IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дивергенцията е супер мощен индикатор, който при подходящите условия и състояние ти гарантира движение в посока на дивергенцията.
    Преди време писах за дивергенция при USD/JPY, и си мислех за по малка корекция до 115.40, но направи дълбока корекция, и сега даже имам сигнал за BUY, и мисля в момента в който се освободя от късите Евра да купя с цел 118 - 119.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• GBP/NZD

Здравейте, как мислите дали има сигнали за обръщане на тренда при двойката GBP/NZD?

Графиката е дневна.

Коментар

• Аз съм дълъг в долшв от 2235 със цел 2440
        Прав си всеки вижда това което му се иска.
        Успех

Коментар

• вълничката ще е към 2820,може и повечко даже,към 2920

Коментар

• Koko според мен дивергенциите индикират края на движението надолу или нагоре при рейнж и предупреждават предварително чрез по-високо дъно или по-нисък връх да се излиза от позицията.
            А и забелязвам във форума,че всеки вижда общо взето това,което му се иска ..ако е къс в евро вижда отрицателни дивергенции,флагчета и т.н...в същото време някои друг,който е дълъг пък вижда същото в отрицателна посока :-)
            Това 1.3000 просто трябва да го бутнат,защото според мен все още има много хора,които си държат късите в евра още от по-долните нива,когато всички наскачаха,че ще видим 1.22 1.21 ..и т..н. нива,които при сегашната икономическа ситуация ми изглеждат малко вероятни.
            В крайна сметка ако сметнем дневната графика за най-сигурна при нея сме си във възходящ тренд от доста време насам..още когато си нарисува глава и рамене и си тръгна нагоре.А не пише ли във всички буквари именно "не играйте срещу тренда" ? :-) Или казано по-просто ..не пикайте срещу вятъра,ако искате да останете сухи ?
            Аз съм къс при usd/chf от 1.2400 с добавка при 1.2300 и с tp около 1.2070.

Коментар

• Хоска това е някаква 2 вълничка на 30м и сега следва 3 вълничка с цел 2720 само гледай

Коментар

• Здравейте,гледам еврото си пробива път нагоре,вместо да излети,явно няма стопове,но и без тях ще вървим нагоре.При евройена всичко е както обикновено-ъп към нови върхове

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Дивергенциите се гледат според мен само като сме в рейндж.За тренда си има пълзящи средни и това е.Колко пъти са ме лъгали тези дивергенции не е истина :-)
                  Не логиката на дивергенциите е друга те напротив индикират края на тренд и лъжат при рейндж. Защо - това, което е важно, е че много често индикатори, който показва силата на движението като макадака, моментум сси и прочие, правят дъно по-рано отколкото самата двойка. В последствие двойката прави ново дъно, но индикатора не успява с което сигнализира разминаване (divergence), което пък е сигнал за загуба на низходяща сила. Аналогично се разсъждава и при възходящ тренд, когато неуспехът на техническия индикатор да направи нов връх сигнализира за загубата на възходяща сила.
                  Успех

Коментар

• Дивергенциите се гледат според мен само като сме в рейндж.За тренда си има пълзящи средни и това е.Колко пъти са ме лъгали тези дивергенции не е истина :-)

Коментар

• Абе по принцип пазара може да забримчи и да направи 10 фигури без корекция. Ама не мисля че такъв е случая.
                      Има сигнали за селл + негативна дивергенция на 1ч и 15 мин което 90 % ми казва че ще има корекция. сложил сам лимит на 1.2720.
                      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• питанка

Някой знае ли адрес на платформа за котиране/търговия с валутни опции?

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento
                          отворих къси на е/д на 1.27845-добре ли е
                          Според мен е перфектно, според хоската сигурно е тъпо а според пазара ще ти кажа утре хехе, внимавай ако мине 2820 значи сме в грешка но шв франк се държи перфектно и може да подкара скоро еврото да бие това 2760

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от supertrader
                            Иначе мисля че ще пада , може и от тука , дава абсурдно високи цели по малките времеви рамки , не може да бъде.
                            Би трябвало от тук да падне, според мен дори и да иска ход нагоре това може да стане само от 1.26 ниво, това на часовите графики го виждам но за да се реализира му трябва въздух 2630-60 дори и на тях
                            Zdraveite.
                            Ot tuk trqbva da se preodolqva silno res.oblast pri 128.35/45/85,koeto v momenta e mnogo trudno postizhimo.Spored men za da dostignem maksimumite za koito pi6at (i o4akvat)nqkoi kolegi ni trqbva pone 126.20/30 ,a za extremnite niva nad 1.30 ni trqbvat parvo celi ot 125.30-124.30 .

Коментар

• коко, аз нещата ги виждам така, след корекцията (стотина пипса) следва пробив на 1.30, с цели 1.33-34...

Коментар

• отворих къси на е/д на 1.27845-добре ли е

Коментар

Working...
                                X