Дайте груба оценка на 3 декара урегулиран парцел права форма в центъра на пазарджишко село, на 5-10 минути до Пазарджик, с порутена къща барака за бутане. Парцелът е до къща на роми от едната страна и културни българи от другата. Ромите не създават пакости освен да вдигат шум.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кокорчо нещо много убеден че влизаме в Еврозоната, смятай че ако влезем тогава вече няма кой да те клати и да те бави на ниски лихви.ФЕД,а мисли да ги пипа с малко ако изобщо ги пипа чак след средата на 2024 година ,а ЕЦБ се движи 6 месеца след тях,така че ако се окаже с евро 2025 година автоматично лихвените политика ще се коригира в посока нагоре няма вече БНБ да спи и всеки да си прави каквото иска.
Моята каза че КФН било тихо за еврото ама не знам...там обикновенно ако се размърдат е показателно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като гледам динамиката на офертата - тези и под 20К Е ще слязат, което за размера на парцела + че има къща(ако, че е съборетина - вероятно партиди ток и вода) - не е зле. Това разбира се ако човек му трябва в района и има идея какво да го прави.
4-5 км от плажа не е зле, селото е живо (относително голямо) и покрай морето вероятно не е населено само с безработни роми.. и земята не се произвежда.
Коментар
-
избори през арпил какво ще променят? - политическият спектър е толква фрагментиран, че най-много да стане още по-зле..
предполагам, че от 'посолството' ще ги стегнат баце и шиши да не разбутват сглобката
ПП - не казвам, че ми харесва текущата ситуация, но служебно на зеления чорап не е алтернатива
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Че то сега като е дошъл Американеца та ни закопа за 30 години енергетика и промишленост да не е по-добре. Като доде Путя ставаме Путьовци и караме нататък...имаме ли избор.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ами, това, което казвам
сглобката може да "вземе" всякакви малоумни решения, подадени им от британци и американци
и никой персонално няма да се притеснява от търсене на отговорност, точно защото са колективно безотговорни
добре е да има поне година-две между избори, че да може да има някакво разместване иначе само хранят ромуляните да 'фърлят бюл'тинатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А бе те и "Кремиковци" бяха на регулиран пазар ,а какво стана?
Коментар
-
това само ако може да ми кажеш, как го установи
за бг село - 921 гласа на последните местни избори не е зле (като имаш предвид и относително ниската активност)
в някои градове е толкова...
топли-топли данни от 2023-та по-актуални от много други засечкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
избори през арпил какво ще променят? - политическият спектър е толква фрагментиран, че най-много да стане още по-зле..
предполагам, че от 'посолството' ще ги стегнат баце и шиши да не разбутват сглобката
ПП - не казвам, че ми харесва текущата ситуация, но служебно на зеления чорап не е алтернатива
сглобката може да "вземе" всякакви малоумни решения, подадени им от британци и американци
и никой персонално няма да се притеснява от търсене на отговорност, точно защото са колективно безотговорнипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
и аз съм за избори.
когато трябва да се размие вина и да се бяга от отговорност се назначава "сглобка"Last edited by pwise; 25.02.2024, 21:42.
- 1 like
Коментар
-
и аз съм за избори.
когато трябва да се размие вина и да се бяга от отговорност се назначава "сглобка"
ПП - не казвам, че ми харесва текущата ситуация, но служебно на зеления чорап не е алтернативатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
като гледам динамиката на офертата - тези и под 20К Е ще слязат, което за размера на парцела + че има къща(ако, че е съборетина - вероятно партиди ток и вода) - не е зле. Това разбира се ако човек му трябва в района и има идея какво да го прави.
4-5 км от плажа не е зле, селото е живо (относително голямо) и покрай морето вероятно не е населено само с безработни роми.. и земята не се произвежда.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
AI-то не виждам как ще скърши ИТ-бранша напротив очаквам още по голямо търсене да има
Но да приемем че скърши - И на улицата останат 20 000 човека - Това е капка в морето от това от което има нужда българската икономика
Да приемем че част от тях не им се работи в другите отрасли и оставят да им фалират ипотеките на пазара ще се появят зорлем 2-3000 жилища
Кризи в БГ тип 2009-та вече е много трудно да дойдат - ще се помпи външният дълг с кредити до пръсване и никое правителство няма да позволи баш при него да скърши икономиката
А с този нисък все още дълг значи така можеме да бутаме спокойно до 2039-та
Западният свят към който и ние принадлежим отдавна се е засилил по стръмният склон на печатането и няма сила която да го спре преди да срещне челно стената
По-умни хора от мен смятат, че в момента сме навлезли във втората половина на дъската от този проблем https://en.wikipedia.org/wiki/Wheat_...sboard_problem и от тук нататък нещата почват да стават леко налудничави. Та проблема ще е по-голям от ИТ бранша, но няма да го отмине, както няма да отмине нито един друг.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ако сглобката се задържи, почти сигурно влизаме в еврозоната 2025г. Лично аз все повече предпочитам избори.
когато трябва да се размие вина и да се бяга от отговорност се назначава "сглобка"препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Е ти нали беше казал че имаш информация от някакви французи че няма да влизаме в еврозоната. Сега вече обсъждаш влизането.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар