Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ако щеш, това е положението. Следва увеличение на обитаващите деЦки.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4160451[/ATTACH]
...
Икономиката сгъва, това си личи по броя на служителите в някои фирми за счетоводен софтуер.
...
Нашето е малък, но стараем се ефективен бизнес... при 1000+ клиенти няма как да няма някой недоволен - част от бизнеса е.
Гледам се радваш на броя служители - всъщност служителите сме аз и жена ми - та искам не искам ми се налага и да програмирам и да седя в офиса. Хоби земеделието за уикендите,когато може (този програмирах и внедрявах една система)
общо взето занаят без претенции за нещо 'мега-свръх-топ' - просто е ефективен.
карам го споко и не се напъвам да ставам корпорция - бъдещето е за ИИ и големите компании - това е ясно и на малките деца.
оборотът ни за м.01.2024 е по-голям от този за цялата 2021-ва - знам, че ще го оцениш (все пак оборот без мат. себестойност знаеш какво е) = остава за покупка на ЗЗ, но чакам добри предложения и не гоня пазара на всяка цена.
Решил съм да го карам кротко и да си поддържам внедрените системи докато може. Вероятно като се поуморя ще взема още 1-2 човека ако все пак се окаже, че не ме хейтят толкова много клиенти и ме търсят за нови разработки.
Отклоняваме се от темата за недвижимите имоти....ако тръгнем да нищим житието и битието на всеки участник съвсем ще изтървем темата за имотите
Успешна седмица ти желая и гледай по-ведро на живота и не започвай с негативизъм понеделника.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
1100 лв за двустаен в Бургас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/stranata/2024/02...kkEUHxZXLqdVRI
Това е реалността. Има начин тя да бъде потулена като си зарием главите в пясъка и започнем да рутим цените на имотите в темата.
===2049===
Успокоение за рутачите: Няма вечен ъп, тия пусти имоти все някога ще паднат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Икономиката сгъва, това си личи по броя на служителите в някои фирми за счетоводен софтуер.
Но пък са го ударили на качество с много “доволни” клиенти. https://maps.app.goo.gl/2CeQB58V8UbRipoJ6?g_st=iv
Така се получава когато служителите по цял ден си чешат хобитата из трънаците, наместо да помагат на тати в офиса.Last edited by два_таралежа; 26.02.2024, 07:46.
Коментар
-
https://www.dnes.bg/stranata/2024/02...kkEUHxZXLqdVRI
Това е реалността. Има начин тя да бъде потулена като си зарием главите в пясъка и започнем да рутим цените на имотите в темата.
===2049===
Успокоение за рутачите: Няма вечен ъп, тия пусти имоти все някога ще паднат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Не ми се навлиза в детайли, но това експоненциално нарастване на възможностите води и до експоненциално нарастване и на разхода на енергия.
Много ще е интересно когато nvidia пуснат нова архитектура да видим дали наистина има практическа ползва от тези модели. Интересното е, че ползват модели тренирани от фейсбук, а openAI не им помагат въпреки че ползват техния хардуер. Може би за тях са конкуренция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеЗа това и търсят 8 милиарда за разработка и производство за чипове. Ще продължим да виждаме експоненциално нарастване на възможностите на тези модели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Няма мърдане вече от еврозоната, стъпили са им на врата на всичките, виж че даже прасето Пеевски се е притеснил щото му скръцнаха със зъби от америка. Заленял е горкия чак да го съжалиш. Всички са строени под редичка - Прасчо, Боко, Кокорчо даже и червените боклуци. Почнаха и интересни личности да измират, и най-вероятно ще продължат докато се появи някакво бледо подобие на съд и прокуратура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ами, това, което казвам
сглобката може да "вземе" всякакви малоумни решения, подадени им от британци и американци
и никой персонално няма да се притеснява от търсене на отговорност, точно защото са колективно безотговорни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Е ти нали беше казал че имаш информация от някакви французи че няма да влизаме в еврозоната. Сега вече обсъждаш влизането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Моята груба оценка е 0 лева, но аз не съм критерий, щото аз гледам само сърцата на големи градове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като гледам динамиката на офертата - тези и под 20К Е ще слязат, което за размера на парцела + че има къща(ако, че е съборетина - вероятно партиди ток и вода) - не е зле. Това разбира се ако човек му трябва в района и има идея какво да го прави.
4-5 км от плажа не е зле, селото е живо (относително голямо) и покрай морето вероятно не е населено само с безработни роми.. и земята не се произвежда.
когато купих къщата се оказа че моя парцел е към вилната зона, а има къщи от Фиша и Изрев които се водят към Оброчище. Данъка като цяло ми е още по-нисък, ще видя боклука ли е нисък, кво ли...платен беше до края на 2023.Last edited by bulgarian lev; 25.02.2024, 22:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеДайте груба оценка на 3 декара урегулиран парцел права форма в центъра на пазарджишко село, на 5 минути до Пазарджик, с порутена къща барака за бутане. Панелът е до къща роми от едната страна и културни българи от другата. Ромите не създават пакости освен да вдигат шум.
- 1 like
Коментар
Коментар