IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Курса сега е 2522, струва ми се че имаме още път надолу но не очаквам чудеса от храброст, нещо макс 2480, но да видим първо горе кое ниво се е орезистило може би около 2570. За мен обаче имаме несвършена работа на 1.2871 която и в мечия и бичия сценарии трябва да отхвърлим и точно на тая работа съм хвърлил око но да видим

Коментар

• Търсих отговора на въпроса - до къде надолу? Направи ми впечатление тълкуването на Хартли в разновидността на неговия мечи-модел "трите стъпки". Той не се спира дори на 23,6% Фибо, а отива по-надолу на седмична графика при EUR/JPY - 144,34.

Лично аз не му вярвам!

Успехи!

Коментар

• Zaza ama riba ...

Коментар

• Споко! Ако някога съм визирал някого във форума, това е Georgi. Щото само в неговата сметка мога да гледам. А, и жената все ме пили, че щял съм да хвана менингит от хладилника. Щото главата ми е все там. Утре трябва пак да го заредя с бира.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• da ama cacata ima hedjove na blizo i posle znae kakvo da pravi .. ako vizirash men )

Коментар

• Естествено, не ставай смешен братовчеде! Още две фигури на ЮГ!!

Коментар

• Kakvo da mu misli cacata .. cacata tova 4aka

Коментар

• Брато, акулите дето днес продадоха скъп петрол за скъпи долари, утре ще побързат да се освободят от тях. Преди да се е сринал. Да му мисли цацата. Не го приемай лично, или като заяждане. "Просто мнение."

Коментар

• Чета цял ден постовете на кой ли не, чета и слава Богу, че не се включих, сигурно щях да получа някоя ругатня. Ей, ХОРА, я по-спокойно, имам чувство, че много народ се е набурал днес /вероятно е така/ и има големи ексцесии. Не сме тук за да си вредим. Все пак колеги сме. А ако някой се е нагълтал с вода, надявам се, че Разбира, че е в реда на нещата, иначе тежко му. И мене ме изпраха малко, но не се заяждам. Хайде УСПЕХИ

Коментар

• покупка мощна от 1.2525, стоп 1.2475 ,таргет божа работа - резултата утре в публичното демо на стс

Коментар

• Май бях писал нещо тази сутрин за логичните и алогичните превратности във валутната търговия. Защо ли имам толкова къса памет. Тръгвам към хладилника. Бай!!!

Коментар

• Xoska,
                          S edno sam saglasen i s edno ne ! Znachi mesteneto na stopove zavisi edinstveno i samo ot vazmojnostite na smetkata da zahranva zagubite ! Ne sam saglasen s falshivite dvijenia, a imenn minalia mesez mislia, ako si spomniash v NZD/USD za edna minuta 110 pipsa up i v sledvashtata 110 down bez absolutno nikakvo predizvestie ! V takav moment poviarvai mi ne mojesh da otreagirash, kato spomena che tova beshe v 3-4h ti stava savsem iasno !
                          Az prinzipno ne igraia postoianno imam predvid che igraia okolo mesez dva v koito visia pred PC po 20h na den i za tova igraia bez stopove ( v po-chestite sluchai) Sled tova nabludavam niakolko meseza i posle pak mesez dva izcejdashta igra !
                          V chetvartak ili petak beshe izkluchitelno riazak kam niakolko choveka ot foruma, kogato az ti kazah, che v sluchai che ne poznaesh shte laia mnogo ( neshto koeto poviarvai mi ne ti pojelavam) ! Na forex pazara sam okolo 5 godini i znam kakvo e etika, dobar ili losh moment... vse edno ! Edinstvenata mi ideia e che tuk sme za da spodeliame mnenie, a ne da si davame naklon na onaia rabota ! Ti izkazvashe mnenia izkluchitelno agresivna, kakto za vhodove, izhodi TP SL .... i t.n , no kakto sam znaesh tuk ne vsichko e tova ! ima i drugi zavisimosti kato plavasht stop, pokachvane na zalog i t.n. neshta , koito vijdam ti praktikuvash, no sashto taka kogato obiaviavash vhod ne gi komentirash !
                          Vse edno normalno e vseki da si ima individualna igra, az lichno v cross koito igraesh ne sam kompetenten, ne sa mi interesni i ne iskam da zadalbochavam !
                          Pojelavam ti USPEH v sdelkite i iskrenno se nadiavam da si mi razbral misalta v izvesten smisal !

Коментар

• Поставянето на стопове е много тънка работа.Нещата се усложняват и от това,че брокерската компания умишлено генерира шипчета,целящи точно клиентския стоп-всеки и имал случаи,когато буквално за един пип му отива стопа.Освен това пазарът винаги може да ни изненада с фалшиви пробиви на дадено ниво.Затова стоповете трябва да се наглеждат постоянно и при нужда да се местят,за да се избягнат такива мръсни номера.Тази игра на "котка и мишка" обаче е удобна ако имаш изградена дългосрочна позиция и може да си позволиш повече свобода при поставянето на стоп.Това ще рече,че ако ти удари стопа ,но не се отдалечи много от това ниво,при връщането обратно се отваря сащата позиция ,на която и бил задействан стопа и така се връщаме към изходната ни позиция и нямаме загуба.Но ако при пробив на дадено ниво отидем доста по-далеч,то можем да отворим нова поръчка с t/p толкова пипсове,колкото сме загубили при задействането на стопа ни преди това.Често пъти по този начин лесно
                            си връщаме загубеното от стопа.Eто една вариация на тази схема за избиване на стопа:ако например сме имали дълга позиция от 10к и имаме ударен стоп,то след това отваряме 1к на някакво по-ниско ниво и ако продължим надолу пак добавяме 1к и т.н. до 10к,като при това положение ще имаме някаква средна цена на тази адитивна поръчка и слагаме t/p толкова пипсове,колкото сме загубили при стопа.
                            Разбира се,тези неща първо трябва добре да се оттренират на демо и всеки за себе си да се убеди дали може да ги прилага успешно,защото иначе това може методично да занули сметката
                            Много добър пример в това отношение е нивото 146.50 при евройената,наблюдавайте го и ще видите как пазара заиграва с него!

Коментар

• Момчета ако искате нормална търговия молете се конфликта в Ливан да поприключи, но като попрочетох вече по меката реакция на Сирия и Иран, както и пращането на контигент от международни сили мисля че нещата ще се уталожат.
                              Мисля си че разумните инвеститори в момента много внимателно преценяват къде да инвестират.
                              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                                S tozi stop ot kakvo se predpazvash ?

Ot uroki, komari i nejelana bremennost.

Коментар

Working...
                                X