IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: brayan

Първоначално изпратено от SPEKO
    Първоначално изпратено от supertrader
    Чукни в някоятърсачка Дубай , има сайтчета със снимки на града , архитектурата , в Америка няма такива неща и инфраструктура а емирствата го правят с парите от петрола , ама нито един миг не са купили и не са похарчили и долар за оръжие.На Иран запада им предлагат точно това да направят - лошо лошо лошо , пък те умни умни умни не искат.
    СТ,

ако бях на тяхно място, аз също нямаше да се сългася
    трябва да съм голям глупак
    Момчета, а знаете ли че миниджъра на най-луксозния хотел в Дубай е българин! Същият хотел, дето върху всички картички е като визитка за града, го управлява г-н Върбанов!! Също така коренното население, са някъде около 15%. Всичко останало са пришълци от цял свят. (Това между другото. Мохабет да става. То и без това пазара е така замрял!!!!)
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Чукни в някоятърсачка Дубай , има сайтчета със снимки на града , архитектурата , в Америка няма такива неща и инфраструктура а емирствата го правят с парите от петрола , ама нито един миг не са купили и не са похарчили и долар за оръжие.На Иран запада им предлагат точно това да направят - лошо лошо лошо , пък те умни умни умни не искат.
      ....SUPER polu4i li saob6tenieto mi....
      Trade the News

Коментар

• Затварям късата паундйна от 212.12 на 210.22

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Веско затворих 2/3 ти канадски гъски на 1130

Аз малко съм в почивка или по-скоро търся вход. След новините канадеца не ми хареса и подминах. Преди 2 дена имах най-голяма загуба от месец, сега гледам, анализирам и малко почивам. Иначе в 21:15 съм на линия /да отразя 2ра подобна загуба ха ха/

^1.1130 е 61.8% /точно/ от 1.1033 до 1.1286, може да обърне.
          Пертола се дига - Долара тр. да пада.

Коментар

• SPEKO

:-) :-) :-)

Коментар

СТ,

ако бях на тяхно място, аз също нямаше да се сългася
              трябва да съм голям глупак

Коментар

• brayan

D.Y.F-091066

Коментар

• brayan

Я питай Чавес , руснаците и иранците 800 малко им се виждат!
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
                    Първоначално изпратено от plovdiv
                    Първоначално изпратено от OPASEN
                    Браво! :-)

И аз така правя ;-)
                    Дам, това по онази гениалната стратегия да не затваряш сделка на загуба.
                    Браво, а ония къси 40К евро от 1.18 влачиш ли ги още?
                    Всъщност, аз се избъзиках с колегата Vallko, дето се бъзикаше с нас, но това за стратегията ми е вярно! :-)

Имам по 10К къси от 1.1883, 1.1914, 1.2019, 1.2283, 1.2474 и 1.2550 (последното от преди малко) ;-) От тях за сега имам положителен суап 90.60 USD :-)
                    За съжаление имам да влача и 10К дълги от 1.2865 и 10К дълги от 1.2759 :-(
                    НО ... важното е, че покрай стратегията ми текущия ми баланс вече е значително по-добър (покрай чакането на късата ми позиция извадих доста профити, които компенсират няколко пъти дългите 20К, които влача с една солидна загубка) ;-)

Браво бе мамин

Коментар

• Re: Коко

Някои бута петрола нагоре къв 80 долара за барел обаче не е пробил още съпротивата на нея е.И определено ще е нечие дело.
                      много бре

Коментар

• Коко

Някои бута петрола нагоре къв 80 долара за барел обаче не е пробил още съпротивата на нея е.И определено ще е нечие дело.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Евройена затварям двете къси добавки от 146.17 и 146 на 145.55

Както писах вчера на Хоската 145.40 е бай зона ще видя как се държи

Коментар

• Vallko

Сподели го де явно те човърка!
                            D.Y.F-091066

Коментар

• За мен най - учудващото е че стратегията ми е изградена противно на всякакви стратегии, с които до сега съм се запознал. Просто едно оригинално хрумване, което съм тествал в провдължение на осем месеца и работи доста добре поне за сега.

Коментар

• Веско затворих 2/3 ти канадски гъски на 1130

Коментар

Working...
                                X