IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз отново отворих дълъг канадски гъсок от 1.1111
    Има май още ход надолу но тая патка и хванах почти целият път надолу и преди нагоре така че ще добавям.

Да не забравяте доларйена за дълга игра но нека да падне още малко

Коментар

• ST

V E/Cable mislq da vlqza short ,no neka pyrvo probie 70.20.Mnogo ne q obi4am tazi dvoika .Ponqkoga e uzhasqva6to tromava,a i paunda e dosta po-volatilen.

Коментар

• Re: dep-j

Първоначално изпратено от supertrader
        Гледам го че е нагоре това което гледам е новозеландец-щатски долар , не маже да цели под 0.58 а нагоре цели 0.64 , обаче имам и обратната двойка затова ти я пиша коя е. С него не се занимавам ако ти трябва идея да захапеш с много за много евро паунд на късо от 0.7066 за три фигури юг ще е ако не си пробие целта но е малко вероятно , на мен ми е проблем че трябва да я стигне точно щото примерно 50 не ме устройва че няма да съм влязъл- слагам му една аларма да се обади и така. Това киви и английски перфектен с него не вярвам да помага , луда работа е.
        Da naistina e taka(luda rabota).Kogato pe4eli6 pe4eli6 qko,no za sazhalenie taka e i kogato gubi6.

Коментар

• dep-j

Гледам го че е нагоре това което гледам е новозеландец-щатски долар , не маже да цели под 0.58 а нагоре цели 0.64 , обаче имам и обратната двойка затова ти я пиша коя е. С него не се занимавам ако ти трябва идея да захапеш с много за много евро паунд на късо от 0.7066 за три фигури юг ще е ако не си пробие целта но е малко вероятно , на мен ми е проблем че трябва да я стигне точно щото примерно 50 не ме устройва че няма да съм влязъл- слагам му една аларма да се обади и така. Това киви и английски перфектен с него не вярвам да помага , луда работа е.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: dep-j

Първоначално изпратено от supertrader
            Нали не си с много при него?-при кивито имам в предвид.
            O,ne .Biah sa natovaril qko,no raztovarih s malka pe4alba (i dobre 4e stana taka) .Long sam v NZD/C$ ,no veroqtno 6te zatvorq i tuk (s pone 70 p. + ) .Ti ima6 ideq za Kiwito li?

Коментар

• Затварям дълга ей от 145.40 на 145.66 щото съм вече на второ уйски и ме мързи да я гледам
              Успехи

Коментар

• dep-j

Нали не си с много при него?-при кивито имам в предвид.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Сега се прибирам и прочетох резюмето за изявлението на FOCM. Като го гледам това движение така ме сърби да накупя Д, но ще се въздържа поне засега но ще дебна за сигнал.
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    Кивито още не е ясно, да видим как се развива ъпа а и идеан е зает в момента но до три дни ще го анализираме и ако англииският ти е добър може да те джойна в чата

Questions remain to be answered:
                    - will this finish the whole pattern and we are to see a continuation up?
                    - or it will finish just the first wave of larger correction, so we will see a 3 wave correctional wave [B] up and then wave [C] down?
                    I hope to be able to have that answer very soon. The structure of the next move up will give us some clues.
                    Thanks .Angliiskiqt mi e OK ......even much better.

Коментар

• Кивито още не е ясно, да видим как се развива ъпа а и идеан е зает в момента но до три дни ще го анализираме и ако англииският ти е добър може да те джойна в чата

Questions remain to be answered:
                      - will this finish the whole pattern and we are to see a continuation up?
                      - or it will finish just the first wave of larger correction, so we will see a 3 wave correctional wave [B] up and then wave [C] down?
                      I hope to be able to have that answer very soon. The structure of the next move up will give us some clues.

Коментар

• Georgi

Импулс е ще го удължат просто няма начин да не го удължат хубаво си затворил 20п , а аз пропуснах поне 50п ясни , ама си хванах малко с много , малко повечко от 20хванах бива и така.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: NZD/$

Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от dep-j
                          Koko tova kiwi kade li 6te se spre?

Ще питам Идеан той е спец там
                          OK

Коментар

• Re: NZD/$

Първоначално изпратено от dep-j

Ще питам Идеан той е спец там

Коментар

• NZD/$

Коментар

• Уа-аууу! Хванах от отката 20 пипа и затварям за днес. Някой питаше за "малките хитрини". Та една от тях е - винаги при такова движение, следва откат 20тина пипа поне. А аз така и не разбрах каква новина е имало. Цял ден си бях на бачкане. И освен елементарните индикатори, ....... . Пак си наруших принципа да не играя през деня и след две ракии! Направо изтрезнях.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

X