентирам в цените на довършителните работи
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеРаботните заплати продължават да се увеличават във всички сектори.
Границата от 5000 лева за IT сектора вече е премината.
Как започнахме 2023 година и как я завършваме:
Година/месец: СРЗ (България)1: СРЗ (София град)1: 2023.01 1863 лв. 2569 лв. 2023.12 2173 лв. (+310 лв.) 2999 лв. (+430 лв.) В тази тема ще има хора, които няма да се зарадват на новите данни от НСИ. Защо?Година/месец: СРЗ2 (IT сектор): 2023.01 4432 2023.12 5043 (+611 лв.)
1. НСИ
2. НСИ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Работните заплати продължават да се увеличават във всички сектори.
Границата от 5000 лева за IT сектора вече е премината.
Как започнахме 2023 година и как я завършваме:
Година/месец: СРЗ (България)1: СРЗ (София град)1: 2023.01 1863 лв. 2569 лв. 2023.12 2173 лв. (+310 лв.) 2999 лв. (+430 лв.)
Година/месец: СРЗ2 (IT сектор): 2023.01 4432 2023.12 5043 (+611 лв.)
В тази тема ще има хора, които няма да се зарадват на новите данни от НСИ. Защо?
1. НСИ
2. НСИ
Коментар
-
Добра стратегия, но важи за други активи.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
най-обичам коги съм срещу всички
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram
да пишем по темата за Имотите в България
от теб единственото което сме разбрали е , че си дал няколко хилядарки в мола за парцали
оставам с впечатлението, че това е мястото за шумата
инак гледам се включваш само на база лична основа, което е показателно...
ПП Ти смяташ,че като захлупиш неколко ниви правиш нещо смислено. Ми аз не съм на твоето мнение,щото не от това разбираш и не това трябва да развиваш. Толкоз...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Езикът ти е малко просташки, за това съм на страната на Джони,
Не ми се вярва да си паралия,
ПП Намери ли булка , или винаги е в образа на беглец ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Няма мерене бре Юлка , гледай как ще квичи сега Жонката . Тука само лалат - кафемашини,снимки от нета на нЕкакви манджи и прочие простотии. Пуснах им едни извлечение от карта на некви парцалки от мола и се насраха всички барабар и мастЕра Берти, започнаха разсъждения на тема кога е цъФнал смокиновия лист на Адама .....Нивото е най високо и колоритно . Смех да има .....
Не ми се вярва да си паралия,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМм, стигнахте ли до фазата на МЕРЕНЕ ?
Много зряло! Браво.
пп
Не мое се мерите с лорчето - сега ще дойде и ще ви пръсне седянката с неговите три къщя!
(и алкохол за 6 гаража)Нивото е най високо и колоритно . Смех да има .....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Февруари е, но ти искаш да ти дойда на крак за без пари. Времето ми е ценно, а ти си твърде маловажен.
Иначе за ДС-то не съжалявам особено, правили са и хубави неща, като например да отстраняват разни неграмотни "бизнесмени" като теб и да ги поставят на място. И сега има нужда от един такъв държавен апарат, който да се справя с утайките, че много се навъдихте нещо. Най-вече такива, които по цял ден висят по фитнеси, карат дрогирани разни X5-ци трета ръка, наглеят и притесняват хората, а всъщност се касае за неграмотна измет, случайно докопала се до някой лев повече от средното - чалгапевци, собственици на пицарии и кръчми (като оня, дето преби жената щото минавала по тротоара "му" и го притеснявала), собственици на фитнеси и подобни отрепки. Точно ти идеално пасваш на това описание.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Февруари е, но ти искаш да ти дойда на крак за без пари. Времето ми е ценно, а ти си твърде маловажен.
Иначе за ДС-то не съжалявам особено, правили са и хубави неща, като например да отстраняват разни неграмотни "бизнесмени" като теб и да ги поставят на място. И сега има нужда от един такъв държавен апарат, който да се справя с утайките, че много се навъдихте нещо. Най-вече такива, които по цял ден висят по фитнеси, карат дрогирани разни X5-ци трета ръка, наглеят и притесняват хората, а всъщност се касае за неграмотна измет, случайно докопала се до някой лев повече от средното - чалгапевци, собственици на пицарии и кръчми (като оня, дето преби жената щото минавала по тротоара "му" и го притеснявала), собственици на фитнеси и подобни отрепки. Точно ти идеално пасваш на това описание.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар