Първоначално изпратено от masagor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: VeselinZlatanov/Kiwi-CAD
Първоначално изпратено от dep-jVeso zdravei.Kakvo 6te kaje6 za NZD/CAD ?Znam 4e igrae6 tozi kros (vapreki 4e posledniqt pat te razo4arova ne6to,kakto i men vsa6tnost).Gledam oba4e na 4H time frame imame edin hubav "hammer".Dali da ne vlezem long.Ot druga strane me pritesnqva ne6to tova kiwi i to predi lihvite .......Ti kakvo misli6.
Аз съм на изчакване. Последните 2-3 дена не търгувам. Сега да минат новините в 21:15 и ще ги мисля. Иначе тия трендове ме изненадаха. NZD/USD гледах и го мислих... и това измислих:
Коментар
� -
Оня ден обсъждахме с колеги вариянта биг мама как би се развил ако той е на масата. Трябва да го имаме в предвид но ще се върнем на него като стигнем 1.27 както и на другият биг папа.
Засега си го запазете после ще му мислим като му дойде времето.
Желая ви успех и много профити от тия лихви
http://forexmasters.hit.bg/eurusd3.gif
Коментар
� -
Първоначално изпратено от VallkoКак е хавата с прогнозите момчета ? Аз вече съм на печалба 48 пипса за днес и сигурно ще станат и повече. За къде е eur/usd сега ?
Хубавото че и в другият вариянт за биг мама ни трябва ход нагоре към 1.27
Аз писах и преди че тия нива не са интересни дори и да видим спад сега към 1.2430-50 пак ще идем към 1.27-28 и там е интересно.
Коментар
� -
VeselinZlatanov/Kiwi-CAD
Veso zdravei.Kakvo 6te kaje6 za NZD/CAD ?Znam 4e igrae6 tozi kros (vapreki 4e posledniqt pat te razo4arova ne6to,kakto i men vsa6tnost).Gledam oba4e na 4H time frame imame edin hubav "hammer".Dali da ne vlezem long.Ot druga strane me pritesnqva ne6to tova kiwi i to predi lihvite .......Ti kakvo misli6.
Коментар
� -
Re: Georgi
Първоначално изпратено от supertraderЗнам че работят там много българи , а всъщност те са направили тези чудеса в пустинята с парите от петрола. Между другото на някой в момента здраво му пари под краката , направо си личи как с мъки бутат петрола нагоре , чудя им се на ума то е очевидно че колкото по нагоре го закарат толкова по силно ще пада. Май предстои голямо сражение на пазарите.Trade the News
Коментар
� -
Georgi
Знам че работят там много българи , а всъщност те са направили тези чудеса в пустинята с парите от петрола. Между другото на някой в момента здраво му пари под краката , направо си личи как с мъки бутат петрола нагоре , чудя им се на ума то е очевидно че колкото по нагоре го закарат толкова по силно ще пада. Май предстои голямо сражение на пазарите.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Re: brayan
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от SPEKOПървоначално изпратено от supertraderЧукни в някоятърсачка Дубай , има сайтчета със снимки на града , архитектурата , в Америка няма такива неща и инфраструктура а емирствата го правят с парите от петрола , ама нито един миг не са купили и не са похарчили и долар за оръжие.На Иран запада им предлагат точно това да направят - лошо лошо лошо , пък те умни умни умни не искат.
ако бях на тяхно място, аз също нямаше да се сългася
трябва да съм голям глупакTrade the News
Коментар
�
Коментар