Според мен жилищата си намериха равновесната точка. Разходите на строителите се нормализираха. Материалите поевтиняха а труда леко се покачва. Всичко е в норма.
От друга страна инфлацията за 2 г е около 20 %, а заплатите и доходите нараснаха с 30 % .
Съотношението средна заплата/м2 е даже по-добро от преди 2 г.
Лихвите се повишиха, но според банкерите повишенията на ОЛП спират, а (примерно в Англия) ще започнат и да падат.
Жилища има в излишък и за всеки рибар има по минимум един шаран....
Аз за 2г откакто продавам голям апартамент три пъти съм пред сделка, отказвам се по някаква причина и след 2 месеца съм с нова цена....
Ситуацията се повтаря...
Сега съм го обявил приблизително на 35 % по-висока от 2021г и чакам ..... Ще видим....
От друга страна инфлацията за 2 г е около 20 %, а заплатите и доходите нараснаха с 30 % .
Съотношението средна заплата/м2 е даже по-добро от преди 2 г.
Лихвите се повишиха, но според банкерите повишенията на ОЛП спират, а (примерно в Англия) ще започнат и да падат.
Жилища има в излишък и за всеки рибар има по минимум един шаран....
Аз за 2г откакто продавам голям апартамент три пъти съм пред сделка, отказвам се по някаква причина и след 2 месеца съм с нова цена....
Ситуацията се повтаря...
Сега съм го обявил приблизително на 35 % по-висока от 2021г и чакам ..... Ще видим....
Коментар