Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
По дъната беше лесно - купуваш, държиш, чакаш. Вече идва трудната част (за която ви надувах главите 2 год.) а именно отиграването на поредния бул.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Масата е по имоти.Акциите са за разбирачите.
пп.По акции съм.
Или просто се държат.
Българинът много не обича да отдава под наем, което ме радва защото така конкуренцията е е по-малка.
Коментар
-
A аз като съм към 60те в какво трябва да инвестирам?
Коментар
-
На 60 инвестирай в кеф. Живота втора серия -нЕма.
но иначе си прав.
да вземе да продаде неко акция и да направи едно сериозно черпаванеLast edited by ratten; 15.02.2024, 23:00.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Хехе дано не съм обидил без да искам, нали имах предвид "масата".
Убеден съм, че няма член тук, който да не е перфектно на ти с всичко нужно за влизане във финансови активи
пп.По акции съм.
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Убеден съм, че няма член тук, който да не е перфектно на ти с всичко нужно за влизане във финансови активи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз през цqлото време го чакам да умирга
сега, какво викаш, да продавам ли? вече съм къде 100$$$ напреде
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Койна ще се разгъва тепърва. Докато не се окачат на него повечко вложители. Транзакциите и плащанията са предпочитани с криптоси. И има защо. Но нямам време и нагласи да следя и влагам в този актив и съм го преценил отдавна. Това е за вас младите. Но ако се опарите един ден от тези спекулативни мисля активи ще ви пари доживот. Не съм против коина, но не бих вложил в него повече от 2% от портфейла си. А и нивата за вход са високи. Виж копачите и игра на къси позиции с тези активи е нещо по-приемливо. Че аз ако бях вложил в началото 10К$ и да изляза с 300К$ моментално бих сменил инвестицията. Но с 50 - 1000 лв да влезеш и да чакаш Гуро е майтап. Както са и направили точно някои хора които аз познавам. Дай некой който в началото е набил поне четвърт милион и сега е мултимилионер. Нема такива. Ама за да е мултимилонер трябва да е излязъл или платил реален актив за тези милиони с коини. Има разлика, нали?
По принцип един известен пример за голяма ранна покупка са Winklewoss twins, които вкарват 11М долара когато БТК е още на 120 долара.
Истинските ранни играчи, които са държали много време и продължават да държат не са тъпи, за да са в публичното пространство.
А за тези дето бутат 1000 лева не коментирам. Все едно да вкараш 1000 лв. TSLA - детска игра е.
Иначе няма проблем да излезеш с голяма сума на OTC desk, без да клатиш пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Реално инвестиционните алтернативи са налице и то много прости за опериране: Револют например. Няма бариера на практика за всеки под 40-50 години да набуха в акции или фондове.
Младите в БГ яко набиват в крипто (няма да коментирам колко е удачно или не това). Но в акции и ETF не знам много хора да инвестират.
А и има нещо друго: колкото и да са поскъпнали имотите, все пак са според възможностите на много млади/средно-млади професионалисти и директно ги купуват. В ущърб на инвестирането в акции.
В чужбина техните връстници нямат шанс да купят имот и инвестират в други финансови активи.
- 1 like
Коментар
-
Жонката ми е авер. Поизнервен ми се види напоследък, но имам лек за него - 23 год маджарка, да му поразфърли керемидите малко, че се не трае.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМАЛИИИИИ!
Задава се “перфектната буря” на имотния пазар
Експерти очакват цените на недвижимите имоти в световен мащаб да се покачат рязко през следващите години.
https://www.facebook.com/share/v/tMY7EVLJKAQFCcPf/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар