IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Докторска градина. Близо до Сан Стефано и БНТ.
    В Докторска градина през 2018-та си купил "магазин" за 32к евро? Абсурд. По-вероятно е да си измисляш в момента.

Коментар

• Без земеделските имоти делът на ипотеките от сделките в страната достига 38.4%, а в София гони 66%.
      Капитал

Коментар

Явно е много малко? 800 лв. ми се струва евтино за такава локация. Или е някоя по-задна улица.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Ако не е тайна, в коя част на София е магазинчето.Винаги съм смятал магазинчета на добра локация за добра инвестиция, независимо от цената.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Баби ли?
            Щи дам аз на теб едни баби.

Коментар

Мерси, Берти! Знам че умееш и оценяваш добрите сделки. Мъча се и правя квото мога. И донякъде успявам. Не съм проф, но не мога да не съм доволен.
              Ако не е тайна, в коя част на София е магазинчето.Винаги съм смятал магазинчета на добра локация за добра инвестиция, независимо от цената.

Коментар

Виж кво, дай да посетим рок клуба на Борис 158 с две счетоводителки които ти ще обучаваш.
                Баби ли?

Коментар

57
                  Виж кво, дай да посетим рок клуба на Борис 158 с две счетоводителки които ти ще обучаваш.
                  Last edited by bulgarian lev; 16.02.2024, 00:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нещо да кажеш за моята петролна инжекция днес ?
                    скромно 5% за деня
                    Каврък, прибирай и не се колебай ако ти падне захлупвай в Сф. Зарежи Карлово, от там колкото можеш вземай и бегай. Ти нямаш работа там, независимо кво е градчето. То си е за хората там. Съвет приятелски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Делиш на две 60-те.
                      Важно е как се чувстваш. Аз се чувствам като на 35-40...с опита вече и същите потребности. Това е много важно!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

скромно 5% за деня
                        Браво.
                        Излезе отчета днес.Обаче още те водя.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Идеална сделка. Поздрвления!
                          Мерси, Берти! Знам че умееш и оценяваш добрите сделки. Мъча се и правя квото мога. И донякъде успявам. Не съм проф, но не мога да не съм доволен.

Коментар

Масата е по имоти.Акциите са за разбирачите.

пп.По акции съм.
                            скромно 5% за деня

Коментар

Айде честито! Новия наем на 800 лв за 20 кв магазин е факт! Доходността към днешна пазарна цена от 80К€ на помещението може да я сметнете. Малко над 6%. Но придобивката е за 32К€ - Февруари 2018 и не е била и месец без наем досега.
                              Идеална сделка. Поздрвления!
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

По дъната беше лесно - купуваш, държиш, чакаш. Вече идва трудната част (за която ви надувах главите 2 год.) а именно отиграването на поредния бул.
                                И това е лесно - края на годината се излиза, най-късно Февруари следващата. Чак ми е страшно да е толкова просто, на всеки рън съжалявам, че не съм купил повече. Зависи също и от събитията до тогава.

Коментар

Working...
                                X