IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor
    koko,kude chetesh za lihwite reshenieto? kude izliza nai-burzo? az debna na reuters i fxstreet.com..ako niakoi znae neshto po-dobro molia da kaje?!
    CNBC

Коментар

• koko,kude chetesh za lihwite reshenieto? kude izliza nai-burzo? az debna na reuters i fxstreet.com..ako niakoi znae neshto po-dobro molia da kaje?!
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Re: VeselinZlatanov/Kiwi-CAD

Първоначално изпратено от dep-j
        Veso zdravei.Kakvo 6te kaje6 za NZD/CAD ?Znam 4e igrae6 tozi kros (vapreki 4e posledniqt pat te razo4arova ne6to,kakto i men vsa6tnost).Gledam oba4e na 4H time frame imame edin hubav "hammer".Dali da ne vlezem long.Ot druga strane me pritesnqva ne6to tova kiwi i to predi lihvite .......Ti kakvo misli6.

Аз съм на изчакване. Последните 2-3 дена не търгувам. Сега да минат новините в 21:15 и ще ги мисля. Иначе тия трендове ме изненадаха. NZD/USD гледах и го мислих... и това измислих:

Коментар

• Оня ден обсъждахме с колеги вариянта биг мама как би се развил ако той е на масата. Трябва да го имаме в предвид но ще се върнем на него като стигнем 1.27 както и на другият биг папа.
          Засега си го запазете после ще му мислим като му дойде времето.

Желая ви успех и много профити от тия лихви

http://forexmasters.hit.bg/eurusd3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Vallko
            Как е хавата с прогнозите момчета ? Аз вече съм на печалба 48 пипса за днес и сигурно ще станат и повече. За къде е eur/usd сега ?
            Така аз си мисля че еврото ще ходи нагоре със цел 1.3350, говоря средносрочно като по-вероятен сценарии може би му давам около 65% вероятност.
            Хубавото че и в другият вариянт за биг мама ни трябва ход нагоре към 1.27

Аз писах и преди че тия нива не са интересни дори и да видим спад сега към 1.2430-50 пак ще идем към 1.27-28 и там е интересно.

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от dep-j
              Koko ti kak vijda6 Kiwito?Na men mi se privijdat edni celi pod 5900.
              Това му беше според мене или макс 40-50п под 59 но не повече

Коментар

• Vallko

Какво значение има и ние това правим , важното е да се движи и то в тесен реиндж най-хубаво.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Koko

Koko ti kak vijda6 Kiwito?Na men mi se privijdat edni celi pod 5900.

Коментар

• Как е хавата с прогнозите момчета ? Аз вече съм на печалба 48 пипса за днес и сигурно ще станат и повече. За къде е eur/usd сега ?

Коментар

• Петрола - дакъто Китай не формира държавен резерв, докъто не мине сезона на ураганите в Мексиканския залив. Докъто не се реши трайно проблема с транзита на руския газ за Западна Европа, винаги ще има поенциал за нагоре!!!!
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• señorito

Не няма съобщение
                        D.Y.F-091066

Коментар

• VeselinZlatanov/Kiwi-CAD

Veso zdravei.Kakvo 6te kaje6 za NZD/CAD ?Znam 4e igrae6 tozi kros (vapreki 4e posledniqt pat te razo4arova ne6to,kakto i men vsa6tnost).Gledam oba4e na 4H time frame imame edin hubav "hammer".Dali da ne vlezem long.Ot druga strane me pritesnqva ne6to tova kiwi i to predi lihvite .......Ti kakvo misli6.

Коментар

• Re: Georgi

Първоначално изпратено от supertrader
                            Знам че работят там много българи , а всъщност те са направили тези чудеса в пустинята с парите от петрола. Между другото на някой в момента здраво му пари под краката , направо си личи как с мъки бутат петрола нагоре , чудя им се на ума то е очевидно че колкото по нагоре го закарат толкова по силно ще пада. Май предстои голямо сражение на пазарите.
                            ....ima6 li go na ekran i ni6to ne mi kaza za saob6tenieto mi....
                            Trade the News

Коментар

• Georgi

Знам че работят там много българи , а всъщност те са направили тези чудеса в пустинята с парите от петрола. Между другото на някой в момента здраво му пари под краката , направо си личи как с мъки бутат петрола нагоре , чудя им се на ума то е очевидно че колкото по нагоре го закарат толкова по силно ще пада. Май предстои голямо сражение на пазарите.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: brayan

Първоначално изпратено от Georgi
                                Първоначално изпратено от SPEKO
                                Първоначално изпратено от supertrader
                                Чукни в някоятърсачка Дубай , има сайтчета със снимки на града , архитектурата , в Америка няма такива неща и инфраструктура а емирствата го правят с парите от петрола , ама нито един миг не са купили и не са похарчили и долар за оръжие.На Иран запада им предлагат точно това да направят - лошо лошо лошо , пък те умни умни умни не искат.
                                СТ,

ако бях на тяхно място, аз също нямаше да се сългася
                                трябва да съм голям глупак
                                Момчета, а знаете ли че миниджъра на най-луксозния хотел в Дубай е българин! Същият хотел, дето върху всички картички е като визитка за града, го управлява г-н Върбанов!! Също така коренното население, са някъде около 15%. Всичко останало са пришълци от цял свят. (Това между другото. Мохабет да става. То и без това пазара е така замрял!!!!)
                                .....emi da to kadarnoto leko po leko se iznasq i na6ata mila rodna strana....ura
                                Trade the News

Коментар

X